Beste apper for å ta notater og notater på Android og iPhone

De beste applikasjonene for å ta notater på Android- og iPhone-smarttelefoner, synkronisert, selv med bilder, skanninger og påminnelser

Med en ny generasjon smarttelefon kan du ta notater raskt, ved å skrive, bruke stemmen, bruke en pekepenn eller til og med ta et bilde.

Hver telefon har allerede et innebygd notatverktøy, men hvis du bruker en iPhone, en iPad eller en Android-enhet er det noen apper du må ha som lar deg notere notater eller ting å huske og holde hvert notat automatisk synkronisert på telefonen, nettbrettet eller på datamaskinen.

I denne artikkelen vil vi se de beste app for å ta notater på telefonen, for å organisere ting å huske, for å ha påminnelser om avtaler eller hendelsergir topp prioritet til de som støtter synkronisering av flere enheter.

LES OGSÅ -> Utklippstavlehistorikk i Windows 10 og 11 med synkronisering mellom PC-er

1) Google Keep

Google Keep er blant de beste appene for å ta notater og er tilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Med Google Keep kan vi holde notatene våre ryddige og synkronisere dem med en Google-konto, slik at vi kan få tilgang til dem fra alle andre enheter. Denne notattjenesten er tilgjengelig fra nettsted eller hvordan utvidelse for Google Chromeuten å glemme at notatene også er synlige fra Google Disk og Gmail.

I tillegg til skrevne notater, talenotater og gjøremålslister (inkludert bildelister), kan vi også bruke Google Keep til å lagre bilder, med mulighet for å konvertere dem til PDF og transkribere tekst automatisk til bilder.

For å lære mer kan vi lese vår komplett guide til Google Keep.

2) Apple Notes

Hvis vi kun bruker Apple-produkter (iPhone, iPad og Mac) er det bedre å skrive notater på appen Merk integrert i operativsystemet og automatisk synkronisert med Apple-kontoen din.

Ved å åpne Notes-appen og trykke på nederst til høyre kan vi begynne å skrive et notat, ta notater, lage et rutenett, lage en punktliste over ting å gjøre, tegne (og mye mer) uten å måtte laste ned noe til enheten vår.

Notes-appen er også tilgjengelig på Mac (bare logg på med samme Apple-ID) og synkroniseres automatisk med mobilappen; for å sjekke disse notatene også på Windows PC, må vi få tilgang til iCloud Notes-nettsted og logg på med samme konto som brukes på Apple-enheter.

3) Microsoft OneNote

Hvis vi bruker PC-er mye for å jobbe eller studere, anbefaler vi på det sterkeste at du synkroniserer notatene dine ved hjelp av Microsoft OneNotetilgjengelig som en gratis app (ikke nødvendig å ha Office installert) for AndroidFor iPhoneFor Windows og for Mac.

OneNote er en virkelig funksjonsfylt app, inkludert mange av verktøyene i Word, pluss de til en notatapplikasjon. Notater som er lagret på OneNote kan inneholde tekstnotater, bilder, skanninger av papirdokumenter (med OCR-funksjon for å konvertere dem til PDF-filer) og nettsider (kan leses senere), i tillegg til de uunngåelige gjøremålslistene og handlelistene.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan du bruker Microsoft OneNote gratis på Windows, Mac og telefon.

4) Evernote

Evernote Det er blant de historiske appene for å ta notater og notater, gratis, for Android og for iPhone.

Evernote er en av de mest populære appene i alle butikker, og har vært til stede i flere år nå. Evernote lar deg legge til notater og organisere ved hjelp av tagger eller kategorier. Notater kan være tekst, bilder, vokal, håndskrevet, skjermbilder eller enkle skanninger av papirark.

Alle notater synkroniseres på den gratis Evernote-kontoen (som vi kan opprette på stedet selv ved å bruke en Google- eller Apple-konto) og er tilgjengelig via nettstedgjennom utvidelse for Google Chrome eller via app for Windows eller for Mac.

Notatene kan også deles med hvem som helst via e-post eller via Facebook, slik at du kan administrere utgiftsrapporter og gjøremålslister med andre mennesker vi jobber eller bor med.

5) Any.do

I bedrifts- og yrkesfeltet er absolutt den beste appen vi kan bruke til å jobbe med notater Any.doflott for å ta notater og synkroniserte notater på Android kom igjen iPhone.

Any.do er en av de beste påminnelsesappene, som også kan brukes til å ta notater og merke ting å huske. Du kan deretter stille inn en alarm i form av et varsel eller lyd slik at du aldri glemmer en avtale eller hendelse.

Any.do kan også nås fra en datamaskin ved å laste ned den dedikerte appen for Windows og for Macsamt å være brukbar som nettapp på hvilken som helst nettleser eller operativsystem.

