Beste apper for å spionere med mobiltelefonen din (Android og iPhone)

10 gratis apper for Android og iPhone å bruke til spionaktiviteter, som å ta bilder, ta opp lyd og video i hemmelighet

Android-telefoner og iPhones kan settes under kontroll med noen spion app, i stand til å ta opp alt som skjer på skjermen og i miljøet rundt telefonen. Disse appene ble laget for å gi en form for kontroll over mindreårige, men brukes også i økende grad (ulovlig) for å overvåke partnere eller for å sjekke hva ansatte gjør på jobben.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er beste gratis apper for å spionere med telefonenog prioriterer apper som tilbys gratis (svært sjelden med denne typen apper).

Før du fortsetter, anbefaler vi å bruke appene kun for overvåking personer underlagt vår juridiske beskyttelse (mindreårige barn); all annen bruk er strengt forbudt ved lov, Navigaweb fraskriver seg ethvert ansvar for feil bruk av appene som er rapportert i denne artikkelen.

LES OGSÅ -> Spioner på en PC og se hvordan datamaskinen brukes av andre

1) Google Family Link

Den mest effektive gratisappen for å spionere på telefonen din er Google Family Linkkonfigurerbar både på enhetene Android være på iPhone.

Appen bruker Google-kontoer for den første konfigurasjonen: når vi starter appen, må vi velge om vi skal konfigurere appen for foreldre eller barn, velge veilederkontoen (dvs. kontoen som skal kunne kontrollere alt) og til slutt aktivere filtre og regler for bruk av appene, for tidslukene telefonen kan fungere i og nettfilteret for søk.

En annen veldig populær spiontelefonfunksjon er GPS-posisjonssporingsom kan aktiveres eksternt når som helst og kan bruke telefonens plassering.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan du bruker Google Family Link og lignende apper.

2) Skjermtid (iPhone)

På iPhone kan vi også unngå å installere spionapper, siden det er en funksjon integrert i systemet, kjent som Brukstidoppfører seg som en veldig effektiv foreldrekontroll, justerbar både fra selve enheten og eksternt (fra iPhone som er tildelt veilederen).

For å spionere med skjermtid, er alt vi trenger å gjøre å åpne appen Innstillingertrykke på Brukstidkonfigurer telefonen som en veileder eller som en overvåket telefon, tilordne Apple-IDen til funksjonen, og en gang i konfigurasjonspanelet kan vi konfigurere begrensningene for tider, apper og innhold som kan besøkes.

Faktisk spionasje er tilgjengelig ved å åpne veilederens iPhone-app og trykke på toppen av grafen til den overvåkede iPhonen: vi vil dermed kunne se de mest brukte appene, hvor lenge telefonskjermen har vært på og mye annen nyttig informasjon for overvåking .

På denne funksjonen kan vi lese artikkelen vår om hvordan du konfigurerer Skjermtid på iPhone.

3) uMobix

Den beste appen for å spionere på telefonen din er uMobixen ekte bugaboo for mindreårige barn og en gave for foreldre, gitt at den er tilgjengelig for Android og iPhone (ved hjelp av en konfigurerbar lenke etter kontoaktivering).

Ved å aktivere en konto (med gratis prøveperiode) kan vi installere enusynlig spion-app på telefonen din i stand til å overvåke samtaler, meldinger, tekst skrevet på tastaturet, åpne apper (og tid brukt på individuelle apper) og også vise telefonens GPS-posisjon i sanntid.

Appen er faktisk hemmeligheten til alle de mest oppmerksomme foreldrene, siden den vet være helt usynlig for brukeren; veilederen vil kunne kontrollere alt som gjøres på telefonen fra et praktisk dashbord tilgjengelig fra hvilken som helst PC.

4) mSpy

En annen gyldig app som er nyttig for ekstern overvåking av enheter er mSpysom gir en nedlastingslenke bare etter aktivering av en konto (på en gratis prøveversjon for å teste funksjonene); på iPhone kan du laste ned Lite-versjonen direkte fraApple App Store.

Appen fungerer på samme måte som uMobix: den installeres stille på telefonen for å bli overvåket og henter all informasjon under bruk, viser åpne apper, utvekslede meldinger, tekst skrevet inn i apper eller søkemotorer og oppringninger med telefonen, samt tilbyr GPS-posisjonssporing.

Også i dette tilfellet vet appen hvordan den gjør seg selv totalt usynlig for brukeren, som ikke vil kunne mistenke at han er under kontroll av en ekte spionapp.

5) Hoverwatch

En annen veldig effektiv app for å spionere med mobiltelefonen din er Hoverwatchkonfigurerbar på enhver moderne smarttelefon via tilpasset nedlastingslenke etter å ha opprettet en gratis konto.

Hoverwatch lar deg spore SMS, foretatte anrop, se kameraet foran eller bak i hemmelighet, overvåke WhatsApp og lignende apper (Instagram, Telegram og TikTok), vise Internett-aktivitet og tider når skjermen var på, legge til nye kontakter og GPS-plassering når som helst tid på dagen.

