Hvordan tømme mobilbatteriet [Solución Batería Celular Hinchada]

Utover det beryktede tilfellet av Samsung Galaxy Note 7, hvis enheter måtte trekkes tilbake fra markedet fordi de eksploderte som følge av hevelsen av enhetens batteri, er sannheten at vi snakker om et problem som påvirker mange flere terminaler enn vi tror. Det første å merke seg i denne forbindelse er at Det kan være flere årsaker til at et batteri svulmer, som for eksempel å være for gammelt, bruke en lader som ikke er originalen, og mange flere detaljer.

Nettopp av disse grunnene har vi mottatt et stort antall henvendelser fra brukere som ønsker å vite hva som er de beste metodene for å få et batteri til å tømmes eller tømmes, og i denne artikkelen skal vi prøve å gi deg noen av de løsninger i denne forbindelse. Det første du må gjøre, absolutt i et slikt tilfelle, er slutte å lade mobilen, og hvis batteriet er avtakbart, noe som nesten alltid er, la det være atskilt fra enheten, i tilfelle.

Index
  1. Mobilbatteriet mitt er hovent
  2. Løsning for hovent batteri Hvordan fikser jeg det?
  3. Hva bør vi vite om et hovent batteri?
    1. Hvordan forhindre at batteriet hovner opp?

Mobilbatteriet mitt er hovent

Dessverre må vi begynne utviklingen av denne artikkelen med å si at målet for de fleste brukere i disse tilfellene, som er ingen andre enn å prøve å tømme det betente batteriet, er helt umulig, siden de har litium inni. Det betyr at på grunn av den samme kjemiske sammensetningen av litium, har vi ingen mulighet til å få batteriet til å gå tilbake til sin opprinnelige tilstand. Derfor er det best å bytte til en ny, om mulig den originale, for å få slutt på disse problemene.

Det vi kan tilby deg er noen tips med tanke på at smarttelefonbatteriet varer lenger i god stand, og i så fall må vi spesifikt snakke om ikke la telefonen lades over natten koblet til laderen, siden når batteriet er fullt, begynner det å forårsake problemer. På samme måte må vi snakke i denne forstand at det kun er praktisk å lade terminalen når du virkelig trenger det, og ikke ti ganger om dagen bare for å se fullt batteri på skjermen.

Ved å gjennomføre og alltid vurdere disse enkle tipsene, vil du kunne glede deg over batteriet til smarttelefonen din mye lenger, uten at det blir oppblåst eller betent av disse vanlige problemene, slik at du også vil spare en enorm sum penger. Utover det vi har nevnt, må du samtidig vurdere at hvis du ser at batteriet begynner å bli fett, du må bytte den så fort som mulig for en ny, og ikke la dagene gå, fordi skaden kan være irreversibel på mobilen.

Løsning for hovent batteri Hvordan fikser jeg det?

Selv om det virker usannsynlig for deg hvis det ikke har skjedd med deg i første person, må du vite at batteriene til mobile enheter kan svulme opp, og det er faktisk et ganske irriterende problem. Uten å gå inn på ytterligere detaljer, må vi påpeke at som man kan se på bildet som følger med artikkelen, er det slik et helt oppsvulmet eller betent smarttelefonbatteri ser ut.

Selvfølgelig, det første vi må påpeke er at hvis vi har lagt merke til at batteriet på smarttelefonen vår svulmer opp, må vi automatisk fjerne det og unngå å fortsette å bruke enheten, siden det er en risiko. Nå i alle fall det er mange ting vi må vurdere angående muligheten for en batterihevelseog det er akkurat dit vi skal nå.

Hva bør vi vite om et hovent batteri?

Hvorfor sveller et batteri?

Vi tror det første de fleste av våre lesere vil vite om hovne batterier er spesifikt å gjøre med hovedårsakene til at et batteri svulmer, så vi starter med det. Mange nåværende enheter bruker litiumbatterier, som kan svulme opp på grunn av produksjonsfeil.langvarig bruk, utsetter dem for for mange timers lading, eller bruk av en defekt lader.

Grunnleggende forholdsregler

Hvis du ser at batteriet på mobilenheten din er hovent, er det første rådet vi kan gi deg på ingen måte kommer du til å røre den, siden det er en mulighet for at når den kommer i kontakt med hånden din vil den ende opp med å eksplodere. Utover det er det praktisk at du gir den noen minutter med datamaskinen slått av slik at den går tilbake til sin vanlige størrelse, og først da begynner å manipulere den på vanlig måte.

Selvfølgelig påvirker dette problemet som vi beskriver ikke bare smarttelefoner når vi snakker om telefoner, men også bærbare datamaskiner, så vi bør være veldig forsiktige, alt vi har nevnt gjelder også for bærbare datamaskiner fra ethvert selskap, og når du merker at den har hovnet opp, bør du fjerne den og plassere den på et trygt sted, der den ikke vil forårsake skade selv om den eksploderer.

Det er et tilleggsproblem i noen av tilfellene, og det er det dessuten har den aktuelle enheten ikke et uttakbart batteri, så vi må i tillegg anbefale at du ikke prøver å fjerne det din. Dette har å gjøre med at mange tror at de kan løse problemet, men et hovent batteri er en sak for spesialister, så ikke fjern det, spesielt hvis det fortsatt er varmt.

Hvordan forhindre at batteriet hovner opp?

Vel, vi vet at nok mange vil ønske å vite de grunnleggende triksene slik at batteriet ikke svulmer opp, og i så fall må vi si at det er noen anbefalinger som kan være nyttige for deg: bruk alltid den offisielle laderen eller en passende en, unngå at enheten er koblet til strømnettet hele tiden, unngå å utsette den for sollys, bytt ut batteriet når det slutter å fungere som det skal.

Har smarttelefonbatteriet noen gang hovnet opp? Hva har du gjort med det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up