Hvordan fryse siste tilkobling på WhatsApp

Hva skjer er uten tvil en av de beste direktemeldingsapplikasjonene som finnes for mobiltelefoner, siden den gir tilgang til flere fordeler, noen som mange allerede vet er send og motta filer, skjul siste tilkobling og mange flere alternativer som finnes i denne applikasjonen. Et alternativ som mange ønsker å ha er imidlertid å frys forrige gang på whatsappslik at vi kan ha et fullstendig domene for denne applikasjonen og vise en siste tilkobling som er falsk.

Hvordan virker det? Vel, veldig enkelt, dette alternativet lar deg få tilgang til applikasjonen som viser en falsk tilkobling, slik at hvis du er online eller chatter med en av kontaktene dine, vil den siste tilkoblingen fortsette å være den du konfigurerte.

Hvis vi snakker om de applikasjonene som praktisk talt alle bruker, i tillegg til å ha den installert på sine mobile enheter, må vi si at WhatsApp-messengeren er blant brukernes favoritter, så alle triksene knyttet til den er av interesse for mange mennesker. Faktisk har vi i det siste mottatt flere forespørsler om driften av WhatsAppog hvordan kan det være annerledes, mange av dem har med muligheten for å fryse siste tilkoblingstid å gjøre.

Spørsmålet om siste gang på WhatsApp har holdt brukerne av denne meldingsapplikasjonen våkne siden den dukket opp for et par år siden, og sannheten er at selv om mange av dem har bestemt seg for å avbryte alternativet "sett" eller dobbeltblå sjekk, er det er fortsatt siste tilkoblingstid. Nettopp, det ser ut til at en god del brukere har tenkt å skjule sin siste tilkoblingstid for alltidslik at deres foreldre, partnere, venner, bekjente eller enkle kontakter ikke plager dem med det.

Det første vi må si i denne forbindelse er at det faktisk er et alternativ for å skjule den siste tilkoblingstiden vi har som brukere, selv om noen enkle trinn må følges, og samtidig, når du aktiverer denne personvernfunksjonen, også du vil ikke lenger ha tilgang til å se siste tilkoblingstid for andre brukere, så ikke nøl et øyeblikk med å analysere alle disse aspektene. Hvis du endelig er overbevist om å gjøre det, er alt du trenger å gjøre å fortsette å lese.

Frys forrige gang på WhatsApp

Med dette alternativet kan vi ha tilgang til det største personvernet som ikke engang Hva skjer tilbyr oss offisielt, fordi selv om det tillater oss skjul siste tilkoblingnår vi er online kan alle kontaktene våre finne ut, og det er nettopp dette vi vil unngå, ikke sant? nå kan vi slutte å bekymre oss for å motta meldinger som vi ikke vil ha eller at en av kontaktene våre kjenner vår siste forbindelse til WhatsApp.

Vel for frys tilkoblingsstatus i whatsapp vi har to applikasjoner som lar deg gjøre det, den ene heter Grøft skjul sist og den andre heter Skjul for WhatsApp.

Grøft skjul sist

Det denne applikasjonen gjør er deaktiver siste tilkobling til whatsapp, nettstatus og skrivestatus, slik at du kan skjule alt dette når du vil. Det er veldig enkelt å bruke, du trenger bare å trykke på en knapp for å aktivere eller deaktivere disse alternativene og dermed ha full kontroll innenfor Hva skjerdet beste er at det kan finnes gratis på google play og det fungerer perfekt, så nå kan du skjule din siste tilkobling og nettstatus.

For å laste ned denne applikasjonen må du bare skrive Grøft skjul sist i søkefeltet google playvil den sikkert vises først, men i tilfelle du ikke finner den, kan du laste den ned umiddelbart fra denne direkte kobling.

Skjul for WhatsApp

med denne appen kan du lese og svare på meldinger i skjult modus, på denne måten vil ingen vite at du er online eller at du allerede har lest meldingen som ble sendt til deg. Det er en applikasjon som er veldig effektiv og fungerer perfekt, siden det enkle faktum å skjule statusen til online og skrive er nok til å gå ubemerket Hva skjer.

Som Grøft skjul sist Den er veldig enkel å bruke, og den har en veiledning i tilfelle du er i tvil, hvor det er forklart i detalj hvordan hver av funksjonene fungerer. Til last ned hide for whatsapp du må bare skrive navnet ditt inn google play og last den ned, men i tilfelle du synes det er vanskelig å finne appen kan du bruke denne link.

Dette er de to alternativene du må frys forrige gang på whatsappnå kan du lese og sende alle meldingene du vil uten at noen vet det.

Hvordan sette en annen tid på WhatsApp

God, Før du starter prosessen med å fryse siste gang på WhatsApp, anbefaler vi alltid å ta en sikkerhetskopi av alle chatter av søknaden, i tilfelle noe går galt. Du må gjøre det fra WhatsApp, Innstillinger, Chat-innstillinger, sikkerhetskopiering eller samtale. Denne prosessen vil ta i henhold til antall samtaler du har lagret. På samme måte må du vite at når du er ferdig, vil det ikke være noe problem, og du vil ikke miste chattene dine.

Fullførte de forrige trinnene, neste ting er å laste ned GBWhatsApp APK-applikasjonen fra denne lenken på din Android-mobilenhet, og kjør den derettersom du først må gå til Innstillinger, Sikkerhet, og aktivere Ukjente kilder eller Ukjente kilder. Denne applikasjonen inkluderer et alternativ for å fryse WhatsApp-tilkoblingstiden, og som mange vet er GBWhatsApp APK en modifisert versjon av WhatsApp, som kommer for å erstatte den opprinnelige.

Når du er ferdig med å installere denne applikasjonen, har neste trinn å gjøre med å åpne ikonet fra applikasjonsmenyen som vi har for hånden. Når den åpnes, vil du se en lang liste med alternativer på mobilskjermen, og du må velge den første, Personvern. I denne menyen må du se etter funksjonen "Skjul online stadion" eller "Skjul online status", og du vil se at så snart du klikker på den, vil andre brukere ikke lenger se tilkoblingstiden din oppdatert.

På den annen side, hvis du ikke visste om det før, må vi si at GBWhatsApp APK er en utmerket applikasjon for Android, en av de som best modifiserer de vanlige alternativene som er en del av den mest kjente meldingsapplikasjonen på hele planet. Faktisk, Det vil også tillate deg tilgang til flere andre alternativer, for eksempel å skjule den berømte frasen "Skriv" i WhatsApp, skjule "Ta opp en lyd" i WhatsApp og andre. Hvis du har spørsmål, kan du som alltid spørre oss om det.

Har du vært i stand til å fryse siste gang på WhatsApp med dette trinn for trinn?

Index
  1. Frys forrige gang på WhatsApp
    1. Grøft skjul sist
    2. Skjul for WhatsApp
  2. Hvordan sette en annen tid på WhatsApp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up