6) Andre apper å bruke for notater og notater

I tillegg til appene som er sett så langt (etter vår mening de beste for hvert scenario der vi trenger notater) kan vi også finne andre apper for notater og synkroniserte notaterfor å prøve gratis på alle enhetene vi eier:

 • Forestilling det er ikke bare en notatapp, men den lar deg også lage gjøremålslister for samarbeidsprosjekter, veldig kraftige, som jeg dedikerte en egen artikkel til.
 • TickTick for PC, Android og iPhone har blitt den beste appen i 2021 for å organisere notater og gjøremål på en synkronisert måte. Gratis, den kan brukes til å lage lister, dele oppgaver med andre mennesker, organisere oppgaver på ulike måter, få påminnelser, angi tilbakevendende oppgaver og mer. Den tilbyr også widgets og inkluderer funksjoner for å ta opp talenotater og transkribere dem til automatisk skrevet tekst.
 • BlackNoteFor Android det er en notat-app med en helt svart bakgrunn, veldig behagelig for ikke å anstrenge øynene.
 • FiinoteFor Android er en morsom notatapp med rutenettbakgrunn sammen med tegnestøtte.
 • FargeseddelFor Android er en av de mest nedlastede appene i Play Store, som brukes til å lage tekstnotater, lister og ta notater. Funksjonen er muligheten til å endre bakgrunnsfargen på notatene for å organisere dem bedre. Andre funksjoner er kalenderstøtte og skybackupstøtte.
 • Få talenotater Til Android Og iPhone er den beste appen for å ta opp talenotater og transkribere dem til automatisk skrevet tekst.
 • Microsoft To-Doevolusjon av Wunderlist, er en utmerket applikasjon for iPhone og Android som lar deg skrive gjøremålslister, påminnelser med varsler, alarmer, muligheten for å dele avtaler og mange andre perfekte funksjoner for å gjøre smarttelefonen din til en intelligent arbeidsdagbok.
 • Zoho notatbøkerFor Android Og iPhoneer kanskje det beste programmet for å ta notater på telefonen og organisere notater, både for det grafiske grensesnittet og for fullstendig informasjon.
 • SimpleNote er appen for de som ønsker et enkelt, grunnleggende og distraksjonsfritt skriveark. Notater synkroniseres på tvers av smarttelefoner (Android eller iOS), PC-er (Windows 10, Windows 7/8, macOS og Linux) og kan også leses fra SimpleNote-nettsiden. Du kan organisere notatene dine med tagger, du kan samarbeide med andre SimpleNote-brukere ved å dele en notatlenke. Når det gjelder selve notatene, kan de bare være laget av tekst, uten bilder eller talememoer.
 • ColorNote (bare Android) er en fin måte å organisere notater på telefonen ved hjelp av farger og lage gjøremålslister sortert etter navn, dato opprettet eller endret. Du kan arkivere notater, men det er ingen mulighet for å lage mapper eller tagger.
 • Ikke i Det er bare Android og fungerer bra for å skrive raske notater som vises i varslingslinjen.
 • SumNoteFor Android Og iPhone, en enkel nettnotatapp hvor du kan lage flere notater, legge ved mediefiler eller dokumenter og sortere dem i flerfargede mapper. Hvis du lagrer mange notater, tilbyr SomNote 100 MB gratis skylagring per konto.
 • Samsung Notes det er standardappen på Samsung-telefoner, utmerket for å ta notater og organisere dem i samlinger eller på en enkelt side. Du kan angi å flagge viktige notater eller sortere notater etter tittel, opprettelsesdato eller endringsdato. På Galaxy Note støtter appen S-Pens for håndskrift på telefonens skjerm. Du kan også legge ved taleopptak og bilder.
 • Post-ItFor Android Og iPhone, er en offisiell 3M-app som brukes til å ta notater for å feste på skjermen (virtuelt). Appen bruker grafikk som ser ut som ekte post-it-lapper for å være umiddelbart synlig.
 • Husk melken det er en veldig praktisk og enkel nettjeneste for å administrere gjøremålslister og ta notater og notater. I tillegg til nettappen tilbyr den også dedikerte apper for Windows, Mac, Android og iOS/iPadOS, slik at du kan administrere notatlister selv når du er på farten.

Fra nå av begynner vi å ta notater digitalt, uten noen gang å miste viktig informasjon for jobb eller studie.

Konklusjoner

På telefonene våre La oss unngå å bruke utklippstavle-apper uten synkronisering: vi risikerer å miste dem for alltid hvis vi knuser telefonen vår eller blir tyveri.

Ved å bruke appene nevnt i artikkelen vil vi være sikre på å ha de mest brukte og alltid aktive (så vel som synkroniserte) appene i våre hender, slik at vi aldri mister notatene våre og opprettholder synkronisering mellom de ulike enhetene i vår besittelse.

For mer informasjon kan vi også lese våre guider på hvordan lagre tekster, filer, bilder og videoer midlertidig på nettet kom igjen hvordan ta notater og sette post-its på PC.

Index
 1. 1) Google Keep
 2. 2) Apple Notes
 3. 3) Microsoft OneNote
 4. 4) Evernote
 5. 5) Any.do
 6. 6) Andre apper å bruke for notater og notater
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up