Slik installerer du Windows 8.1 fra en ISO-fil

I løpet av de siste månedene har vi vist deg en rekke metoder for å installere Windows 7 og Windows 8.1. Du kan installere Windows 8.1 fra en oppstartbar USB-flash-stasjon, installere uten DVD / USB, installere Windows 8 på en USB-flash-stasjon, installere Windows fra DVD, etc.

Som alltid er den beste metoden å installere Windows 8.1 fra en USB-flash-stasjon. Men hvis du ikke har en USB-flash-stasjon, kan du lage en oppstartbar DVD fra den nedlastede ISO-filen.

Du kan bruke denne veiledningen til å lage:

1. En Windows 8/8.1 oppstartbar DVD fra ISO-filen

2. En oppstartbar USB-stasjon fra ISO-filen

METODE 1: Lag oppstartbar USB-flashstasjon fra ISO-fil

Vi kommer til å bruke det offisielt tilgjengelige Microsoft Windows 7 USB / DVD-verktøyet. Selv om verktøyet opprinnelig ble utviklet for å skrive Windows 7 ISO-filer til USB, støtter det også Windows 8 ISO-filer.

Trinn 1: Start prosedyren ved å laste ned og installere Windows 7 USB / DVD-programvaren.

Steg 2: Dobbeltklikk på Windows 7 USB / DVD-programvaresnarveien på skrivebordet for å starte programvaren. I det første trinnet må du velge Windows 8.1 ISO-filen. For å gjøre dette, bruk knappen Undersøke for å finne Windows 8.1 ISO-filen du lastet ned fra Microsoft (bruk disse direktekoblingene for å laste ned Windows 8).

Når ISO-filen er valgt, klikker du på knappen Neste å fortsette.

Trinn 3: I dette trinnet må du velge mediatype (DVD eller USB). Ettersom vi trenger en oppstartbar Windows 8 USB-stasjon, klikker du på knappen USB-enhet.

Trinn 4: Til slutt kobler du USB-flashstasjonen til PC-en, sikkerhetskopierer alle data og bruker knappen Forfriske for å se USB-stasjonen din oppført. Når du er ferdig, klikker du på knappen Begynn å kopiere for å begynne å kopiere Windows 8.1-installasjonsfilene til USB-stasjonen.

Hvis du ser 'Den valgte USB-enheten må slettes for å fortsette. Hvis du vil slette alt innhold på denne enheten », klikker du Slett USB-enhet. Vær oppmerksom på at du vil miste all data på enheten. Derfor, hvis du har data på USB-enheten, vennligst ta en sikkerhetskopi før du starter denne prosedyren.

Klikk på Ja for at sikkerhetsspørringen skal fortsette.

Trinn 5: Når du er ferdig, vil du se meldingen "Filer ble kopiert". Avslutt programmet og bruk USB-flashenheten til å installere Windows 8 fra USB.

Hvis du har problemer med prosedyren ovenfor, vennligst sjekk metoden nedenfor for å brenne ISO-filen til USB-stasjonen. Hvis du er kjent med kommandoprompt, anbefaler vi at du bruker denne veiledningen til å installere Windows 8 fra USB-flash-stasjon, den fungerer 100 % .

METODE 2: Lag en oppstartbar USB-flash-stasjon fra en ISO-fil

Det er mange måter å lage en oppstartbar USB-stasjon fra en ISO-fil. I denne veiledningen bruker vi det samme verktøyet som vi vil bruke i metode 3 for å brenne ISO-filen til DVD. Skjønnheten i Passscape ISO-brenner er at den lar deg skrive ISO-filen til både DVD og USB.

Trinn 1: Koble USB-stasjonen til PC-en og sikkerhetskopier alle data før du fortsetter til neste trinn, da USB-stasjonen vil bli slettet under prosessen.

Steg 2: Last ned Passscape ISO Burner-programvare herfra. Programvaren kommer i en zip-fil. Så du må pakke ut zip-filen for å få Passscape ISO Burner exe-filen. Bruk 7-zip-programvaren til å pakke ut zip-filen og dobbeltklikk deretter ISOBurner.exe-filen for å kjøre programvaren. Siden den er en bærbar programvare, krever den ikke installasjon.

Trinn 3: Når du har startet, velger du på hovedskjermen alternativet Lag oppstartbar USB-disk og velg deretter plasseringen av Windows 8 ISO-filen før du klikker på knappen Neste.

Trinn 4: På neste skjermbilde må du velge USB-flashstasjonen du vil bruke til å installere Windows 8.1. Velg riktig USB-stasjon (hvis du har to eller flere) da stasjonen vil bli slettet slik at den kan startes opp.

Hvis du ikke kan se USB-stasjonen oppført, bruk Forfriske listeknappen.

Trinn 5: Klikk til slutt på knappen SKAPE for å begynne å formatere stasjonen og deretter opprette oppstartbar USB.

MERK: Vennligst ikke lukk programmet selv om det viser Ingen svar på en stund. Verktøyet vil fungere i bakgrunnen for å fullføre oppgaven.

Trinn 6: Når du er ferdig, vil du se "USB-stasjonen er opprettet vellykket. Vil du koble fra omformeren? Klikk på knappen Ja for å fjerne stasjonen på en sikker måte, og klikk på Nei-knappen for å fortsette å bruke USB-stasjonen.

Start PC-en på nytt, aktiver USB-oppstart i BIOS, og start deretter Windows 8-installasjonen fra USB.

METODE 3: Lag en Windows 8.1 oppstartbar DVD fra ISO-fil[Usando una herramienta de terceros]

I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du lager en oppstartbar Windows-DVD ved hjelp av en ISO-fil.

Trinn 1: Last først ned Windows 8 ISO- eller Windows 8.1 ISO-filen. Hvis du allerede har lastet ned, hopp over dette trinnet.

Steg 2: Last ned Passscape ISO Burner-programvaren, pakk ut zip-filen for å få ISOBurner.exe-filen. Dette er bærbar programvare og krever ingen installasjon. Dobbeltklikk på ISOBurner.exe-filen for å kjøre programvaren.

Trinn 3: På startskjermen, i delen Hva vil du gjøre, velger du alternativet Brenn ISO-bilde til CD/DVD og velg deretter Windows 8 / 8.1 ISO-filen ved å klikke på knappen ved siden av ISO-kildefilen.

Trinn 4: Klikk på knappen Neste for å velge CD/DVD-brenner (hvis du har to eller flere). Sett inn en tom DVD i den optiske stasjonen og trykk på knappen BRENNE for å begynne å skrive ISO-filen til DVD-en.

Oppstarts-DVDen for Windows 8 skal være klar om noen minutter. Skriveprosessen bør ikke ta mer enn 20 minutter.

Trinn 5: Avslutt appen og følg vår veiledning for hvordan du installerer Windows 8 for å begynne å installere Windows 8.1 på PC-en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up