Apowersoft Screen Capture Pro anmeldelse

Noen ganger er det nyttig å ha et skjermbildeprogram i programvarearsenalet for å ta raske øyeblikksbilder av dataskjermen. Skjermopptaksprogramvare kan være nyttig til tider når du ønsker å fange handlingene dine for å demonstrere hvordan du bruker en applikasjon eller for å raskt ta skjermbilder av ulike feil som dukker opp fra tid til annen.

Uansett hva årsaken er, er det nok av skjermbildeprogramvare tilgjengelig, og Apowersoft Screen Capture Pro er en av dem med mange nyttige funksjoner for både nybegynnere og avanserte brukere.

Index
  1. Karakteristisk
  2. Installasjon og bruk
  3. konklusjon
  4. Lotteri

Karakteristisk

Flere fangstmoduser:I motsetning til mange programvarealternativer for skjermopptak, har Screen Capture Pro flere opptaksmoduser som passer til forskjellige situasjoner. Modi inkluderer fullskjerm, vindu, meny, region, rullevindu, frihånd, etc. Hvis du ikke kan bestemme deg for hvilken modus du skal bruke, kan du ganske enkelt velge "alt-i-ett-modus" som automatisk justerer seg etter dine behov.

Grunnleggende bilderedigering mens du tar skjermbilder:En av de kule tingene med Screen Capture Pro er at den lar deg redigere bildet selv mens du tar skjermbildet. Denne lille funksjonen er veldig nyttig for rask bilderedigering mens du tar skjermbilder.

Avansert bilderedigering:Sammen med det grunnleggende bilderedigeringsprogrammet har Screen Capture Pro et avansert bilderedigeringsprogram slik at du kan redigere skjermbildene som du vil. Ved å bruke det avanserte bilderedigeringsprogrammet kan du gjøre flere modifikasjoner som å legge til kommentarer, effekter, beskjære, endre størrelse osv.

Planlegg oppgaver for å ta skjermbilder:Screen Capture Pro-programvaren inkluderer en oppgaveplanleggingsmodul slik at du kan ta tidsbestemte skjermbilder når du trenger det. Denne enkle funksjonen er spesielt nyttig hvis du vil automatisk overvåke og fange opp noe på systemet ditt.

Evne til å dele bilder på nettet:Sammen med alle funksjonene har Screen Capture Pro innebygde måter å raskt dele hvert eneste skjermbilde med bare noen få klikk. I tillegg gir Apowersoft også gratis skylagring slik at du kan eksternt laste opp og sikkerhetskopiere alle skjermbildene dine.

Installasjon og bruk

Det er veldig enkelt å bruke Screen Capture Pro til å raskt ta og redigere skjermbilder av dataskjermen. For å komme i gang, last ned programvaren fra den offisielle nettsiden og installer den som all annen Windows-programvare.

Når den er installert, kjør appen. Hvis du allerede har registreringskoden, vennligst registrer programvaren ved å klikke på "Registrer"-knappen.

Handlingen ovenfor vil åpne registreringsvinduet. Bare skriv inn din e-postadresse og registreringskode og klikk på "Registrer deg"-knappen for å fullføre prosessen. Selv uten registrering kan du evaluere prøveversjonen i tre dager.

Som du kan se, er brukergrensesnittet enkelt å bruke og har alle alternativene lagt ut i et rutenett for enkelt valg. Det gode er at appen automatisk binder seg til "Skriv ut skjerm"-knappen på tastaturet slik at du kan trykke på knappen hver gang du vil ta et skjermbilde.

For å ta et skjermbilde, velg først en opptaksmodus og trykk deretter på "Skriv ut skjerm"-knappen på tastaturet eller "Capture"-ikonet på Screen Capture Pro UI. Denne handlingen starter fangstprosessen. Som du kan se på bildet ovenfor, har jeg valgt "Alt i ett"-modus.

Nå, venstreklikk og dra musen for å velge skjermbildeområdet. Denne handlingen viser ulike verktøy i sidefeltet for rask redigering. Gjør de nødvendige endringene og klikk på "Lagre"-ikonet for å lagre skjermbildet. Det er så enkelt å bruke appen.

Hvis du vil ha tilgang til det avanserte bilderedigeringsprogrammet, klikker du på "Image Editor"-knappen som vises på venstre sidefelt på startskjermen.

Som nevnt ovenfor kan du også lage planlagte oppgaver for å ta skjermbilder. For å få tilgang til oppgaveplanleggingsmodulen, klikk på "Task Scheduler"-knappen på startskjermen. Oppgaveplanleggeren er ikke komplisert i det hele tatt. Bare skriv inn tidspunktet du vil starte, velg modus, og du er klar til å gå.

Skjermbilder tatt under oppgaven vil automatisk lagres til måldestinasjonen. Selvfølgelig kan du alltid redigere dem ved hjelp av det innebygde bilderedigeringsprogrammet.

konklusjon

Sammenlignet med mange andre programvarealternativer for skjermfangst, er Apowesoft Screen Capture Pro en av de beste med mange funksjoner som ikke er tilgjengelige i annen programvare.

Lotteri

Takket være Apowersoft har vi femten lisensnøkler for Screen Capture Pro å gi bort. For å delta i denne giveawayen, er alt du trenger å gjøre å logge på med e-posten din (slik at vi kan kontakte deg hvis du er vinneren). Dette vil gi deg bare én sjanse. Du kan også dele denne artikkelen for flere sjanser til å vinne.

Takk til Apowersoft for den snille sponsingen. Hvis du ønsker å sponse en giveaway, kontakt oss her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up