4 måter å sette inn gradsymbol i Microsoft Word

Leter du etter en måte å sette inn et gradsymbol i MS Word? Vel, ikke se lenger, siden vi i denne guiden vil diskutere 4 forskjellige måter du enkelt kan legge til gradsymbolet på.

MS Word er et av de mest brukte Microsoft-produktene. Den brukes til å lage ulike typer dokumenter som brev, regneark, nyhetsbrev og mye mer. Den har flere innebygde funksjoner som hjelper deg med å legge til bilder, symboler, grafiske fonter og mer til et dokument. Vi ville alle ha brukt dette produktet på et tidspunkt i livet. Hvis du er en hyppig bruker, har du kanskje lagt merke til at det ikke er like enkelt å sette inn et gradsymbol i MS Word som å sette inn et hvilket som helst annet symbol. Ja, mesteparten av tiden skriver folk bare «Karakter» fordi de ikke finner noe alternativ for å legge til symbolet. Du vil ikke få gradsymbolsnarveien på tastaturet. Gradsymbolet brukes til å angi temperatur i grader Celsius og Fahrenheit og noen ganger vinkler (eksempel: 33 ° C og 80 ° vinkler).

Noen ganger kopierer folk tittelsymbolet fra nettet og limer det inn i tekstfilen sin. Alle disse metodene er tilgjengelige for deg, men hva om vi kan veilede deg til å sette inn gradsymbolet i MS Word-filen direkte fra tastaturet. Ja, denne opplæringen vil fremheve metodene du kan sette inn symbolet på. La oss begynne å opptre!

4 måter å sette inn gradsymbolet i Microsoft Word

Du kunne ha brukt dette alternativet til å sette inn flere symboler i Word-filen. Du ville imidlertid ikke ha lagt merke til at gradsymbolet også er til stede. MS Word har denne innebygde funksjonen der du kan finne alle slags symboler du kan legge til i dokumentet ditt. Hvis du aldri har brukt denne funksjonen, ikke bekymre deg, la oss følge trinnene nevnt nedenfor:

Trinn 1- Klikk på "Sett inn"-fanen, naviger til alternativet Symboler, som ligger helt til høyre. Klikk nå på den, du vil se en Windows-boks som inneholder forskjellige symboler, det er mulig at du i denne boksen ikke finner symbolet til tittelen din som du vil legge til i dokumentet ditt.

Trinn 2 - Klikk på Flere symboler, hvor du kan finne en komplett liste over symboler.

Trinn 3 - Nå må du finne ut hvor tittelsymbolet ditt er. Når du har funnet symbolet, klikker du på det. Du kan enkelt sjekke om det symbolet er grad eller noe annet, da du kan sjekke beskrivelsen nevnt ovenfor i "Autokorrektur"-knappen.

Trinn 4 - Du trenger bare å flytte markøren i dokumentene dine der du vil sette inn gradsymbolet og sette det inn. Nå når du vil sette inn gradsymbolet, kan du enkelt få det ved å klikke på symbolfunksjonen der nylig brukte symboler vil bli uthevet. Dette betyr at du ikke trenger å finne ut gradsymbolet om og om igjen, noe som sparer deg for tid.

Metode 2: Sett inn gradsymbol i MS Word via hurtigtast

Selve snarveien angir letthet. Ja, hurtigtastene er den beste måten å gjøre eller aktivere noe på eller starte det på enheten vår. Hva med å ha hurtigtaster for å sette inn gradsymbol i MS Word-filen? Ja, vi har hurtigtaster slik at du slipper å scrolle ned til symbollistene og finne gradsymbolet du skal sette inn. Forhåpentligvis vil denne metoden hjelpe til med å sette inn symbolet hvor som helst i dokumentfilen, ved å trykke på en tastekombinasjon.

Merk: Denne metoden vil bare fungere på enheter som er lastet med numeriske tastaturer. Hvis enheten ikke har et numerisk tastatur, kan du ikke bruke denne metoden. Det har blitt observert at noen produsenter ikke inkluderer numeriske tastaturer i de nyeste versjonene på grunn av plassbegrensninger og det faktum at enheten er lett og tynn.

Trinn 1 - Flytt markøren dit du vil plassere gradtegnet.

Trinn 2 - Hold nede ALT-tasten og bruk det numeriske tastaturet til å skrive "0176". Slipp nå nøkkelen og gradtegnet vises i filen.

Pass på at nummerlås er slått på når du bruker denne metoden.

Metode 3: Bruk karaktersymbolet Unicode

Dette er den enkleste metoden som kan brukes av alle for å sette inn gradsymbolet i Microsoft Word. I denne metoden skriver du Unicode til gradsymbolet og trykker deretter Alt + X-tastene samtidig. Dette vil endre Unicode for gradsymbolet umiddelbart.

Så Unicode for gradsymbolet er 00B0. Skriv dette i MS Word, og trykk deretter Alt + X-tastene sammen og voila! Unicode vil umiddelbart bli erstattet av gradsymbolet.

Merk: Sørg for å bruke et mellomrom når du bruker det med andre ord eller tall, for eksempel hvis du vil ha 41 ° så ikke bruk koden som 4100B0, legg i stedet til et mellomrom mellom 41 og 00B0 som 41 00B0 og trykk så Alt + X og fjern deretter mellomrommet mellom 41 og gradsymbolet.

Metode 4: Sett inn gradsymbolet ved hjelp av tegnkartet

Denne metoden vil også hjelpe deg med å gjøre jobben din. Følg trinnene nedenfor:

Trinn 1 - Du kan begynne å skrive "Tegnkart" i Windows-søkefeltet og starte det.

Trinn 2 - Når karakterkartet er lansert, kan du enkelt finne ulike symboler og karakterer.

Trinn 3 - Nederst i Windows-boksen finner du alternativet «Avansert visning», klikk på det. Hvis den allerede er merket, la den stå. Grunnen til å aktivere denne funksjonen er at du ikke kan bla flere ganger for å finne gradtegnet blant de tusenvis av tegn og symboler. Med denne metoden kan du enkelt søke etter gradsymbolet på et øyeblikk.

Trinn 4 - Du trenger bare å skrive gradtegnet i søkeboksen, som vil fylle ut gradtegnet og markere det.

Trinn 5 - Du må dobbeltklikke på gradtegnet og klikke på kopieringsalternativet, gå nå tilbake til dokumentet ditt der du vil sette det inn, og lim det så inn. Du kan også bruke den samme prosessen til å sette inn andre tegn og tegn i dokumentfilen.

Det er det, du har lært hvordan du setter inn gradsymbolet i Microsoft Word, men hvis du fortsatt har spørsmål angående dette innlegget, spør gjerne i kommentarfeltet.

Index
  1. 4 måter å sette inn gradsymbolet i Microsoft Word

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up