Denne appen gjør det ogsåtotal usynlighet er dens sterke side: etter å ha opprettet kontoen, er det bare å sende nedlastingslenken til telefonen som skal kontrolleres, åpne den og følge instruksjonene på skjermen for å gi tillatelser til den usynlige appen.

6) Andre spionapper

Appene som er sett så langt er de beste for å spionere med telefonen din (gjøre telefonen om til en hemmelig spionenhet) eller for å kontrollere hva andre gjør (som foreldrekontroll). Vi kan laste ned mange lignende apper i butikkene med ulike funksjoner; Nedenfor har vi samlet de beste for å teste:

1) Skjult spionkamera for iPhone er appen for ta bilder av noen uten å bli tatt. Den viser hvilken som helst bakgrunn på skjermen mens det den gjør er å ta en serie bilder eller ta en video i all hemmelighet, uten at andre kan legge merke til det. Enkel å bruke til enhver anledning når du vil ta bilder uten å vekke oppmerksomhet.

2) Rask videoopptaker for Android er en app som lar deg ta opp videoer fra telefonen din, uten å bli lagt merke til, ved å holde skjermen av. Denne appen kan deretter ta opp videoer i bakgrunnen uten å stoppe, i Full HD-oppløsning, opptil 30 minutter eller 4 GB lagringsplass.

3) Ta opp samtalen min det er gratis for Android. Record My Call er en app som lar deg ta opp hver telefonsamtale det gjøres med mobilen, både invitasjon og kvittering. I en annen artikkel kan vi se app for å ta opp telefonsamtaler på Android.

4) Spionopptaker det er en fin spion-app fordi den lar deg planlegge lydopptak på en iPhone. Applikasjonen, uten å bli lagt merke til og uten å gi signaler, aktiverer lydopptak på forhåndsetablerte tider og på forhåndsetablerte dager eller til og med når du går til et bestemt sted. Den perfekte opptakeren for ekte hemmelige agenter (den er imidlertid ikke gratis, den koster 2 euro).

5) Signal det er en app som er vant til sende meldinger som automatisk ødelegger seg selv etter 10 sekunder vises på mottakerens skjerm. Videre er signalmeldinger usporbare.

6) Prey-smarttelefonen tyverisikring er en annen app for finn min enhetsstil, helt gratis, ideell for å låse og finne en tapt eller stjålet telefon. Prey kan også ta kamerabilder av folk som prøver å låse opp telefonen vår, identifisere Wi-Fi-hotspots i nærheten og spore ting som enhetens MAC-adresse.

7) Familielokaliser (Android) er kanskje den beste applikasjonen for mødre som er bekymret for hvor deres bevisstløse barn skal eller for koner som ønsker å spionere på mannens bevegelser når de sier at de skal på jobb eller spille fotball. Du kan prøve det gratis i Lite-versjonen, og det lar deg vet alt de kontrollerte menneskene gjørbegge bevegelsene deres, stedene hvor de finnesfolk ringte og alt som kan få hvem som helst til å bli en ekte stalker.

8) Worldscope webkameraer er en gratis applikasjon som lar deg se hundrevis av direktesendte videoer tatt fra hele verden offentlige webkameraer; du kan laste den ned gratis på iPhone Og på Android.

9) Kameraøye (iPhone) er en annen interessant app for ta bilder i hemmelighet, uten å lage noen lyder, holder skjermen mørk. Merkelig nok inkluderer denne applikasjonen også et blitsalternativ, som er ubrukelig hvis du ikke vil bli sett.

10) For å spille inn videoer i hemmelighet på Android du kan bruke appen i stedet Bakgrunnsvideoopptaker, gratis i lite-versjonen som fortsatt fungerer bra. Bilder kan tas ved å trykke på widgeten på skjermen.

11) Ørespion er en app for Android som lar deg forsterke lydene rundt deg for å høre dem bedre med hodetelefoner. I praksis tar du på deg hodetelefoner, aktiverer applikasjonen og lytter deretter til talene til folk i nærheten, for å passe deres egen sak.

I tillegg til appene som er sett så langt, foreslår vi at du også prøver appene som lar deg gjøre det bruk Android-kameraet som et webkamera for PC-en og de for oppdage skjult kamera.

Konklusjoner

Telefonspionapper, gitt deres natur, må være 100 % trygge og må ikke inkludere noen form for skadelig programvare: unngå derfor å laste ned apper sett på TV eller annonsert på sosiale medier eller chatter, bruk kun én av appene eller tjenestene som vises i denne artikkelen (som vi anbefaler å holde i favorittene dine, for å ha umiddelbar en referanse når vi trenger en ekte fungerende spion-app).

For mer informasjon kan vi lese våre guider app for å ta raske stille bilder på Android og kl beste hemmelige agent-apper for Android.

Index
  1. 1) Google Family Link
  2. 2) Skjermtid (iPhone)
  3. 3) uMobix
  4. 4) mSpy
  5. 5) Hoverwatch
  6. 6) Andre spionapper
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up