App for å legge til klistremerker til bilder på Android og iPhone

Vil vi gjøre bildene våre unike? La oss sammen se hvordan du bruker apper til å legge til klistremerker på bilder

For å gjøre bildene vakrere kan vi legge til klistremerker til hvert bilde, ved å bruke bilderedigeringsprogrammet integrert i hovedmeldingsappene eller bruke spesifikke apper for formålet, som kan lastes ned gratis for Android og iPhone.

I den følgende guiden vil vi se hvordan legge til klistremerker til bilder på Android og iPhone, gir maksimal prioritet til de mest kjente appene som allerede er tilgjengelige på telefonene våre; Hvis de anbefalte appene ikke er nok, kan vi alltid laste ned apper med nye sett med klistremerker og nye bilderedigerere, til bruk med bildene som allerede er til stede i telefonens galleri.

1) WhatsApp

For å legge til klistremerker på bilder kan vi stole på Hva skjer, den mest kjente meldingsappen i verden og allestedsnærværende på alle moderne smarttelefoner; Denne appen er gratis å laste ned for Android og for iPhone.

Med WhatsApp kan vi legge til klistremerker til begge bilder som skal tas for øyeblikket og til bildene som allerede finnes i telefongalleriet; i det første tilfellet åpner du bare WhatsApp-appen, trykker opp kameraikonet, tar bildet, og i redigeringsmenyen trykker du opp det smileformede ikonet.

Dette åpner menyen med klistremerker på WhatsApp: vi kan dermed legge til standard WhatsApp-klistremerker, legg til Memoji og Animoji og eventuelle andre klistremerkepakker som kan legges til meldingsappen.

Etter å ha valgt klistremerket som skal legges til vi kan flytte den fritt innenfor fotografiet; for å endre størrelsen og rotasjonen på klistremerket bruker vi våre to fingre på det og klyper eller roterer på skjermen til vi når ønsket posisjon.

Til påfør klistremerker på et bilde eller bilde som allerede finnes i internminnet på telefonen åpner vi kameramenyen fra appen, trykk på ikonet nederst til venstre Gallerilaster vi inn et av bildene som allerede er til stede og bruker smilikonet for å legge til de nye klistremerkene til bildene.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan lage og sende klistremerker på Whatsapp.

2) Telegram

Også Telegram-appen (tilgjengelig gratis for Android og for iPhone) lar deg legge til klistremerker på bilder og bilder, men bare hvis vi åpner bildemenyen fra en av chattene eller gruppene vi deltar i (vi kan ikke lage nye bilder fra appens startskjerm).

I dette tilfellet kan vi legge til klistremerkene ved å åpne en chat eller en gruppe på Telegram, trykke ned bindersikonet og trykke inn kameraboksen i sanntid; nå er det bare å ta det ønskede bildet og trykke på børsteikonet nederst i bilderedigeringsprogrammet.

Dette vil åpne den avanserte Telegram-editoren: for legg til klistremerker vi trykker ned på menyen Klistremerkevi velger et av de animerte klistremerkene eller faste klistremerkene som hittil bare er brukt i chatter, og når de er plassert i bildet, bruker vi de sirkulære indikatorene rundt klistremerket for å endre retning eller størrelse, for å gjenskape en effekt hver gang veldig fin, kanskje til og med å legge til mer enn ett eller to klistremerker.

Dette redaktør med klistremerker den kan også hentes frem med bilder som allerede finnes i telefonens minne: bare trykk på bindersikonet og velg ett av bildene som vises av selve appen; alternativt kan vi alltid trykke ned på Galleri eller opp Fil for å åpne mappen eller banen til bildet du vil redigere.

På Telegram-appen kan vi lese vår guide til beste Telegram-funksjoner: klistremerker, samtaler, multi-enhet og chat.

3) Instagram

Til og med Instagram-appen (Android Og iPhone) tilbyr gode verktøy for å legge til klistremerker og GIF-er til ethvert bilde. For å fortsette, åpne Instagram-appen på telefonen, sveip fra venstre kant mot midten, vi tar ønsket bilde og i redigeringsprogrammet som åpnes, trykk på smileikonet øverst og velg ett av elementene du vil legge til (reaksjon, klistremerke eller GIF).

Etter å ha plassert klistremerket, velg stilen og trykk på øverst til høyre slutt og vi endrer posisjonen i bildet ved å bruke de to fingrene på skjermen for å endre retning eller til endre størrelsen på det nylig lagt til klistremerket; det retusjerte bildet kan deles som en historie, som et innlegg på Instagram eller lagres i telefonen, klart til å deles på andre apper eller på andre sosiale nettverk.

På bilder som kan redigeres med Instagram inviterer vi deg til å lese vår guide på hvordan du bruker Instagram, laster opp bilder og lager historier.

4) Tredjepartsapper for å legge til klistremerker på bilder

Hvis WhatsApp og Telegram ikke er tilstrekkelig for formålet, kan vi alltid lage nye klistremerker og nye bilder med klistremerker ved å bruke gratis apper dedikert til formålet; en av de beste uten tvil Klistremerkemakertilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Appen tilbyr en komplett editor for lag nye klistremerker fra bildene våre eller ansiktene våre, med mulighet for å legge dem til bilder tatt eller til bilder i telefongalleriet. Klistremerkene som er opprettet med denne appen vil også være tilgjengelige fra WhatsApp og Telegram, i tillegg til å kunne integreres i telefonens tastatur (for å bruke dem i hvilken som helst chat eller på hvilken som helst sosial side).

Et godt alternativ til den forrige appen er YouCam Perfekt (Android Og iPhone), blant de beste appene for å bruke filtre, estetiske endringer, nye klistremerker, nye stiler til ethvert bilde; Blant de innovative funksjonene skiller også bakgrunnsfjerning, bakgrunnserstatning og fjerning av uønskede objekter seg ut fra bildet.

For å gjenskape nye bilder med klistremerker eller med flere objekter på bildet kan vi også benytte oss av kunstig intelligens, ved å laste ned en app som Pixelcut AI Photo Editor (Android Og iPhone). Denne appen kan automatisk bruke nye filtre på bilder, legge til nye klistremerker og nye skrifter i bildet, endre tone og farge på bildene og gjøre dem virkelig unike.

Andre apper for redigering av bilder kan du se i våre artikler om beste appene for å redigere bilder på Android og på beste appene for å redigere bilder på iPhone.

Konklusjoner

Bildene våre kan bare bli mer og mer vakre og interessante, spesielt hvis vi lærer å legge til klistremerker til bildene våre eller de vakreste bildene tilgjengelig på telefonen. Alle de mest kjente meldingsappene lar deg legge til klistremerker, men vi kan også bruke Instagram til dette formålet (som også tilbyr GIF-er og andre grafiske elementer) og noen bilderedigeringsapper, alle laget med sikte på å gjøre hvert bilde unikt i seg selv høyre. type.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre beste appene for å lage fotokollasjer på Android og iPhone kom igjen hvordan sende bilder med fargerike skrifter, tegninger og emojier på WhatsApp.

Index
  1. 1) WhatsApp
  2. 2) Telegram
  3. 3) Instagram
  4. 4) Tredjepartsapper for å legge til klistremerker på bilder
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up