Beste høyttalere og høyttalere med Google Assistant

For å lytte til streaming av musikk og ha talekommandoer, her er høyttalerne eller høyttalerne med integrert Google Assistant og alternativer til Nest

For å bruke talekommandoene til Google Assistant i hjemmet vårt er det ikke nødvendig å kun bruke høyttalerne som er tilgjengelige av Google: assistenten er også tilgjengelig på andre trådløse høyttalere og bærbare høyttalere med integrert batteri, slik at du kan ta med deg Google Assistant til et hvilket som helst rom eller til og med hjemmefra, og fra tid til annen velge høyttaleren med det mest passende designet eller med den beste lyden.

I denne guiden vil vi vise deg beste høyttalere og høyttalere med integrert Google Assistant, slik at du alltid kan velge et alternativ til modellene produsert av Google uten å miste effektiviteten til talekommandoene vi er vant til hver gang vi starter «Hey Google»-kommandoen fra telefonen vår.

LES OGSÅ: Google Assistant-innstillinger på Android, iPhone og Nest

Index
 1. Har høyttaler med Google Assistant
  1. Funksjoner
 2. Beste høyttalere med Google Assistant
  1. Høyttaler med integrert Google Assistant
  2. Konklusjoner

Har høyttaler med Google Assistant

 

Før du fordyper deg i høyttalerne som er kompatible med Googles stemmeassistent, anbefaler vi deg å lese nøye gjennom egenskapene som en god høyttaler må ha for å effektivt erstatte Google Nest eller Google Nest mini: uten disse kan vi like gjerne kjøpe Google-høyttalere, for å ha alle de beste funksjonene med en gang.

Funksjoner

Før du kjøper en høyttaler eller høyttaler som kan skryte av å ha Googles stemmeassistent, la oss sørge for at følgende funksjoner er til stede i dataarket:

 • Lydkvalitet: åpenbart på dette punktet vil vi være i stand til å uttrykke en mening først etter kjøpet, men som en generell regel prøver vi å kjøpe høyttalermodeller som integrerer basskabinettet eller bruker flere "minihøyttalere" inni, for å kunne gjenskape en ekte surroundeffekt mens du lytter til en sang.
 • Mikrofoner: der det er mulig prøver vi å velge modeller som har to eller flere retningsmikrofoner, for å kunne starte Google-talekommandoer selv når vi er i en viss avstand fra høyttaleren og for å unngå bakgrunnsstøy.
 • Forbindelse: for å fungere korrekt, krever Google Assistant en Internett-tilkobling, som kan fås via en Wi-Fi-tilkobling. Hvis høyttaleren vi har valgt kun har Bluetooth må vi sjekke at den er tilstede en tast dedikert til talekommandoer eller en tast for å aktivere OK Google, slik at vi kan ringe dem tilbake når vi er borte fra hjemmet ved hjelp av assistenten integrert i Android-telefonen vår.
 • Motstand og ugjennomtrengelighet: noen høyttalere er også bærbare og kan brukes utenfor hjemmet, så de må være robuste og tåle noen dråper vann, kanskje gjennom IP68-sertifisering eller lignende. Hvis vi derimot ønsker å bruke høyttaleren som er valgt kun hjemme, sørg for at den er motstandsdyktig mot plutselige fall og at den er stabil (i forhold til høyttalerens høyde og vekt).
 • Innganger: i tillegg til trådløse tilkoblinger, sørg for at den valgte høyttaleren har en AUX-inngang, slik at du kan koble til en telefon eller annet lydanlegg med en enkel 3,5 mm Jack-kabel.
 • Mål og vekt: hvis vi ønsker å bære vesken med oss, betyr vekt og størrelse noe, siden en overdreven verdi av begge vil gjøre brukeropplevelsen ubehagelig. Skal kassen derimot brukes hjemme, må vekten være større, for å sikre maksimal stabilitet.
 • Kosthold: forutsatt at alle høyttalerne kan kobles til hjemmets elektriske nettverk, hvis vi ønsker å ta med oss ​​høyttaleren på ferie eller til sjøen må vi også sjekke størrelsen på det integrerte batteriet, for å kunne få minst 3-4 timers musikkavspilling uavbrutt (selvfølgelig ved hjelp av Bluetooth, siden vi ikke vil ha brukbart Wi-Fi).

