Hvordan se/gjenopprette Wifi-nøkler lagret på min Android uten rot

Har det noen gang hendt deg at noen kommer for å besøke deg hjemme, ber deg om passordet til WiFi-nettverket ditt, og når du går for å gi dem det, finner du ikke papiret der det er skrevet ned, og topp det, kan du ikke huske det heller? Vel, i de tilfellene må du vite at det heldigvis finnes et triks vi kan dra nytte av for å gjenopprette WiFi-nøklene på en Android-mobil, selv når den ikke er forankret.

Sikkert ved mer enn én anledning innså du at passordene du skriver inn hver gang du går for å koble til en Wifi, så du kan ikke se dem, ikke sant? Det er noe for irriterende siden det ved en eller annen anledning kan være nyttig å kunne se det fra mobilen vår, enten for å dele med en venn eller for hva vi måtte ønske.

Sannheten er at du sannsynligvis har sett mange lignende opplæringsprogrammer om det, men problemet med alle disse er at de alltid ber oss om å roote datamaskinen, og vi har kanskje ikke noen intensjon om det. Derfor, hvis det du vil er å kunne gjenopprette og se de lagrede Android WiFi-passordene uten Root, må du vite at takket være denne opplæringen vil du gjøre det på bare sekunder.

gjøreHvordan se Wifi-nøkler lagret på min Android? Det er mulig? Yingen rot? Ikke lag noe problem for deg selv, for i denne artikkelen vil jeg lære deg nøyaktig hvordan du kan se passordet uten å måtte være root, noe som kan være veldig komplisert for noen få personer.

Faktisk har mange brukere spurt oss om muligheten for å få WiFi-passordet lagret på Android-mobiltelefonen uten å rote, og ikke bare er det mulig å gjøre det, men det er heller ikke komplisert. Ja absolutt, du må følge noen spesifikke trinn som vi skal lære deg, i tillegg til å laste ned en applikasjon som er det som lar dette trikset virkelig fungere.

Hvordan se Wifi-passord lagret på mobilen min

  • Det første du må gjøre er å gå til Chrome og åpne den.
  • Når den er åpnet, må du legge inn følgende IP i adressefeltet: 192.168.1.1
  • Den må be deg om et brukernavn og passord, vanligvis endres dette aldri, så det bør være både admin. Med noen få ord vil du nå få tilgang til det som vil være administrasjonen av nettverkstilkoblingen din.
  • På dette stedet ikke bare vil du kunne se Wifi-passordetmen du vil også kunne konfigurere flere ting om tilkoblingen din, selv om jeg anbefaler at du ikke rører noe i tilfelle du ikke vet i tilfelle.
  • For å kunne se passordet avhenger også av hvilken modell eller merke av modem du har, men generelt kan du gå til der det står "System Status" eller lignende og så se hvor det står "WPA-PSK Key" eller lignende. Husk at alternativene kan variere avhengig av modemet.

Slik viser du lagret Wifi-nøkkel på Android

Det er ikke komplisert i det hele tatt se passordet til din egen Wifi i Androiddet kan være nyttig når du ikke husker det og du vil gi passordet til en venn eller et familiemedlem for å koble til nettverket, på denne måten slipper du å bære papirlappen med passordet fra ett sted til en annen eller i tilfelle du ikke finner den, med denne enkle og fremfor alt raske metoden vil du kunne se passordet.

Denne metoden fungerer ikke bare for din egen Wifi, men for alle der du allerede er tilkoblet, siden generelt i 99% av tilfellene. Brukernavnet og passordet til ruteren eller modemet endres aldri, og de forlater de som kommer som standard, derfor, for å unngå å rote mobilen, er det en effektiv metode for å se Wifi-nøkkelen som du har lagret på mobilen.

Slik gjenoppretter du et WiFi-passord på Android

Det første vi skal gjøre da er å finne IP-adressen til ruteren vår, som skal følge en formel som 192.168.1.1, for å nevne et eksempel, og skriv det deretter tydelig i adressefeltet i Chrome-nettleseren din og trykk Enter. Det neste blir å skrive inn brukernavnet og passordet vårt, som vi godt kan be om fra operatøren som gir oss den aktuelle tjenesten.

Når vi har vært i stand til å åpne økten, vil neste ting være å søke i ruterkonfigurasjonen gjennom kontrollpanelet, som er det tapte passordet, så som du kan se tar det bare et par minutter. Selvfølgelig, på dette tidspunktet kan vi enten kopiere passordet vårt, eller hvorfor ikke gi det videre til den gjesten som trenger detfordi vi kommer til å se det på vår egen skjerm.

Vi anbefaler selvfølgelig til alle de som skal bruke denne opplæringen, at ikke i noe tilfelle dele brukernavn og passordinformasjon med personer som ikke er kjent eller stoler på av dem. Nå... det er noen få tilfeller der selv etter forrige trinn, vil det være umulig for brukerne å se passordet, hva skal de gjøre da?

Vel, det du trenger å gjøre er å laste ned WIFI WPS WPA TESTER for Android, en applikasjon som er spesielt utviklet for disse tilfellene, og som vil bli installert som alle andre fra lenken på slutten av artikkelen. Når den er installert og vi kjører den, vil vi se det En liste over alle WiFi-nettverk som er tilgjengelige for oss på det tidspunktet vises.

Systemet bruker da to farger, en grønn for å indikere at det er mange sjanser for å kjenne nettverkspassordet, og en rød for de øyeblikkene hvor det virker vanskelig for oss å virkelig få tilgang til det. Hvis signalet som interesserer oss er grønt, klikker vi på dem, og velger alternativet for å koble til automatisk PIN-kodeslik at vi får flere alternativer, velge de som ikke krever root-tillatelser, koble til enheten automatisk, og til slutt, følge alle trinnene som vi er informert om og som vi har spesifisert før, for å se passordet ditt det gjelder.

Har du vært i stand til å gjenopprette tapte WiFi-passord på Android med dette trikset?

Last ned WIFI WPS WPA TESTER for Android

Index
  1. Hvordan se Wifi-passord lagret på mobilen min
  2. Slik viser du lagret Wifi-nøkkel på Android
  3. Slik gjenoppretter du et WiFi-passord på Android

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up