Hvordan laste ned, installere og spille Pokémon Go gratis på PC

Hvis du er en trofast Pokémon Go-spiller, har du sikkert vært interessert i å ha dette underholdende spillet på datamaskinen din, men det har vært umulig for deg å gjøre det; Vel, du vil gjerne vite at det ikke er det, du kan få det ved å følge noen få enkle trinn; så les videre og lær hvordan ha Pokemon Gå på datamaskinen eller datamaskinen.

Noe viktig er at før du lærer deg trinnene, må du ta hensyn til følgende; Selv om du vil kunne installere dette spillet på datamaskinen din, er det en begrensning: du vil ikke ha alle alternativene tilgjengelig som spillet gir deg i sin originalversjon, når du har den på telefonen. Men det er åpenbart funksjoner du kan utføre fra datamaskinen din, ta en titt på noen av disse.

Funksjoner du vil se når du har Pokémon Go på datamaskinen

Funksjonen (som egentlig er essensen av spillet) som du vil ikke kunne gjøre er å jakte på Pokémon; på grunn av sensorfeil og andre årsaker relatert til GPS; men heldigvis kan du andre ting. Noen av alternativene som å ha Pokémon Go på datamaskinen din gir deg er:

 • Administrer din Poké
 • Du vil ha tilgang til varer og butikken.
 • Du kan gi dem mat og få dem til å utvikle seg.
 • Tilgang til blant annet Pokédex.

Noe du også bør huske på er:

Farer for datamaskinen din

Ved å gjøre dette vil du laste ned en ikke-original versjon av spillet; slik at du risikerer å laste ned skadelig programvare som kan påvirke datamaskinen din; det er også en annen overhengende risiko: applikasjonen kan utestenge kontoen din mens rigge spillet. Så vær forsiktig med hva du gjør, det er viktig at du følger anbefalingene, vær veldig forsiktig og samtidig gir deg selv muligheten til å laste ned spillet.

Fremgangsmåte for å ha Pokémon Go på datamaskinen

Husk at siden det ikke er noen originalversjon av Pokémon Go utgitt av Nintendo for datamaskiner, vil vi vise deg hvordan ha Pokémon Go på datamaskinen gjennom et slags triks; som vil gjøre det mulig for deg å ha det og spille det.

Først; du burde last ned en emulator som BlueStacks, (som lar deg laste ned APK-filer og etterligne Android-systemet på datamaskinen din); du kan også kjøre en annen emulator som du kjenner og har brukt før. For å fortsette må du ha et operativsystem på datamaskinen som f.eks Windows 7 eller nyere enn dette.

Deretter; Når du har emulatoren din, gå til PlayStore, søk etter Pokémon Go og last den ned.

Til sist; start installasjonen, så kan du starte spillet; Hvis du har en Gmail-konto, logg på slik at alle dataene til spillet du håndtert på mobilen din synkroniseres.

Slik har du Pokémon Go på datamaskinen din med Windows 10 operativsystem

 • Det første du vil gjøre og som vil forhindre at datamaskinen din blir infisert med virus som kommer fra APK-filer, er å laste ned APK Mirror; etterfulgt av dette må du laste ned BlueStacks.
 • Etter å ha installert den, må du gå til delen "Android" og se etter alternativet "innstillinger" og senere "legg til konto".
 • Det er viktig at du legger til Google-kontoen din; siden, i tilfelle du vanligvis spiller fra telefonen, vil alle data bli synkronisert.
 • Nå vil du se alternativet "APK-er” og du må trykke der for å laste ned APK-filen og installere spillet. Når den er ferdig installert, trenger du bare å kjøre som du gjør fra telefonen.

Kjoler! ha Pokémon Go på datamaskinen Det er superenkelt og lar deg holde styr på Pokémonen din fra datamaskinen din; den eneste begrensningen er det du vil ikke kunne jakte på dem, men det lar deg utvikle andre attraktive og morsomme funksjoner for å gjøre Pokémon Go-opplevelsen din fra datamaskinen litt mer interessant.

For noen dager siden laget vi artikkelen med trinn for trinn for å laste ned Pokémon Go på Android og laste ned Pokémon Go på iOS. Vi lærer til og med hvordan du installerer den kjørbare APK-en til Pokémon Go for de Android-brukerne som ikke har Google Play-butikken. Likevel, i dette tilfellet ønsker vi å gå litt lenger, og lære deg hvordan du spiller Pokémon Go på datamaskinen, spiller Pokémon Go på PC.

Sannheten er at Pokémon Go er litt av en sensasjon i disse dager, men det vil være forskjellige grunner til at folk rundt om i verden vil ha det mer moro med dette spillet på datamaskinene sine enn på andre mobile plattformer. Selvfølgelig må vi i første omgang vurdere det vi kan ikke installere Pokémon Go på datamaskiner direkte, men det er noen triks å vurdere.

Spille Pokémon Go på datamaskinen

Hvis vi vil spille Pokémon Go på PC-en vår, er det første vi må gjøre å installere en Android-emulatorVel, som vi sa, det er foreløpig ingen måte å kunne kjøre Pokémon Go i Windows- eller OS X-miljøer. Bluestacks er en av de beste emulatorene vi kan laste ned og installere akkurat nå på datamaskinene våre.

Når Bluestacks er installert på datamaskinen vår, er det på tide å gjøre det installer Kingroot, et av de viktigste rootingsystemene for Android-terminaler, og starter med å laste ned den kjørbare APK-filen. Har allerede forankret Android-terminalen vår etter videoen som følger med artikkelen under dette avsnittet, du må installere Lucky Panther, en falsk GPS for datamaskinen som skal jukse Pokémon Go, og det vil være spesielt nyttig hvis vi skal spille på en stasjonær.

Neste akt må vi installere Falsk GPS. Som fører til den kjørbare filen og last den ned til mappen Dokumenter på datamaskinen vår. Vi gir root-tillatelser til Lucky Panther, og trykker på "Rebuild & install", så går vi til sdcard som en mappe, og inne i Windows vil vi se Documents, og der, APK-en til FakeGPS, som vi må velge "Install as en systemapplikasjon ", uten å starte på nytt.

Når det ovennevnte er gjort, lukker vi manuelt alle applikasjonene og programmene vi hadde åpnet til det øyeblikket, og vi trenger bare å ha startmenyen til emulatoren vår, Bluestacks, for hånden. Etter å ha kommet til dette punktet, er det på tide installer Pokemon Go APK, Vel, mange av de som går rundt på nettet er ikke trygge.

Når vi har fått Pokémon Go til å fungere perfekt, vil det være på tide å starte den falske GPS-en som vi sa før, FakeGPS. For det åpner vi Heldige Panther, la oss gå til Søk nederst og deretter Filtre øverst. Alternativet "Systemapplikasjoner" vises, og når vi ser FakeGPS vil det være på tide å trykke Kjør applikasjon. Vi åpner deretter innstillingene og aktiverer ekspertmodus, og velger stedet der vi vil finne oss selv.

Etter å ha fullført alt det ovennevnte, er vi nå i stand til å kjøre Pokémon Go-applikasjonen inn datamaskinen vårlogger på med Google-kontoen, og når spillet ber deg om å bruke posisjonen din, vil du si nei.

Klarte du å spille Pokémon Go med denne opplæringen?

Index
 1. Funksjoner du vil se når du har Pokémon Go på datamaskinen
  1. Farer for datamaskinen din
 2. Fremgangsmåte for å ha Pokémon Go på datamaskinen
  1. Slik har du Pokémon Go på datamaskinen din med Windows 10 operativsystem
 3. Spille Pokémon Go på datamaskinen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up