Hvis kassereren vi har valgt har alle funksjonene vist ovenfor, kan vi fortsette med kjøpet, siden de effektivt kan erstatte Google Nest eller Google Home mini.

Beste høyttalere med Google Assistant

 

For å få de beste resultatene med Google Assistant bør du umiddelbart fokusere på Google Nest-produkter: på denne måten får vi alle funksjonene til Google Assistant, samtidig som vi bruker riktig beløp for en siste generasjons smarthøyttaler.

Den første modellen vi kan vurdere er Google Nest Mini (€ 59).
Denne høyttaleren har Dual Band Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling, 360 ° lyd med 40 mm driver, 3 langdistansemikrofoner, Voice Match-teknologi, kapasitive berøringskontroller, 1,4 GHz 64-bits firekjerners ARM CPU, ML-maskinvaremotor med høy ytelse.

Hvis vi ønsker en enda kraftigere lyd kan vi fokusere på Google Nest Audio (€ 99).
Denne høyttaleren er utstyrt med en 75 mm basshøyttaler og 19 mm diskanthøyttaler, 1,8 GHz A53 Quad Core-prosessor, Dual Band Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-tilkobling og 3 lang rekkevidde mikrofoner.

Hvis vi i stedet for en høyttaler ønsker å utstyre oss med en assistent med integrert skjerm, kan vi ta en titt på Google Nest Hub (€ 99).
Denne skjermen har en full-range høyttaler, 3 mikrofoner, Soli sensor for Motion Sense, Ambient Equalizer lyssensor, temperatursensor, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling og 7-tommers berøringsskjerm.

Høyttaler med integrert Google Assistant

 

Hvis vi ikke ønsker å bruke de offisielle foredragsholderne, kan vi alltid bruke en av de tredjeparts smarthøyttalere finnes i dette kapittelet, for å oppnå overlegen lydkvalitet, større kontroll over de tilkoblede enhetene og også integrering av talekommandoer via knapp eller via alltid aktive mikrofoner.

Den første modellen vi kan se er Sonos One 2.
Denne kompakte høyttaleren har Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-tilkobling, støtte for Google Assistant-talekommandoer, Amazon Alexa og Apple Siri, støtte for AirPlay og Home Sound System-synkroniseringssystem (for å koble flere høyttalere sammen).

En annen smart høyttaler vi kan se er Audio Pro G10.
Denne appen støtter AirPlay 2 og Google Cast for streaming, Multiroom-system med andre høyttalere som er kompatible med AirPlay 2 og Google Cast, Wi-Fi og Bluetooth-tilkoblinger og direkte lesing av lydfiler via Internett (MP3, WMA, AAC, FLAC og Apple Lossless ).

Blant de kraftigste høyttalerne med Google Assistant som vi kan se, finner vi Bose Home Speaker 300.
Denne høyttaleren har forbedret bass og 360 ° realistisk lyd, støtte for Google Assistant og Amazon Alexa, støtte for Apple AirPlay 2 og Spotify Connect, og flerromsteknologi med Bose Smart-appen.

Den kraftigste og dyreste høyttaleren du kan kjøpe akkurat nå er Sonos Move.
Denne høyttaleren i interessant størrelse støtter Google Assistant og Amazon Alexa som stemmeassistenter og har Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-tilkoblinger, kompatibilitet med Apple AirPlay 2, IP56-klassifisering (vanntett) og flerromstilkobling med andre Sonos-familiehøyttalere.

Konklusjoner

 

Det vi har sett er de beste offisielle og tredjeparts høyttalerne som kan plasseres hjemme for å få funksjonene til Google Assistant. De offisielle høyttalerne fungerer veldig bra og er enkle å installere og konfigurere, mens tredjepartshøyttalerne også tilbyr støtte for Amazon Alexa, strømmeprotokollene til moderne telefoner og andre funksjoner som er ettertraktet av avanserte brukere (men de koster mye mer).

Med disse høyttalerne kan vi lytte til streaming av musikk eller oppdag daglig informasjon som vær, aksjer og nyheter..

Vi vet ikke hva vi skal velge mellom Amazon Alexa og Google Assistant? Vi kan avklare all tvil ved å lese vår dybdestudie om Alexa vs Google Home; hvis vi ønsker å fokusere på Alexa kan vi lese guiden vår om Beste høyttalere med Alexa integrert, slik at du ikke trenger å bruke Echos (et Alexa-referansepunkt uansett).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up