Beste skritteller- og trinnteller-apper for iPhone

For å holde oss i form og sunnhet, anbefales det at vi går minst 10 000 skritt om dagen. Å holde styr på hvert skritt du har tatt er åpenbart ikke bare urealistisk, det er også tidkrevende. Takket være teknologi har vi nå et univers av gåapper som kan telle for deg.

Det er to grunnleggende typer gåapper: skritteller-apper og skritteller-apper. Skritteller-apper vil spore gangtreningsøkter og vise avstand, hastighet og rute du går. Skritteller-apper vil derimot spore dine skritt og aktiviteter gjennom dagen. Den gode nyheten er at de fleste apper kan gjøre begge deler, takket være iPhones sofistikerte sensorer.

Du trenger ikke ha på deg et treningsbånd eller en smartklokke for å holde styr på skrittene dine. Faktisk trenger du ikke engang å laste ned noe hvis du har en iPhone 5S eller nyere. Telefonen din har en innebygd helseapp som du kan bruke til å spore trinnene dine. Funksjonene er imidlertid begrenset. Dette er vår liste over de fem beste skritteller- og skritteller-appene for iPhones som er fullpakket med funksjoner.

I slekt 8 gratis skritteller- og trinntellerapper for Android

1. Pacer skritteller & Step Tracker

er hyllet som en av de beste skritteller-appene for iPhone, og med god grunn. Med guidede treningsøkter og en robust sosial funksjon gir Pacer deg en treningspartner og treningstrener i én app. Gruppefunksjonen gir deg den motivasjonsstøtten du trenger i treningsøktene dine, mens personlig tilpassede guider hjelper deg med å nå treningsmålene dine.

Pacer sporer skritt, distanse, kalorier, trapper som er klatret og all din aktive tid. Den har en GPS-funksjon som hjelper deg å markere deg for løping eller sykling. Når du oppgraderer til premiumversjonen får du en personlig coach som hjelper deg med å planlegge treningsstrategien din. Premium-versjonen gir deg også tilgang til vekttapgrupper hvor du kan chatte og konkurrere med andre via ledertavlen.

2.Stepz

Akkurat som pacer, Stepz er en annen alt-i-ett skrittellerapp for iPhone som fungerer perfekt uten å tappe telefonens batteri. Denne appen sporer alt det grunnleggende: antall skritt, distanse, forbrente kalorier, trapper som er klatret og aktiv tid. Dra nytte av den kraftige Apple Motion Coprocessor, som automatisk samler inn bevegelsesdata uten å tappe telefonens batteri.

En annen flott funksjon ved Stepz-appen er dens evne til å integreres godt med Health-appen. Ved å synkronisere med helseappen kan du føre en løpende logg over historikken for antall skritt. Dette gir deg dyp innsikt i din daglige, ukentlige, månedlige eller til og med årlige ytelse som er basert på trinnmålene dine. Og hvis du ikke har et mål, kan Stepz sette et for deg.

3. Akkupert

er en av de mest populære iPhone skritteller-appene på markedet i dag. Denne applikasjonen har et intuitivt grensesnitt og en utmerket visning av historien din. Du kan bruke den til å spore skritt, hastighet, distanse, forbrente kalorier og aktiv tid. Enda bedre, du trenger ikke å åpne appen for å sjekke beregningene; trinntotaler for dagen vises på ikonet på skjermen.

Med Accupedo kan du sette dine daglige, ukentlige eller til og med månedlige mål og gå mot et sunnere liv. Som din beste turkamerat viser Accupedo lettleste grafer og historiske logger for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine. Den kommer også med ekstra funksjoner som gjør treningsreisen din fornøyelig, som en musikkspiller, samtidig som du enkelt kan dele hvert øyeblikk på sosiale medier.

4. ActivityTracker skritteller

er en annen flott iPhone skritteller-app laget for å holde styr på dine daglige aktiviteter. Fordi den drar nytte av iPhones bevegelsesprosessor i stedet for GPS, er den i stand til å spore aktivitetene dine hele dagen uten å tappe batteriet. Denne appen overvåker skritt, distanse, forbrente kalorier og trapper som er klatret, samt aktivitetstid.

ActivityTracker presenterer et veldig rent og tydelig grensesnitt for treningsmålene dine. Den lar deg sette treningsmålene dine, for eksempel å gå 20 000 skritt eller forbrenne 1000 kalorier, og viser fremgangen din per time, dag, uke og måned. Du vil elske Today Widget-funksjonen som gir deg en daglig analyse av alle aktivitetene dine. Du kan også synkronisere den med Apple Watch og helse-appen.

5. Skritteller+++

Skritteller++ er en av de best rangerte trinntellerappene på iTunes med over 8000 positive kundeanmeldelser. Den lar deg holde styr på daglige og ukentlige trinn uten å tappe batteriet. Den kvantifiserer beregninger som trinn tatt, forbrente kalorier og tilbakelagt distanse, og belønner deg når du når målene dine.

I tillegg til å motivere deg til å nå målene dine, integreres Pedometer+++ også med Helse-appen. Den lar deg deretter se din daglige fremgang fra enten iPhone-appen, Apple Watch-appen eller Today View-widgeten. Den viser også trinnene på app-merket, slik at du ikke trenger å starte appen hver gang for å se fremgangen din.

innpakning

Hvis du leter etter en enkel måte å spore trinnene dine, trenger du ikke bruke mer enn $100 på en fancy Fitbit eller andre fancy klesplagg. Mange iPhone-apper kan gjøre stort sett det Fitbit kan gjøre, og til og med gi deg ekstra funksjoner som gruppedelingsalternativer som du kanskje ikke finner andre steder.

Jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne de beste skritteller- og trinntellerappene for din iPhone. Kommenter og del gjerne.

Index
  1. 1. Pacer skritteller & Step Tracker
  2. 2.Stepz
  3. 3. Akkupert
  4. 4. ActivityTracker skritteller
  5. 5. Skritteller+++
  6. innpakning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up