Hvordan laste ned og installere JuasApp for PC eller mobil og ha mange gratis telefonskøyer

Vi har allerede snakket om Jakesphone gratis skøyerstreker tidligere. Juasapp er en ganske lik app for den saks skyld. Og det tjener nettopp til å lage vitser gratis. Det er en ekstremt komplett app som vi kan spille en god del pranks med på alle vennene våre.

Generell informasjon om Juasapp

Fremfor alt, med denne applikasjonen kan du stole på veldig varierte vitser. Selv om for å ha dem ubegrenset, må du gå gjennom boksen. Men ikke bekymre deg, for i denne artikkelen vil jeg vise deg nøyaktig hvordan ha ubegrenset med vitser i Juasapp helt gratis.

Hvis du vanligvis leser alle artiklene våre, vil du vite at blant den store mengden informasjon som vi alltid prøver å tilby brukerne våre, har en god del av det direkte å gjøre med nedlastings- eller installasjonsprosedyren til flere av de beste applikasjonene i dag.

Det første vi må nevne i denne forbindelse er at vi i dag skal se på en av de beste appene i segmentet. For å snakke spesifikt om JuasApp, en som vi har blitt spurt mest om.

JuasApp er en av de beste aapplikasjoner for å foreta spøkeanrop fra mobiltelefoner og nettbrett til andre telefonnumre. En applikasjon som vi kan bruke fra hvor som helst i verden, og som selvfølgelig har fått et enormt rykte i nyere tid.

Skal du vite hvordan det fungerer, må du vite at skøyene kan gjennomføres gjennom oppringninger fra applikasjonens sentralkontorer. Så den som blir bedratt finner aldri ut hvem som egentlig ringte ham.

Med et knappetrykk gjøres spøken på bare et par sekunder. Slik at vi kan velge et spesifikt telefonnummer som vi ønsker å irritere, og etter det, være vitner og lytte til opptaket som skal prøve å lure personen i den andre enden av telefonen.

Hvis du vil lære det last ned og installer JuasApp på smarttelefonen dini denne artikkelen skal vi vise deg all informasjonen du bør ta hensyn til, for å få mest mulig ut av alternativene til denne plattformen.

Juasapp er den perfekte applikasjonen for å spille spøkesamtaler

En av de mest populære applikasjonene for å bruke skøyerstreker på telefonen er Juasapp. Det er en av de best rangerte applikasjonene av denne typen, og med den kan vi spille morsomme vitser uten at personen som har blitt oppringt vet at det er oss. Dessuten lar denne applikasjonen oss dele reaksjonen på prank gjennom WhatsApp og sosiale nettverk.

"Juasapp - telefonspøk” er en av de mest brukte og best verdsatte applikasjonene for å lage skøyerstreker via mobiltelefonen din i Play Store. Det er ikke for mindre, for ikke bare har det et veldig godt og intuitivt grensesnitt, men også vitsene er av utmerket kvalitet. Selv om du som sagt må gjennom kassen for å kunne ha dem alle ubegrenset. Selvfølgelig er det en mulighet for å ha mange, ikke på en ubegrenset måte, men et stort utvalg av dem.

Appen er gratis å laste ned for mobiler med iOS og Android operativsystem. Med nedlastingen av applikasjonen får vi en gratis vits. Da kan vi få flere gratis vitser ved å gjøre handlinger som å anbefale applikasjonen til vennene våre eller gi tilgang via Facebook. Et annet alternativ er å kjøpe vitser i applikasjonen, som kan koste mellom €0,89 og €19,99 per vare.

Når applikasjonen er lastet ned, må du velg personen du vil tulle. Samtalen gjøres ikke fra brukerens telefon, men fra den sentraliserte applikasjonen. Så mottakeren av samtalen vil ikke gjenkjenne nummeret. Når anropet foretas fra et sentralbord, innebærer dette at den som spiller spøken slipper å betale for den nevnte samtalen.

Noen minutter etter at vitsen er spilt, vil den være tilgjengelig på mobilen vår slik at vi kan lytte til den og dele den.

Trikset å ha ubegrenset med vitser i Juasapp

Det er en ganske effektiv metode for å kunne ha en god mengde vitser i Juasapp Hvordan? Synkroniserer Facebook-kontoen. Dette vil gi oss en vits. Du kan også dele appen på veggen din, så får du en gratis spøk.

Hvis du ikke vil at noen skal se at du har delt appen, setter du bare innlegget til «Bare meg». Applikasjonen tar det på samme måte, men ingen ser det på veggen din, så det vil ikke påvirke deg i det hele tatt, og du vil ha en gratis spøk.

