Hvordan låse opp mobilen eller mobiltelefonen med opplåsingsmønsteret, passordet eller fingeravtrykket hvis du ikke husker dem

En av de viktigste sikkerhetsfunksjonene som smarttelefoner har akkurat nå har å gjøre direkte med skjermlåsen, som sikrer at ingen andre enn den sanne eieren av enheten kan få tilgang til den, og på den måten kan ingen rote rundt i meldingene våre, sosiale nettverk og andre. Sannheten er at det finnes forskjellige skjermlåsmetoderblant annet låsemønsteret, passordet, og i de nyeste terminalene skiller fingeravtrykkleserne seg ut.

Det beste av alt er at vi kan velge hvilken som helst av disse metodene uten problemer, alltid med tanke på hvilken type sikkerhet vi ser etter i enhetene våre. For de fleste brukere, mønsterlås Det er fortsatt den mest brukte metoden, spesielt når det gjelder de som ennå ikke har fingeravtrykkleser. Ved å fjerne alle disse elementene som vi allerede har nevnt, må vi fremheve at det er noen generelle problemer som er vel verdt å fremheve.

Avhengig av smarttelefonmodellen er det mer praktisk å bruke en eller annen metode for å låse opp eller låse, selv om vi alltid anbefaler å satse direkte med fingeravtrykk, med tanke på at det er det sikreste systemet man kan etterstrebe i dag. Det interessante med dette systemet er at det ikke engang låses opp når vi legger en finger på sensoren som ikke er den vi har registrert, så det er mye tryggere enn noe annet tradisjonelt alternativ.

Uansett, og selv om det er klart at vi tidligere har snakket mye mer om andre alternativer som mønsteret eller fingeravtrykket, er passordet også sikkert, siden så lenge vi ser etter en god kombinasjon, kan vi være helt sikre av saken. I alle fall kan vi ha en høy sikkerhetsnøkkel ved å lage kombinasjoner som anbefales av sikkerhetsspesialister, inkludert små bokstaver, store bokstaver, og også tall.

Hvordan låse opp en mobiltelefon

Nå kan du dessverre ved en eller annen anledning ha glemt hva låsemønsteret ditt er, eller du kan ha glemt passordet, slik at du ikke kan låse opp enheten din. Det du må gjøre i de tilfellene er å utføre en fabrikktilbakestilling, eller også kalt Hard Reset. Vi anbefaler derfor at du starter med å trykke på følgende kombinasjon samtidig: Volum opp-knapp + Hjem + Strøm på noen terminaler; Volumknapp + Power i andre, selvfølgelig.

Når den nye skjermen det gjelder har dukket opp, er neste ting å gjøre å flytte til alternativet som heter wipe data/factory reset, som du må bruke volumknappene for, og deretter Power-knappen når du har valgt alternativet. Når den spør deg om du vil følge systemet, setter du Ja, og deretter går du til Start-menyen og klikker på Start på nytt system nå for å starte på nytt og gå inn på Android på vanlig måte, selv om du selvfølgelig vil miste alt innholdet med dette trinn for trinn, som dette som prøver ikke aldri glem passordene eller mønstrene dine.

Hver gang leserne våre spør oss om de forskjellige tipsene vi kan gi dem angående mobilsikkerhet, sier vi at det er praktisk å ha litt blokkering av tilgang til enhetens skjerm. Selvfølgelig vet vi at de mest moderne datamaskinene har fingeravtrykk- eller irisskannere, men i tidligere må vi ta PIN-koden eller et mønster for gitt.

Spesielt bruker mange brukere de kjente mønstrene, der vi må skyve fingeren over skjermen, sammen med forskjellige punkter, for å generere et passord som lar oss gå inn på terminalskjermen. Nå, hva skjer når jeg har glemt mønsteret mitt, eller hvis jeg finner en mistet mobil med et mønster og vil låse den opp for å returnere den til personen som mistet den? Er det en måte å låse den opp uten et mønster?

Faktisk, på dette tidspunktet må du vite at vi heldigvis kan låse opp en mobiltelefon uten et mønster hvis det er mulig.r en grunn til at vi ikke husker det, eller i tilfelle vi har funnet den tapt, som vi sa. Av denne grunn anbefaler vi deg at hvis du lider av denne ulempen akkurat nå, eller hvis du er redd for at det vil skje med deg, fortsett å lese denne artikkelen for å unngå å ta den til en tekniker, og derfor bruke penger.

Låse opp en mobil uten mønster

Når skjermen kommer opp hvor vi skal legge inn mønsteret, hvis vi husker det, vil vi se at det dukker opp et alternativt alternativ nedenfor, der systemet selv spør oss om vi har glemt mønsteret. Selvfølgelig, hvis mobilen er vår, kommer vi til å si ja, fordi de vil sende oss en e-post til Gmail-kontoen vår knyttet til enheten slik at vi kan låse den opp.

