Rett opp at programmet ikke kunne starte riktig (0xc000007b)

Reparer programmet som ikke kunne starte på riktig måte (0xc000007b): Programfeil 0xc000007b er en vanlig feilkode som kan vises når du prøver å åpne programmet i Windows 10. Når du åpner noen spill eller programmer som er avhengige av DirectX, får du definitivt støter på feilmeldingen "Applikasjonen var ikke i stand til å starte riktig (0xc000007b)". Vanligvis skjer dette når du har oppdatert Windows eller bare installert en ny oppdatering.

Hva betyr applikasjonsfeilen 0xc000007b egentlig?

Den spesielle feilkoden 0xc000007b refererer til et ugyldig bildeformat. Men hva denne feilkoden faktisk betyr er at du prøver å kjøre et program som er ment å fungere med et 64-bits Windows-operativsystem på et 32-bits operativsystem. Det er et par flere grunner til at dette også kan skje, spesielt hvis du vet at du har et 64-bits operativsystem eller har vært i stand til å kjøre programmet tidligere. Så uten å kaste bort tid, la oss se hvordan du fikser programmet som ikke startet riktig (0xc000007b) ved hjelp av feilsøkingsveiledningen vist nedenfor.

Rett opp at programmet ikke kunne starte riktig (0xc000007b)

Før du gjør noe, prøv å starte PC-en på nytt og se om dette løser problemet. Hvis du fortsatt ser Application Error 0xC000007b, fortsett med veiledningen.

Sørg for å opprette et gjenopprettingspunkt i tilfelle noe går galt.

Metode 1: Kjør programmet som administrator

For å løse dette problemet, høyreklikk på programmets. exe-fil og velg "Kjør som administrator". Noen ganger kan det å kjøre applikasjonen med administrative rettigheter lett løse dette problemet, så la oss se hvordan du gjør det uten å kaste bort tid.

Høyreklikk på programikonet og klikk på Egenskaper, velg Kompatibilitet-fanen og merk av for "Kjør dette programmet som administrator".

Metode 2: Kjør programmet i kompatibilitetsmodus

Hvis kjøring av applikasjonen med administrative rettigheter ikke løser problemet, kan du alltid prøve å kjøre applikasjonen i kompatibilitetsmodus som kan være i stand til å fikse applikasjonsfeilen 0xc000007b fordi det kan være mulig at applikasjonen ikke er versjonskompatibel med siste Windows.

1. Høyreklikk på programmets. exe-fil og klikk på Egenskaper.

2. Bytt til kompatibilitetsfanen og klikk "Kjør kompatibilitetsfeilsøkeren".

3. Og velg deretter "Test anbefalte innstillinger", hvoretter du kan teste applikasjonen din eller bare trykke på neste-knappen.

4. Og hvis det ovennevnte ikke fungerte for deg, så kan du manuelt velge kompatibilitetsmodus, i rullegardinmenyen velger du "Windows XP".

5. Klikk på Bruk og deretter OK for å lagre innstillingene.

Metode 3: Installer programmet på nytt

Avinstaller appen og installer den på nytt, men før det må du følge dette:

1. Sørg for å installere applikasjonen på systempartisjonen (C 🙂 fordi applikasjonen kan returnere en feil hvis den er installert på en logisk partisjon.

2. Prøv også å slå av antivirusprogrammet før installasjon.

Merk: skann programfilen før du deaktiverer antivirusprogrammet.

Metode 4: Installer DirectX på nytt

Hvis det er en C++-installasjonsfeil, avinstaller C++-modulene fra systemet og installer dem på nytt. Installer DirectX 11 og det nyeste. NET Framework fra Microsoft.

a) Last ned C ++

b) Last ned DirectX 11

c) Last ned. NET Framework

d) Last ned DirectX End User Runtime Installer

Metode 5: Installer eller reparer. NET Framework

Hvis. NET Framework på systemet ditt er utdatert kan det forårsake mange problemer. For å være sikker på at du har den nyeste versjonen, gå til Microsofts nettsted og last ned den nyeste versjonen av. NET Framework. nyeste versjon av. NET Framework, installasjonsprogrammet vil tilby å reparere. NET Framework til sin opprinnelige tilstand. Sjekk om dette hjelper deg med å løse feilen "Applikasjonen var ikke i stand til å starte riktig (0xc000007b)".