Det du skal gjøre er Del innlegget mange ganger. Ved tidligere å slette den du gjorde, eller ganske enkelt hvis du har muligheten til å få tilgang til andre Facebook-kontoer, enten fra familie eller venner, bruk deres til å dele. I den følgende artikkelen forklarer vi hvordan du kan åpne to Facebook-kontoer på mobilen din.

Ha mange spøk på Juasapp

Det er åpenbart ikke den mest komfortable metoden vi kan si, og du må ha mye tålmodighet for å kunne ha mange gratis spøk på Juasapp. Men i tilfelle du er villig til å betale, er det åpenbart den eneste måten å kunne få gratis skøyerstreker i nevnte app. Selv i den andre "Jokesphone"-applikasjonen som vi fortalte deg om for en stund siden, må du gjøre noe lignende for å kunne ha mange gratis vitser, det er ingen annen mulighet.

På samme måte, hvis du har spørsmål eller selv om du vet om en bedre app enn denne for å lage spøk, ikke nøl med å legge igjen en kommentar nedenfor.

Last ned JuasApp gratis for datamaskiner

Det første du må huske på hvis du vil installere JuasApp er at du må ha en datamaskin med Windows-operativsystem eller Mac OS X. I alle fall må du laste ned og installere en Android-emulator for datamaskiner, med BlueStacks som vår favoritt.

I denne artikkelen vil vi vise deg trinn-for-trinn-trinnene du må følge for å installere BlueStacks på datamaskinen din. Når du har lastet ned og installert emulatoren, må du legge til en Google-konto. Akkurat som på en ny mobil.

Når du er ferdig med denne første delen av prosedyren, har følgende å gjøre med Last ned JuasaApp i emulatoren. Og hvis du allerede har den åpen og du ser denne artikkelen gjennom den, er alt du trenger å gjøre å laste ned appen fra denne offisielle lenken.

Når applikasjonen er lastet ned, trykk på den for å starte den, og du vil se at når den starter, vil den be deg legge til et telefonnummer. Du må legge til en som du har på mobilenheten din, for å unngå alle slags problemer.

Når du er inne i applikasjonen, har du installert den og begynt å bruke den, så vil du finne deg selv med muligheten til å nyte til og med en daglig spøk. På denne måten kan du nyte mange av de viktigste fordelene.

Du må huske på at du kan kjøpe flere vitser, og det er til og med mulig å vite prislisten på spøkepakkene, så lenge du klikker på alternativet Kjøp vitser.

Juasapp for Android

Juasapp kan du last ned på Google Play Store. Den fungerer på enheter med Android 4.0.3 eller nyere versjoner og krever 7,3 MB ledig plass for installasjon. På grunn av innholdet anbefales applikasjonen for brukere over 16 år.

Juasapp for iOS

Juasapp kan lastes ned fra App Store. Det er nødvendig å ha en enhet med operativsystemet iOS 8.0 eller nyere og størrelsen er 39,7 MB. I dette tilfellet er aldersanbefalingen for personer over 12 år. Hvis du vil erte vennene dine, kan du også være interessert i å vite hvordan du ringer med et falskt nummer på Android.

Har du vært i stand til å installere JuasApp på mobilen med dette trinn for trinn?

De telefonspøk de er allerede en klassisk underholdning. Alle vi som barn har slått noens telefonnummer tilfeldig for å spille en vits av bedre eller dårligere smak, og til og med mange radioprogrammer inkluderer denne typen vitser blant sitt vanlige innhold.

Vi vet ikke hva de har telefonstreker å like oss så mye. Men sannheten er at denne barneunderholdningen fortsetter å virke attraktiv for oss selv når vi er voksne. Selv om i dette tilfellet er gjenstanden for vitsene våre vanligvis ikke en fremmed, men en av våre venner eller slektninger.

For å spille en spøk på telefonen, må du jobbe hardt med det, tenke på hvem du skal ringe og alt du skal si. Men de som ikke ønsker å komplisere livet så mye kan også ha det gøy å gjøre telefonstreker ved hjelp av applikasjoner som er tilgjengelig i de offisielle appbutikkene.

Index
  1. Generell informasjon om Juasapp
  2. Juasapp er den perfekte applikasjonen for å spille spøkesamtaler
  3. Trikset å ha ubegrenset med vitser i Juasapp
  4. Ha mange spøk på Juasapp
  5. Last ned JuasApp gratis for datamaskiner
  6. Juasapp for Android
    1. Juasapp for iOS
  7. Har du vært i stand til å installere JuasApp på mobilen med dette trinn for trinn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up