Rett opp mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10

Å fikse mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10: Et av de mest irriterende problemene som de fleste av oss opplever på systemet vårt, er at tastaturet ikke fungerer. Mesteparten av tiden når tastaturet ikke fungerer, føler vi oss irriterte og frustrerte. Generelt, hvis du opplever at mellomromstasten ikke fungerer på ditt Windows 10-operativsystem, bør du være bekymret. Det er ingenting å bekymre seg for før det søles vann på tastaturet eller det er fysisk skadet. Ja, du må sørge for at du ikke fysisk skader tastaturet ditt, ellers må du bytte det ut. Hvis tastaturet ditt er i god fysisk tilstand, kan vi hjelpe deg med å løse problemet med at mellomromstasten ikke fungerer i Windows 10. Vi vil forklare noen av metodene som lar deg enkelt løse dette problemet.

Rett opp mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10

Sørg for å opprette et gjenopprettingspunkt i tilfelle noe går galt.

Metode 1 - Begynn med vrien av de klebrige tastene og filtertastene

Ease of Access er funksjonen bygget av Microsoft for å gjøre PC-bruk enklere for brukere. Klistrete taster hjelper deg med å trykke én tast i stedet for flere for å utføre en funksjon på systemet. Imidlertid er det rapportert om deaktivering av de klebrige tastene for å løse problemet med at mellomromstasten ikke fungerer. Derfor tester vi denne metoden først.

1. Naviger til Innstillinger enten ved å trykke Windows + I på tastaturet sammen eller ved å skrive inn innstillinger i søkefeltet i Windows.

2.Nå må du velge alternativet for enkel tilgang.

3. Nå fra vinduet på venstre side vil du se tastaturdelen. Når du klikker på tastaturdelen, vil du se de klebrige tastene og filtertastalternativene.

4. Sørg for å slå av nøkkelspaken og filternøklene.

Hvis problemet vedvarer, må du velge den andre metoden. Som vi alltid har sagt dette, kan det være ulike årsaker bak denne saken. Dermed ville det være den riktige løsningen, derfor må du fortsette å prøve den beste metoden som til slutt tjener formålet ditt.

Metode 2 - Installer den forrige versjonen av tastaturdriveren på nytt

Det er mulig at den nyeste driveren kan forårsake tastaturproblemer. Så vi kan prøve å installere tastaturdriveren på nytt fra forrige versjon for å fikse problemet med mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10.

1.Åpne Enhetsbehandling på systemet. Du må trykke Windows + X hvor du må velge Enhetsbehandling.

2.I Enhetsbehandling vil du se tastaturalternativet. Du trenger bare å utvide det og velge tastaturet som følger med systemet ditt. Høyreklikk nå på tastaturet og velg Egenskaper.

3.Her vil du se alternativet Roll Back Driver, klikk på det.

Hvis du ikke har alternativet Roll Back Driver, må du laste ned den forrige versjonen av driveren fra nettet.

Metode 3 - Oppdater tastaturdriveren

Oppdatering av tastaturdriveren er en av de beste måtene å løse problemet med mellomromstasten som ikke fungerer.

1. Trykk på Windows-tasten + R, skriv deretter "devmgmt.msc" og trykk Enter for å åpne Enhetsbehandling.

2. Utvid tastaturet, og høyreklikk deretter PS / 2 Standard Keyboard og velg Oppdater driver.

3. Velg først Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare og vent til Windows automatisk installerer den nyeste driveren.

4. Start PC-en på nytt og se om du kan fikse problemet, hvis ikke, fortsett.

5. Gå tilbake til Enhetsbehandling og høyreklikk på standard PS / 2-tastatur og velg Oppdater driver.

6. Velg denne gangen "Bla gjennom datamaskinen min etter driverprogramvare".

7. På neste skjerm klikker du på "La meg velge fra en liste over drivere som er tilgjengelige på datamaskinen min".

8.Velg de nyeste driverne fra listen og klikk på Neste.

9. Start PC-en på nytt for å lagre endringene og se om du kan fikse problemet med mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10.

Metode 4 - Installer tastaturdriveren på nytt

Trinn 1 - Trykk Windows-tast + R, skriv deretter devmgmt.msc og trykk Enter for å åpne driverbehandlingen.

Trinn 2 - Naviger til tastaturdelen, og høyreklikk på tastaturet og velg alternativet Avinstaller.

Trinn 3 - Start systemet på nytt og Windows vil automatisk installere tastaturdriverne på nytt.

Forhåpentligvis løser denne metoden problemet. Men i tilfelle Windows ikke starter installasjonen av tastaturdriveren, kan du laste ned driveren fra tastaturprodusentens nettsted.

Metode 5 - Skann systemet for skadelig programvare

Tror du ikke at noen ganger kan skadelig programvare forårsake ulike problemer på systemet ditt? Ja, derfor anbefales det sterkt å kjøre et diagnoseverktøy for å skanne systemet ditt for skadelig programvare og virus, derfor anbefales det at du leser dette innlegget for å fikse mellomromstasten som ikke fungerer på Windows 10-problemet: Slik bruker du Malwarebytes Anti-Malware til å fjerne skadelig programvare.

Hvis det ikke er skadelig programvare, kan du bruke en annen metode for å fikse problemet med mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10

Metode 6 - Søk i Windows Update

1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger og klikk deretter på Oppdater og sikkerhet.

2. Pass på å velge Windows Update i menyen til venstre.

3. Klikk nå på "Se etter oppdateringer"-knappen og last ned og installer eventuelle ventende oppdateringer.

Metode 7 - Reparer Installer Windows 10

Denne metoden er siste utvei fordi hvis ingenting fungerer, vil denne metoden sikkert reparere alle PC-problemene dine. Reparasjon Installer kun ved å bruke en oppdatering på stedet for å reparere problemer med systemet uten å slette brukerdata som finnes på systemet. Så følg denne artikkelen for å se hvordan du reparerer Installer Windows 10 enkelt.

Alle de ovennevnte metodene vil helt sikkert hjelpe deg med å fikse problemet. Det anbefales imidlertid sterkt at du sjekker den bærbare datamaskinen for fysisk skade først. Du kan koble tastaturet til et annet system for å sjekke om det fungerer bra på et annet system. Dette er en annen måte å finne ut hvor problemet er.

Jeg håper denne artikkelen var nyttig og at du nå enkelt kan fikse mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10, men hvis du fortsatt har spørsmål om denne veiledningen, kan du gjerne spørre dem i kommentarfeltet.

Index
  1. Rett opp mellomromstasten som ikke fungerer i Windows 10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up