Miniatyrbilder, Hva er de og hvordan sletter jeg dem?

Har du noen gang lurt på om det er mulig å tømme miniatyrbildet av bufrede filer? Sannheten er at i denne artikkelen ønsker vi å vise deg all informasjonen og trinn for trinn du må vurdere i denne forbindelse. Faktisk er det kanskje ikke den viktigste opplæringen i verden, men uansett vil vi lære deg noen detaljer som sannsynligvis vil være nyttige for deg.

Plass på våre mobile enheter er noe av det mest verdifulle. Spesielt hvis mobiltelefonen har lav eller middels rekkevidde, hvor lagringsplassen ikke akkurat er for stor. Derfor må vi være veldig forsiktige med hva vi laster ned og lagrer. De miniatyrbilder Det kan ende opp med å ta opp mye internminne i Android og dette gir mindre plass til andre ting, noe som utvilsomt kan være veldig irriterende. MenHva er miniatyrbilder? Det er mulig slett miniatyrbilder? Deretter skal vi svare på alle disse spørsmålene og lære deg hvordan fjerne miniatyrbilder fra mobilen din.

Det første du må vurdere i disse tilfellene er at du faktisk kan slette miniatyrbildet av filer i hurtigbufferen, så vi vil prøve å lære deg hvordan du gjør det. Først av alt må du vurdere at dette er en god måte å få litt plass i systemet på, så du kan like gjerne dra nytte av det på denne måten, selvfølgelig.

Index
 1. Hva er miniatyrbilder?
 2. Hvordan åpne miniatyrbilder
 3. Sparer plass på Android
 4. Og hvis jeg sletter miniatyrbildene, hva skjer?
 5. Slik sletter du Android-miniatyrbilder for alltid
 6. Slik sletter du Android-miniatyrbilder
 7. Hindre at miniatyrbilder genereres automatisk
 8. Blokker generering av miniatyrbilder
  1. Tøm miniatyrbildet av bufrede filer

Hva er miniatyrbilder?

Først av alt må vi forstå hva miniatyrbilder er. Med noen få ord er de miniatyrbildene av bildene du har på enheten din, det er en kopi av bildene og bildene du har lagret på mobilen, men i miniatyr.

Miniatyrbildene eller thumbnails er det vi ser i galleriet eller applikasjonene før vi forstørrer bildet. Det er som om det var en forhåndsvisning av det aktuelle bildet som tjener til å hjelpe deg med å finne et spesifikt før du må zoome inn ett etter ett. Derfor, når du trykker på et miniatyrbilde eller forhåndsvisningsbilde, forstørres det for å se bildet i full størrelse.

Hvordan åpne miniatyrbilder

Som jeg nevnte ovenfor, for å åpne en miniatyrbildefil, er alt du trenger å gjøre ganske enkelt å klikke på miniatyrbildet for å forstørre det. Alle bildene du har på enheten din har miniatyrbilder, så du kan forestille deg at lagringsplassen de opptar kan være brutal, avhengig av mengden bilder du har på den.

Sparer plass på Android

Å ha for mange bilder på mobilen kan ta opp all plassen du har på den. Men ikke bekymre deg, det er mulig fjern miniatyrbilder for alltid og du kan til og med konfigurere enheten slik at den ikke automatisk genererer dem igjen og på denne måten kunne ha et godt antall bilder lagret og spare plass i de forrige bildene som genereres automatisk, med mindre vi konfigurerer det slik at dette gjør ikke skje.

Og hvis jeg sletter miniatyrbildene, hva skjer?

Som vi sa før, er dette forhåndsvisningsbilder, de er miniatyrbilder av det du vil se når du forstørrer bildet. Derfor bør det ikke være noe problem med å slette dem siden de originale bildene blir lagret på mobilen din.

Slik sletter du Android-miniatyrbilder for alltid

Det beste valget for fjern miniatyrbilder fra mobilenheten din det er utvilsomt gjennom applikasjonen CCleaner som sikkert høres ut som deg fordi den også er tilgjengelig for Windows og er veldig flink til å holde begge operativsystemene i optimale forhold.

 • Når applikasjonen er lastet ned, må du kjøre den.
 • Nå klikker du bare på knappen som sier "Analyser".
 • Vent til prosessen er ferdig, og når den er ferdig må du sjekke at den eneste boksen som er merket er den for "miniatyrbildebuffer".
 • Du kan se under "Thumbnails cache" som spesifiserer antall filer som skal slettes og lagringsplassen du sparer for å gjøre det.
 • Når alt er klart, må du ganske enkelt trykke på knappen som er under alt som sier "Rengjør" eller "Rengjør" for å slette alle miniatyrbildene som er i hurtigbufferen.

