Hvordan spille Pokémon Go uten Internett Er det mulig?

Index
  1. Spill Pokémon Go uten Internett
    1. Hvilke selskaper lar deg spille Pokémon Go gratis?
  2. Last ned Google maps for offline bruk

Et av de grunnleggende kravene for å kunne spille Pokémon Go er å ha en god og stabil Internett-tilkobling, enten via mobildata eller via en Wi-Fi-tilkobling. Hvorfor? Dette er fordi det er nødvendig å koble til Niantic- og Pokémon Go-serverne, men ville det være mulig spill pokemon go uten internett?

Mange brukere sier at det er mulig å spille Pokémon Go uten å være koblet til Internett, men det er noe komplisert, siden pokemon koordinater drives av Niantic-servere, så internettforbindelse er nødvendig. Men et alternativ til dette er å laste ned og spille offline kart over byen din, det er en utmerket måte å ha et mer flytende spill og spare litt batteri på mobilen.

Spill Pokémon Go uten Internett

Sannheten er at å spille Pokémon Go uten Internett er litt umulig på grunn av det enkle faktum at du ikke ville være i stand til å etablere kommunikasjon direkte med spillserverne. Men i Chile er det noen alternativer slik at du ikke trenger å bruke litt ekstra mobildata på dataabonnementet ditt som du kan bruke, du kan til og med spille uten å ha tilgang til et Wi-Fi-nettverk. Men hvordan spille uten å ha tilgang til Internett?

I Chile har du to utmerkede mobiltelefonselskaper som tilbyr pokemon går gratis til alle brukere som er en del av noen av disse selskapene med forhåndsbetalt mobil. Dette fungerer som følger: ved å ha et forhåndsbetalt SIMCard kan du få tilgang til spillet gratis uten å bruke ekstra mobildata. Det er en perfekt løsning for spillere som ikke har et dataabonnement eller for alle de som er fans av dette flotte spillet og ikke vil bruke mobildata på å spille.

Hvilke selskaper lar deg spille Pokémon Go gratis?

Entel har denne kampanjen knyttet til alle forhåndsbetalte mobiler, de trenger bare å lade opp mobilen med et minimum av lading og de vil få tilgang til sosiale nettverk gratis nå pokemon go. Det er et flott alternativ for alle brukere som ikke ønsker å bruke penger på mobildatapakker for å kunne spille dette fantastiske og revolusjonerende spillet.

På den annen side har vi Movistar, som har en kampanje der det gir mulighet for å belaste en saldo fra $2500 chilenske pesos til mobilen og du vil få tilgang til alle sosiale nettverk og Pokémon Go gratis. Et veldig godt alternativ for brukere av dette flotte spillet som ikke ønsker å bruke mobildata spille pokemon go.

Selv om det ikke er mulig å spille Pokémon Go uten internettja det er mulig å spille det uten å bruke penger eller mobildata fra planen din, du må bare være tilknyttet som forhåndsbetalt linjebruker til en av disse to store selskapene og du vil kunne spille dette fantastiske spillet helt gratis lade.

Vi kan ikke nekte for at Pokémon Go er gal og har oss alle fullstendig hekta. Det er muligens det nærmeste vi nå kommer til å oppfylle den slags "fantasi" bli pokemon-trenerespesielt for de av oss som så den første sesongen da vi var unge og som til tross for årene fortsatt følger denne Pokémon-galskapen i det minste i videospill.

Men i det minste for de som ikke har en phablet med et enormt batteri, må vi bare dødelige som har en smarttelefon slite med den slik at den kan vare en hel dag. Så når vi snakker om Pokémon Go ved hjelp av GPS og mobildatasom vi alle allerede har erfart, dør batteriet raskt og dataene forbrukes like raskt som vi ville konsumert en god lasagne.

Uansett hvor mye vi bruker batterisparemodus, uansett hvor mye vi senker lysstyrken på skjermen (som utenfor er ganske vanskelig å spille uten maksimal lysstyrke) og uansett hvor mye vi lukker andre apper og gjør det vi gjør, fortsett å konsumere data og batterilevetid. de gale. Selv om det også er mulig bruke triks for å lagre data.

Men det er en måte du kan spill pokemon go så lenge du vil, slik at enhetens batteri varer lenger og samtidig forbruker minimum når det gjelder mobildatapå denne måten vil ikke regningene i slutten av måneden skremme deg like mye som når kjæresten din forteller deg at din svigermor skal bli hjemme en helg.

Last ned Google maps for offline bruk

Så for å bruk Google Maps offline i byen dinmå du følge de følgende trinnene, ikke bekymre deg for at de faktisk er ganske enkle.

  • Først av alt åpnet jeg google maps app
  • Når du har åpnet appen bør du gå til innstillingsdelen, kort sagt til menyen til venstre med alle alternativene.
  • Nå må du trykke der det står "frakoblede områder" enten "frakoblede soner".
  • Når du er på denne skjermen, legg merke til at du har et "+"-tegn nederst til høyre, klikk der.
  • Nå vil du få muligheten til å laste ned området til byen din, eller hvis du vil merke et spesifikt område kan du tegne en boks på kartet og den vil laste ned det området. Skal du for eksempel ut på tur, må du også laste ned byen og ruten du skal gå.
  • For å fullføre må du bare klikk på "Last ned".

Husk at du laster ned en liten del av alt som er Google Maps, tydeligvis. For de fleste av oss dødelige som ikke reiser for ofte, blir nedlasting av bykartet ganske nyttig, ikke bare for Pokémon Go, men for andre oppgaver, husk å ha nok plass på mobilenheten din, som kan kreve mellom 150-250 MB per by eller by lastet ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up