Hvordan laste ned og installere apper på LG og Samsung Smart TV?

Vi har mottatt mer enn ett spørsmål i det siste om hvordan du laster ned og installerer applikasjoner på smart-TV-er, og selv om det er sant at vi allerede har laget spesifikke artikler om noen av dem, ønsker vi å være litt mer generelle i dette tilfellet. Det som skjer er at neste gang skal vi lære deg hvordan du laster ned og installerer applikasjoner på LG og Samsung Smart TVmed tanke på at de muligens er de to produsentene som har solgt flest av dette utstyret.

Men før vi fortsetter, og bare i tilfelle vi ikke visste det, må vi påpeke at mange av disse TV-ene gir oss muligheten til å installere alle slags programmer for å se på TV som om det var noe innhold. Blant de mest populære applikasjonene vi kan laste ned har vi noen som Netflix, YouTube, Twitter, Pandora, eBay, Facebook, etc.. Derfor, enten du vil installere en av dem eller en annen, må du vite at du finner svaret om det nedenfor.

Samsung Smart-TVer

Vi begynner deretter med steg for steg for å kunne installere en applikasjon på en Samsung Smart TV, og det første vi må gjøre er å sørge for at den er koblet til et Internett-nettverk, enten via WiFi eller også via kabel. I alle fall må du vite at uten dette kan du ikke fortsette. Du må slå på TV-en og deretter gå til Smart Hub-alternativet i hovedmenyen. Deretter går du til Apps og Samsung Apps. Du vil se at da vises alle mulige applikasjoner.

Du må vite at du må bla gjennom alle applikasjonene og deres kategorier for å finne den du vil installere på TV-en. Velg den du trenger og trykk Enter. Selvfølgelig må du ta deg bryet med å bekrefte at du har klikket på Last ned-knappen. Da må du trykke på Enter igjen. På denne måten vil nedlastingen starte uten problemer. Seinere, applikasjonsikonet skal vises blant de installerte, og du vil kunne få det til å fungere helt uten problemer.

LG Smart-TVer

På samme måte som med Samsung Smart TV, på LG-enheter er det viktigste du må vurdere at utstyret er koblet til Internett, enten via kabel eller WiFi. Det du deretter må gjøre er å slå på TV-en og velge Smart TV-alternativet i menyen. Men i dette tilfellet må du se etter LG Smart World-alternativet og inkludere ID og passord til LG TV-kontoen. I det øyeblikket vil du kunne søke etter applikasjonene gjennom kategoriene, og gi Installer til den som interesserer deg.

Selvfølgelig må du sjekke i denne forstand at hvert av kravene er for at applikasjonen skal fungere på din LG Smart TV uten problemer, siden hver app er spesifikk. Når du har valgt den aktuelle applikasjonen, må du godta for å fortsette med installasjonen. Som du kanskje har sett, er det veldig enkelt å laste ned og installere programmer på LG og Samsung Smart TV.og det mest interessante av alt er at ved å vite hvor vi finner dem fra, vil vi ha spart en god del av avtalen.

Apper som du må laste ned på din Samsung Smart TV

Teknologien går raskere og raskere, og tidligere var det de gamle LED- eller LCD-TV-ene, nå SmartTV de opptar absolutt alt, og vi kan installere uendelige applikasjoner på dem, noe som gjør disse TV-ene til noe mye mer komplett enn de noen gang var, et multimediasenter.

Alt dette er takket være android tv operativsystem må vi også ta i betraktning at mange applikasjoner ikke kommer til å være kompatible eller ikke kan brukes nøyaktig på TV, til tross for at de er mildt sagt litt begrenset, er det mange interessante apper som vi kommer til å anbefale deg å laste ned.

Apper som du må ha på din Samsung Smart TV

Dungeon Hunter 4

Det er definitivt et av de mest vanedannende action-RPG-spillene for meg på mobile enheter, det er et ekstremt populært spill som du kan nyte uten problemer på din Samsung Smart TV, den grafiske kvaliteten på tittelen, pluss gameplayet og en historie som får å fange er mer enn nok til å holde deg hekta i timevis, på toppen av det hvis du spiller det på en gigantisk skjerm, mye bedre. Last ned herfra.

Pictionary

Dette spillet er utvilsomt underholdende å nyte med en god del gjester, fordi det du i utgangspunktet må gjøre er å lage en tegning og de andre må gjette nøyaktig hva det handler om, på denne måten kan du tilbringe en natt ekstremt hyggelig med familien eller venner som spiller dette morsomme og underholdende spillet på din Samsung Smart TV. Last den ned herfra.

Filmin

Fordi hvis vi har en Samsung-TV er det for å se filmer og serier også, nettopp av den grunn kunne ikke applikasjonen som er nettopp for dette manglet. Den har totalt mer enn åtte tusen filer å se, inkludert filmer og serier, inkludert dokumentarer. Alt et veldig variert og underholdende innhold å nyte på nettet, i streaming. Anbefalt app du kan last ned herfra.

Pocoyo

For å fullføre denne listen anbefaler vi Pocoyo ABC Gratis i tilfelle du har barn hjemme, det er en app som, som du kanskje forestiller deg, tjener til å underholde og undervise på samme tid. Den har til og med episoder av serien slik at de minste kan holde seg hekta på TV på en sunn måte i mange timer, det er utvilsomt en ekstremt interessant app å ha for de minste hjemme. finner den her.

Har du vært i stand til å laste ned og installere applikasjoner på LG og Samsung Smart TV-er med dette trinn for trinn?

Index
 1. Samsung Smart-TVer
 2. LG Smart-TVer
 3. Apper som du må laste ned på din Samsung Smart TV
 4. Apper som du må ha på din Samsung Smart TV
  1. Dungeon Hunter 4
  2. Pictionary
  3. Filmin
  4. Pocoyo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up