Slik sletter du Android-miniatyrbilder

I tilfelle du ikke vil bruke noen form for applikasjon for å slette dem automatisk, kan du velge å gjøre det manuelt.

For dette må du ha en Android-filutforsker. Hvis du ikke har noen installert som standard på mobilen din, kan du velge Amaze File Manager, selv om det kan være hvem som helst.

Når du har åpnet filutforskeren, må du gå til mappen som sier "DCIM".

I denne mappen må du slette enhver katalog som har navnet ".thumbnails". I tilfelle denne mappen ikke vises, må du aktivere alternativet som sier "Vis skjulte filer".

Hindre at miniatyrbilder genereres automatisk

I tilfelle du ikke vil ha dem miniatyrbilder blir regenerert på enheten din i form av å unngå det er ganske enkelt og ved mange anledninger nødvendig. For hvis du har problemer med lagring på mobilen, med mindre du forhindrer at de automatisk blir generert igjen. Før eller siden kommer du til å ha det samme problemet.

For å forhindre at miniatyrbildene genereres igjen i galleriapplikasjonen, er det nødvendig å legge til en ekstra fil i bilde- og videomappene. På denne måten vil du forhindre at miniatyrbildene til hver av filene i galleriet genereres automatisk.

Du må bruke filutforskeren igjen for å oppnå dette. Igjen må du få tilgang til "DCIM"-mappen (du kan til og med gjøre dette i individuelle bildemapper). Når du er i den mappen, må du bruke alternativet "Legg til fil" fra utforskeren.

Skriv nå navnet. nomedia og klikk på "Opprett".

Dette trikset brukes til å forhindre at alle forhåndsvisningsbilder genereres automatisk i alle typer applikasjoner som genererer dem. Ikke bare i galleriappen.

Blokker generering av miniatyrbilder

En annen metode for å kunne hindre at miniatyrbilder blir generert det er ganske enkelt å gå inn i / DCIM / mappen. Miniatyrbilder. Filene er generelt pakket med navn som ligner veldig på ".thumbdata1-45879988".

Derfor er alt du trenger å gjøre å erstatte den filen med en annen som er helt tom, uansett hva slags fil det er. Det som virkelig betyr noe er at den har samme navn og at du overskriver den.

Du kan finne flere pakkede filer. I så fall bør du gjenta prosessen på dem alle.

Tøm miniatyrbildet av bufrede filer

Vel, vi har allerede da sagt at vi har muligheten til å slette miniatyrbildet av filer i cachen, og da er det praktisk å analysere hvordan vi kan utføre dette trinn for trinn uten problemer. Det første du bør vite er at å tømme miniatyrbufferen er en prosess som vil ta noen sekunder, og hvis du mangler plass, bør du analysere det.

Faktisk, hvis du ikke har et rengjøringsprogram som spesielt lar deg eliminere alle miniatyrene i saken, du må vite at det er praktisk å installere en filutforsker, for eksempel ES File Explorer. Når du har installert det, vil du finne de tilgjengelige miniatyrbildene, og du må ganske enkelt velge dem alle for å fjerne dem, ikke mer enn det.

Nå, på samme måte, må du vite at denne prosessen ikke automatisk vil slette bildene fra enheten din, det eneste den gjør er å fjerne absolutt alle miniatyrbildene av saken. Det vil si at når du er klar til å slette miniatyrbildevisningen av filer i hurtigbufferen, du vil ikke ha noe å bekymre deg for, fordi alt innholdet ditt forblir der.

Vel, du vet hvordan du fjerner miniatyrbilde av bufrede filer, og som du har sett er det veldig enkelt, selv om vi som alltid kommer til å spørre deg hvis du har spørsmål om det, legg igjen en kommentar, slik at vi kan hjelpe deg i denne typen situasjoner. Du kan dra nytte av kommentarene i denne artikkelen for å gjøre det.

Andre lignende spørsmål som brukere har stilt oss i denne forbindelse De har å gjøre med følgende: hva skjer hvis jeg sletter thumbnails fra galleriet, sletter android thumbnails, android image cache, thumbdata3-filen, du kan slette thumbdata3-filen, hvordan åpner thumbnails-filer, sletter android thumbdata3 o.thumbnails. Eventuelle andre spørsmål du har i denne forbindelse, må du bare spørre oss i kommentarene til denne artikkelen.

Klarte du å tømme miniatyrbildet av bufrede filer med dette trinn for trinn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up