Slik aktiverer du indikator- eller LED-varslingslys på en hvilken som helst Android Samsung Galaxy J

Samsungs varslings-LED er et av elementene som vekker mest oppmerksomhet, men ved mange anledninger er det en funksjon som er deaktivert. Dette irriterer brukerne mye, siden de tror at mobilen deres var defekt eller ikke har denne funksjonen, men her forteller vi deg hvordan aktiver varslings-LED-en til Samsung Galaxy J.

Varslings-LED-en på Samsung Galaxy J Det er en veldig nyttig funksjon, siden den lar oss vite når vi har mottatt en melding, når vi har tapte anrop, når mobilen er i ferd med å bli utladet, lades, har blitt ladet eller andre viktige hendelser uten å måtte slå på skjermen.

For de følgende løsningene som vi vil nevne, vil vi bruke opprinnelig Android-butikk kalt Google Play Store, Av denne grunn er det viktig å ha den installert og oppdatert på mobilen, hvis den ikke har blitt oppdatert automatisk kan du oppdatere Play Store manuelt på telefonen.

Slik aktiverer du varslings-LED-en til Galaxy J7 Prime

Hvis du har en Samsung Galaxy J7 Prime og du mottar en melding eller har et tapt anrop og denne lampen ikke tennes normalt, kan den være av. Du kan vanligvis finne den på forsiden av telefonen nær frontkameraet.

Til aktiver varslings-LED-en til Galaxy J7 Prime i Android 6.0 Marshmallow trenger du bare å gjøre det jeg vil indikere nedenfor:

Du må gå til Innstillinger-menyen og deretter til Skjerm, nå må du se etter alternativet for Vis indikator og aktiver den. Dette lar varslings-LED-en lyse når du lader enheten, tar opp stemme eller mottar andre varsler.

Dette er en funksjon som er kompatibel med alle applikasjoner, så når du mottar et tapt anrop, e-post eller varsling på pokemon go enten clash royale for eksempel vil denne LED-en lyse opp.

Jeg kan ikke aktivere varslings-LED-en til Galaxy J7 Prime

Hvis du ikke ser et alternativ for Display Indicator, må du installere en app som lar deg administrere og aktivere varslings-LED-en til Galaxy J7 Primesiden vi ikke har denne funksjonen, må vi bruke et alternativ.

For dette må vi laste ned NoLed, en helt gratis applikasjon og tilgjengelig på google play. Med denne applikasjonen er det mulig konfigurer forskjellige farger for hver applikasjon du har installert, det vil si en farge for når du mottar en melding på Facebook, en annen på WhatsApp osv. Det er uten tvil et av de beste alternativene når det ikke er noen varslings-LED på mobilen din.

Dette er alt du trenger aktiver varslings-LED-en til Samsung Galaxy J7 PrimeJeg håper denne informasjonen er veldig nyttig for deg. Hvis du har problemer, kan du legge igjen en kommentar, så hjelper vi deg.

Slik aktiverer du varslingslyset til Samsung J7

En av de mest nyttige tingene som de nye smarttelefonene fra 2016 bringer er LED-indikatorlyset, som brukes til å advare om visse varsler som meldinger eller ubesvarte anrop.

I tillegg er det veldig praktisk siden det kan tilpasses i forskjellige farger avhengig av applikasjonen, noe som lar oss ha en ide om hvilken type varsling det er uten å måtte låse opp telefonen. Hvis telefonen din ikke har dette alternativet aktivt, ikke bekymre deg, her vil du lære hvordan aktiver varslings-LED-en til Samsung J7.

Noe som bekymrer brukerne av det nye mye Galaxy J7 er at dette lyset tilsynelatende er fraværende på enhetene deres, så de kan ikke finne ut hvordan aktiver varslings-LED-en til Samsung J7. Dette er faktisk ikke veldig vanskelig, men du må ta hensyn til at det finnes to versjoner av denne mobilen.

Den første versjonen ble utgitt i 2015 og den andre i 2016. Begge versjonene har operativsystemet Android 5.1 Lollipop men kan oppgraderes til Android 6.0.1 Marshmallow uten problemer, siden Samsung ga ut oppdateringen globalt for begge telefonene.

Aktivering av LED-varsler for Samsung J7

For å aktivere varslings-LED først du må ha Android versjon 6.0.1 installert på enheten dinsiden versjonen av 5.1 Lollipop inkluderer ikke muligheten til å aktivere varslings-LED. Dette er fordi versjon 5.1 har feil som ikke lar deg vise muligheten til å slå på varslingslyset på disse enhetene. Hvis telefonen din har versjon 6.0.1 kan du aktivere den, for å oppnå dette må du gjøre følgende:

Gå til menyen Innstillinger –> Skjerm –> Skjermindikator og velg Belys LED-indikatoren når du lader enheten, tar opp tale eller mottar varsler.

