Hvor kan jeg finne alle svarene og løsningene til Logo Quiz-spillet?

Spill for å finne ut navnene på merkene fra logoene deres er veldig fasjonable, men å oppdage dem alle er en nesten umulig oppdragdet er derfor vi i dag gir deg løsningene til Bubble Games Logo Quiz.

Når vi snakker om dette spillet, kan vi fortelle deg at det er et veldig likt, kalt Emoji Quiz, så hvis du er en fan av denne typen spill, anbefaler vi deg ta en titt på den til det

Disse typer spill er tilgjengelige for iOS og Android og tilbyr oss en god underholdningstid og moro alene eller sammen med venner.

Hvis du er en av de som liker spill som de kan spille når som helst fra mobilen, er du garantert oppdatert og laster ned ganske mange som er avhengighetsskapendeFor eksempel kan vi nevne at et av spillene som ble veldig vanedannende på den tiden var Candy Crush Saga-spillet.

Enten du er en spiller som liker flerspillerspill eller denne typen spill som de vi allerede har nevnt, som er dyktigeHer vil vi legge igjen noen triks som vil hjelpe deg mye.

Hos MiraComoHacerlo ønsker vi alltid å hjelpe deg, og det er derfor vi gir deg opplæringsprogrammer som kan hjelpe deg fra å øke hastigheten på Android-en din i spill, til opplæringsprogrammer som vil hjelpe deg slå nivåene raskt.

Noen svar kan variere litt avhengig av versjonen du har installert og oppdateringene som er utført, men vi håper at Solutions Logo Quiz av Bubble Games at vi lar deg hjelpe deg med å fortsette å fullføre nivåer og fullføre spillet.

Som du vil se, finnes det logoer for enhver smak. Noen er lett gjenkjennelige over hele verden, men andre kan være vanskeligere å finne ut. Vi finner alt fra populære kles- og matmerker til emblemene til europeiske fotballklubber og amerikanske fotballag.

Hvis du har kvalt deg på en logo og du ikke kan fortsette å avansere, ikke bekymre deg, vi håper at løsningene som vi etterlater deg nedenfor hjelpe deg.

Bubble Games Logo Quiz er en av de mest vanedannende spillene for øyeblikket

Du har sikkert overrasket deg selv når du ser alle logoer som du ser på gaten, i så fall har du allerede bukket under og du har blitt avhengig av dette spillet.

Mekanikken til Logo Quiz er veldig enkel. Vi får vist en logo eller en del av en merkevarelogo, og det må vi prøv å finne ut hvilket selskap den tilhører.

Naturligvis ser vi først logoer lett gjenkjennelig og vi avanserer raskt, men når vi går opp nivåer øker vanskelighetsgraden.

Hvis du liker denne typen spill, kan du last den ned direkte fra Google Play Store hvis du har en Android-enhet.

De beste løsningene Bubble Games Logo Quiz nivå 1 til 16

Fra tid til annen dukker det opp spill foran oss bli til moteog plutselig kan vi se at alle venner, familie og til og med oss ​​selv ender opp med å bli avhengige av dem.

Faktisk, i dette spesielle tilfellet ønsket vi å snakke om en av de som har vunnet publikums hjerter, den såkalte Logo Quiz, som utfordrer deg til å vise hvor mye du vet om logoene som kommer til å representere mange av de mest kjente selskaper fra hele planeten.

Hva er LogoQuiz? Hvorfor har det blitt så populært i det siste?

Selv om det er sant at vi allerede i en ikke så fjern fortid kjente noen spill som ligner på Logo Quiz, når vi i dag snakker om dette underholdningsplattformgjør vi det direkte på en som viser oss flere logoer per nivå.

Og der vi må vise at vi kjenner alle, eller i det minste de aller fleste av disse logoene, for å klare nivået. Men det er ikke bare firmalogoer, men også symboler på produkter anerkjent over hele verden, fotballag, superhelter og mange andre.

I utgangspunktet er det interessante med Logo Quiz det gir oss et bildeog vi må gjette hva det representerer.

Selvfølgelig, når vi legger bak oss innledende nivåervil vi merke at logoene begynner å bli mindre og mindre kjente for de fleste av oss, og da må vi skjerpe vettet til det maksimale.

Sjekk hver av detaljene, bokstavene og andre elementer som de inneholder for å sikre at vi er med tilstedeværelse av en av dem og ikke fra en annen som er lik nok til å forvirre oss.

Men hvorfor er Logo Quiz så vanedannende? Vi forklarer det for deg her.

I utgangspunktet kan vi si at Logo Quiz er vanedannende fordi vi ikke vil kunne forlate logoene uten å angi hvilket selskap, produkt eller kjent referanse, og systemet for bruk av spillet er ganske enkelt.

Som vi tar brevene fra de som tilbys oss for å danne ordene, og iht deres vanskelighetervil vi bli tildelt poeng.

Hvis vi i alle fall ikke vet hva ordet er, har vi alltid gjort det noen interessante triks om det som vi kan nevne

For eksempel de som har med å vise bokstavene en etter en, den som vi velger av alt, eller hvorfor ikke, hoppe direkte over den logoen, og la den være løst, hvis vi ikke kjenner den.

Hvis vi har noen som kan gi oss en hånd, kan vi også hoppe over det, men la det være uferdig før vi går og dermed ikke mister myntene som vi har samlet inn.

Hvordan kan jeg laste ned Logo Quiz trinn for trinn

Hvis du etter å ha lest hele artikkelen relatert til Logo Quiz vil prøve lykken og se hva er din kunnskap om noen av verdens ledende logoer, så oppfordrer vi deg til det last ned spillet via Google Store, slik at du på bare noen minutter kan nyte det på Android-terminalen din.

Index
  1. Bubble Games Logo Quiz er en av de mest vanedannende spillene for øyeblikket
  2. De beste løsningene Bubble Games Logo Quiz nivå 1 til 16
  3. Hva er LogoQuiz? Hvorfor har det blitt så populært i det siste?
  4. Men hvorfor er Logo Quiz så vanedannende? Vi forklarer det for deg her.
  5. Hvordan kan jeg laste ned Logo Quiz trinn for trinn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up