Det er åpenbart den enkleste løsningen vi kan tilby brukere for når vi har glemt mobilopplåsingsmønsteret, selv om vi selvfølgelig også vet at vi ikke alltid kan benytte oss av det. Dessverre, hvis vi ikke husker Gmail-kontoen vår i det hele tatt, hvis vi har kjøpt mobiltelefonen brukt og den er knyttet til en annen, eller hvis vi har funnet den på gaten, trikset ovenfor vil ikke være nyttig.

Alternativet som gjenstår til den opplæringen som vi sa før har å gjøre med tilbakestilling av mobilen eller fabrikktilbakestilling av Android, noe vi har lært å gjøre i det siste, selvfølgelig, problemet her er at siden vi ikke får tilgang til innholdet i enhet og dermed utføre en sikkerhetskopi, vi mister all informasjonen vår.

Hvis du vil lagre noe annet innhold, er det eneste alternativet som gjenstår å stole på at enheten har et microSD-kort satt inn, siden vi kan fjerne det uten å sette dokumentene, musikken og applikasjonene installert der i fare. Følg deretter trinn for trinn som vi har nevnt i forrige lenke, du kan tilbakestille mobiltelefonen til fabrikkstandardog du vil ikke ha noe problem med å bruke den selv om du ikke husker låsemønsteret ditt.

Slik låser du opp mobilen hvis du ikke husker PIN-koden

Vel, vi starter da med alle detaljene som vi mener du bør ta hensyn til i denne forbindelse. Og det første har å gjøre med situasjonene der mobilen er blokkert. I utgangspunktet skjer dette når mobilen etter flere forsøk ikke lar deg legge inn innholdet. Problemet med disse tilfellene er at den eneste løsningen som ikke innebærer tap av innhold har å gjøre med å låse opp mobil med Google-konto. Resten er Hard Reset. La oss gå med detaljene.

Hvis mobilen din har blitt blokkert, er det første du bør gjøre å gå inn på Google og se etter alternativet Husk passord, da vil systemet be deg om e-posten du har som alternativ, og sende deg noen metoder for identitetsverifisering slik at applikasjonen. På denne måten kan du gjennom Google-kontoen din låse opp mobilen din selv om du har glemt mønster, PIN eller passord. Men hva skjer når vi ikke har en ny e-post og muligheten for å få den.

Dessverre, som vi sa før, har det eneste alternativet som vil være tilgjengelig å gjøre med å starte enheten på nytt og begynne å jobbe på en ny konto. Det du må vite i denne forbindelse er at du må gå inn i gjenopprettingsmodusen til enheten. På den tiden må du gjør en tilbakestilling av informasjonen og cachen. Det er en enkel metode som alle kan utføre, selv om problemet er at vi kommer til å miste all informasjonen og også innholdet vi har.

Vi anbefaler derfor at du starter med å trykke på følgende kombinasjon samtidig: Volum opp-knapp + Hjem + Strøm på noen terminaler; Volumknapp + Power i andre, selvfølgelig. Det er det enkleste trinnet for å låse opp enheten din. Når det nye skjermbildet har dukket opp, vil neste ting være å gå til alternativet som heter wipe data / factory reset, som du må bruke volumknappene for, og deretter Power-knappen når du har valgt alternativet-

Til slutt vil systemet spørre deg om du vil fortsette med trinn for trinn, og i det øyeblikket setter du Ja, og deretter går du til Initial-menyen og trykker på Reboot system now for å starte på nytt og skriv inn Android normalt. Om noen minutter bør mobilen starte på nytt. Som du kanskje har sett, er vår anbefaling i disse tilfellene at hvis du skriver inn en PIN-kode, et mønster eller et passord, prøv å huske det, eller i det minste alltid ha tilgang til en Google-konto for å tjene som forsikring.

Lås opp via Gmail

Hvis du skriver feil opplåsingsmønster, vil selve mobilen gi deg muligheten til det skriv inn kontoen din fra Gmail for å løse problemet. Det er like enkelt som å angi navnet og passordet til kontoen som du får tilgang til Google Play Store.

Hard tilbakestilling, det siste alternativet

Hvis ingen av alternativene som vi har fortalt deg har fungert for deg, er det eneste alternativet som gjenstår å gjøre en hard tilbakestilling av enheten din, det vil si en fullformat slette data, filer osv.

For å unngå skader forårsaket av å miste all informasjonen du har på mobilen, er det best å bruke et program som lar deg ha alle dataene dine i et skylagringssystem, så hvis du må formatere enheten kan du gjenopprette etter all informasjonen.

Index
  1. Hvordan låse opp en mobiltelefon
  2. Låse opp en mobil uten mønster
  3. Slik låser du opp mobilen hvis du ikke husker PIN-koden
  4. Lås opp via Gmail
  5. Hard tilbakestilling, det siste alternativet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up