LED-indikatoren på displayet skal være aktivdette er den eneste måten å aktivere Samsung J7 varslings-LED.

Hvis dette alternativet ikke er til stede på din Samsung J7 kan det skyldes versjonen av Android som er installert, for å bekrefte det må du gå til menyen Innstillinger –> Om enheten –> Programvareinformasjon. Versjonen som skal vises er Android 6.0.1 Marshmallow.

Varslings-LED-en min fungerer ikke på Samsung J7, hva gjør jeg?

En annen mulig løsning for de som ikke kan aktivere Samsung J7 varslings-LED er ved hjelp av en applikasjon som, Hvis du mottar et varsel, vil kameraets LED-blits begynne å blinke dermed advarsel om ventende varsler. Dette kan være et veldig effektivt alternativ på disse telefonene.

Denne appen er for varsler fra alle apper som whatsapp, tekstmeldinger, samtaler, facebook og mer. tillater også justere intensiteten og hastigheten som blitsen vil blinke med av kameraet. Du kan laste ned Flash Alerts-app fra google play ikke noe problem siden det er helt gratis.

Dette er de to måtene å oppnå aktiver varslings-LED-en til Samsung J7du trenger ikke lenger å låse opp telefonen for å vite at du har en tapt melding eller et anrop, bare følg trinnene nevnt og du er ferdig.

Slik kan du aktivere varslingslyset på Samsung J5 Prime og Samsung J7 Prime

Galaxy J har vært det mest vellykkede grepet selskapet har gjort de siste årene, siden lanseringen i 2016 gjorde de ingenting mer enn å bli veldig populære hver av versjonene og modellene som kom ut av alle Galaxy J. Nå har vi Prime som fortsatt er de forbedrede versjonene og i dag må vi snakke om Samsung J5 Prime og Samsung J7 Prime.

En av tingene som kan skape forvirring er problemet med varslings-LED, som ikke er slått på som standard på disse telefonene og er åpenbart noe som blir viktig for å ha bedre kontroll over hva som når mobilenheten. Av denne grunn vil jeg i denne artikkelen vise deg hvordan du aktiverer varslings-LED. for både Samsung J5 Prime og Samsung J7 Prime.

Slik aktiverer du LED-varsler på Samsung J7 Prime

For å aktivere det trenger du bare å gå til "Innstillinger" og når du er der må du se etter "Skjerm"-alternativet, i denne delen skal vi se et stort antall funksjoner som har med skjermen å gjøre, åpenbart, men den vi ser etter er den som sier "visningsindikatoren".

Du må aktivere dette slik at når vi mottar varsler, tennes lyset, den varslingslysdioder for å kunne se at vi bare har ventende ting å vurdere.

Slik aktiverer du LED-varsler på Samsung J5 Prime

Uten tvil varslingslysdioder Det blir viktig på denne måten å vite når du har ventende meldinger fra en hvilken som helst applikasjon, det være seg WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. For å unngå å måtte slå på telefonen av og til og finne oss selv med eller uten noe å sjekke, uten tvil en enorm sløsing med tid.

Spesielt når vi gjør noe viktig eller når vi jobber, å ha LED aktivert er viktig og også hvis vi går til saken er det ikke det at den bruker for mye batteri, det er et lite lys som rett og slett blinker hver gang vi skal sjekke ting og ikke noe mer enn det.

Slik aktiverer du LED-varsler for enhver telefon

I tilfelle mobilen din ikke har en varslings-LED, anbefaler vi å bruke appen "LED-blitsvarsling: Anrop/SMS” som i utgangspunktet bruker blitsen og telefonen din som LED, ekstremt nyttig for de som ikke har LED, at det ikke er få telefoner som dessverre ikke har en.

Eventuelle spørsmål du har om det, som alltid, legg det igjen i kommentarene nedenfor.

Index
 1. Slik aktiverer du varslings-LED-en til Galaxy J7 Prime
  1. Jeg kan ikke aktivere varslings-LED-en til Galaxy J7 Prime
 2. Slik aktiverer du varslingslyset til Samsung J7
  1. Aktivering av LED-varsler for Samsung J7
  2. Varslings-LED-en min fungerer ikke på Samsung J7, hva gjør jeg?
 3. Slik kan du aktivere varslingslyset på Samsung J5 Prime og Samsung J7 Prime
  1. Slik aktiverer du LED-varsler på Samsung J7 Prime
  2. Slik aktiverer du LED-varsler på Samsung J5 Prime
 4. Slik aktiverer du LED-varsler for enhver telefon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up