Metode 6: Erstatt 32-biters xinput1_3.dll med en passende versjon

0xc000007b Applikasjonsfeilen oppstår når xinput1_3.dll-filen blir ødelagt eller overskrevet med en annen versjon som viser seg å være inkompatibel. Følg disse trinnene for å erstatte 32-biters xinput1_3.dll med en passende versjon:

1.Last ned 32-biters xinput1_3.dll-filen og pakk den ut.

MERK: Før du gjør noe, bør du først lage en sikkerhetskopi av den originale xinput1_3.dll-filen (som skal være plassert her: C: WindowsSysWOW64), og hvis noe ikke gikk som planlagt, kan du alltid gjenopprette det.

2. Kopier den utpakkede xinput1_3.dll-filen og gå til C: WindowsSysWOW64 og lim inn filen der.

3. Hvis du blir bedt om det, alternativet kopier og erstatt.

Metode 7: Installer alle Microsoft Visual C ++ Runtime-pakker på nytt

Microsoft Visual C ++ kjøretidspakker er en viktig del av å kjøre Windows-applikasjoner, så å installere dem på nytt kan fikse feilen Applikasjonen kunne ikke starte riktig (0xc000007b). Sørg for å laste ned Visual C ++-pakkene i henhold til systemarkitekturen din (32 -bit eller 64-bit).

Merk: Før du følger noen av trinnene som er oppført, er det obligatorisk å opprette et systemgjenopprettingspunkt, i tilfelle noe går galt kan du enkelt gå tilbake til forrige tilstand. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du lese min forrige artikkel om hvordan du oppretter et systemgjenopprettingspunkt.

1. Gå først til kontrollpanelet og klikk på Avinstaller et program.

2. Fjern nå alle Microsoft Visual C++-pakker fra datamaskinen din. Start deretter PC-en på nytt.

3.Når systemet starter på nytt, vil ingen av pakkene være der, gå til den offisielle Microsoft-nedlastingssiden.

4.Last ned og installer hver av dem, og hvis noen av dem ikke installerer, ignorer dem og installer den neste. PC-en vil starte på nytt flere ganger under installasjonen, så vær tålmodig.

Metode 8: Kjør sjekkdisken

1. Trykk på Windows-tasten + X og klikk deretter på Ledetekst (Admin).

2. Skriv inn følgende i cmd og trykk enter:

Sfc / scannow sfc / scannow / offbootdir = c: / offwindir = c: windows (Hvis ovenstående mislykkes, prøv denne)

3.Vent til prosessen ovenfor er ferdig, og skriv deretter inn følgende kommando og trykk Enter:

chkdsk C: / F / R / X

Merk: Sørg for å bruke bokstaven til stasjonen der Windows for øyeblikket er installert. Også i kommandoen ovenfor C: er stasjonen som vi ønsker å kjøre sjekkdisken på, / f representerer et flagg som chkdsk gir tillatelse til å rette eventuelle feil knyttet til stasjonen, / r lar chkdsk søke etter dårlige sektorer og utføre gjenoppretting y / x instruerer kontrolldisken om å demontere stasjonen før prosessen starter.

4. Gå ut av ledeteksten og start PC-en på nytt.

Metode 9: Kjør Windows-oppdateringen

1. Trykk på Windows-tasten + I og velg deretter Oppdater og sikkerhet.

2. Klikk deretter på Se etter oppdateringer igjen og sørg for å installere eventuelle ventende oppdateringer.

3.Etter at oppdateringene er installert, start PC-en på nytt og se om du er i stand til å fikse feilen Applikasjonen kunne ikke starte riktig (0xc000007b).

Metode 10: Endre verdien til LoadAppinit_dlls-nøkkelen

1. Trykk på Windows-tasten + R, skriv deretter regedit og trykk Enter for å åpne Registerredigering.

2. Naviger til følgende registernøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINE_SOFTWAREN-MicrosoftNWindows NTNCjeldende versjonNWindows

3. Dobbeltklikk LoadAppInit_Dll og endre verdien til 0 og klikk deretter OK.

4. Start PC-en på nytt for å lagre endringene.

Det er alt du har fikset. Programmet startet ikke ordentlig (0xC000007b), men hvis du fortsatt har spørsmål angående denne opplæringen, spør gjerne i kommentarfeltet.

Index
  1. Rett opp at programmet ikke kunne starte riktig (0xc000007b)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up