Hvorfor blir batteriet til min Samsung Galaxy S6, S7, S8, S9 og S10 Mobile veldig varmt? - Løsning

Index
 1. Samsung Galaxy S8 blir varm
 2. Hva skal jeg gjøre når S7 blir varm?
 3. Mulige løsninger for når mobilen blir varm?
 4. Blir Galaxy S7 varm med Quick Charge 2.0-lader?
  1. Når blir denne mobilen varm med hurtiglading?
  2. Løse temperaturproblemer på Samsung Galaxy S6
  3. Eksploderer Samsung Galaxy S8?
  4. Eksploderer Galaxy S6 også?

Hvis vi i dag må tenke på den mobile enheten som er mest ettertraktet av de brukerne som foretrekker Android-operativsystemet fremfor iOS, kan vi ikke unngå å tenke på at Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8 Plus sannsynligvis vil være førstevalget av mange av dem. de. Og når a Samsung Galaxy varmer oppDet er her visse problemer oppstår.

Det skal bemerkes at selv om versjonene av Samsung Galaxy S8 ikke er billige i det hele tatt, må vi si at det sannsynligvis ikke er noen Android-mobilenhet som har vært bedre i sin tid. Nå, Samsung Galaxy S8, selv om de er smarttelefoner som på grunn av egenskapene deres er over gjennomsnittet, stopper de ikke opplever mange av de vanlige problemene også i andre terminaler.

Det første vi må påpeke i denne forbindelse er at Samsung Galaxy De har et integrert hurtigladesystemsom lar oss oppnå maksimal belastningsytelse på kortest mulig tid, et system som brukere vanligvis er svært takknemlige for.

Samsung Galaxy S8 blir varm

Vel, det første vi må fremheve i tilfelle Samsung Galaxy blir veldig varm, det er ikke et helt umulig spørsmål, for vi snakker om en terminal som har stor kraft og en skjerm med høyt forbruk, så det er vanlig å bli varmspesielt når vi laster det, eller når vi bruker mange applikasjoner samtidig.

Men hvis din Samsung Galaxy S8 eller Samsung Galaxy S8 Plus varmes opp under omstendigheter der den ikke burde, for eksempel når den ikke brukes eller lades, eller når du bare snakker på WhatsApp og alle andre apper er lukket, er det praktisk at du begynner å ta saken til etterretning. Det første vi kan anbefale er at du slå av en stund og prøv igjen slå den i tide.

I alle fall, og selv om det er sant at det er applikasjoner for å forhindre at Samsung Galaxy S8 blir for varm, anbefales det at, hevde garantien til terminalen på stedet der de har solgt det til deg, eller gjennom Koreansk kundeservice. Samsung Galaxy S8 eller Samsung Galaxy S8 Plus-garantien skal være gyldig i minst seks måneder, så mange av dem er fortsatt dekket.

Hva skal jeg gjøre når S7 blir varm?

Samsung er en av de mest prestisjefylte mobilprodusentene i verden. Enhetene deres er kjent for sin avanserte teknologi, toppmoderne estetikk og kvalitet. Likevel kan det skje at disse telefonene ender opp med å gi problemer. La oss se hva vi må gjøre hvis vi Samsung Galaxy S7 blir varm.

Samsung er på alles lepper i det siste på grunn av problemene den har med Galaxy Note 7, hvis batteriet ser ut til å ha blitt en stor fare, en situasjon som skaper mange problemer for det sørkoreanske selskapet. Når det gjelder Samsung Galaxy S7 er ting ikke så alvorlige, selv om det er rapportert om isolerte hendelser der batteriet til denne modellen også har eksplodert.

Det første å avklare er at det i noen tilfeller er normalt at telefonen blir for varm, dette skjer når vi bruker mobilen intensivt, f.eks. hvis vi bruker mange timer på å spille eller hvis det er den første dagen vi har telefonen og vi ser på alt for å lære hvordan vi skal håndtere den og installere favorittapplikasjonene våre.

Mulige løsninger for når mobilen blir varm?

Hvis vi merker at enheten blir for varm under lading, er det beste vi kan gjøre ikke bruk den mens du lader. Dette er en løsning på feilen som Samsung Galaxy presenterer med batteriet. Det anbefales også at vi følger stien Innstillinger> Batteri og deaktiverer alternativet Rask kabellading.

Noen ganger er det en applikasjonen som forårsaker problemet. For å løse problemet går vi til Innstillinger> Batteri> Batteribruk> Mer og ser etter alternativet for å minimere batteriforbruket. Nå går vi til Alle applikasjoner og aktiverer optimaliseringsalternativet for hver applikasjon, slik at de applikasjonene som bruker mest batteri stopper. Selv om en annen ting som kan gjøres er å roote mobilen

Hvis problemet vedvarer kan vi returnere Samsung Galaxy S7 til fabrikkinnstillinger. Vi går til Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestill fabrikkdata> Tilbakestill enhet> Slett alt. Når telefonen er formatert, er det best å vente litt før du gjenoppretter dataene fra sikkerhetskopien og installerer alle applikasjonene på nytt. Slik at vi til og med kan gå inn i de skjulte funksjonene til denne enheten.

Blir Galaxy S7 varm med Quick Charge 2.0-lader?

Galaxy S7 er en av terminalene til Samsung-folket, et team som av mange anses som den beste Android vi kunne ha på den tiden, og det skiller seg ut spesielt for sin kraft. Problemet er selvfølgelig at kapasiteten den har også tynger batteriet og det er derfor det koreanske selskapet har gitt enheten et hurtigladesystem for å unngå ulemper.

Nå, på samme måte må vi vurdere at ikke alle hurtigladeprotokoller er like, og i tilfellet med Galaxy S7 har Samsung besluttet å forlate den mest populære, som er Qualcomm Quick Charge 2.0. Faktisk bestemte selskapet seg for å utvikle sitt eget hurtigladesystem som skiller Galaxy S7 fra andre terminaler, selv fra noen som også tilhører det høye området.

Imidlertid, og etter denne introduksjonen, har den virkelige grunnen til denne artikkelen å gjøre med det faktum at mange brukere nylig har kommentert varmeproblemene som Galaxy S7 noen ganger presenterer. Tilsynelatende, mange av disse terminalene, når vi bruker hurtigladesystemet, øke batteritemperaturensom vi alle vet er ganske skadelig for det.

Når blir denne mobilen varm med hurtiglading?

Sannheten er at utover, Galaxy S7 har sin egen hurtigladeteknologi, den aktuelle terminalen har ulike nivåer av høy temperatur som har fått mer enn én av brukerne til å lide. Vi må selvfølgelig påpeke at disse temperaturforskjellene ikke er tilfeldige, men er en konsekvens av at batteriet ikke alltid har samme ladning.

Uten å miste av syne at Galaxy S7 ikke har Quick Charge 3.0, har noen brukere rapportert at det også kan være situasjoner der Samsung Galaxy direkte varmer opp kontakten, og ikke batteriet som vi sa tidligere. Hvis du ser at dette skjer med deg for ofte, er det vi anbefaler slå av hurtiglading av Galaxy.

Kort fortalt ser det ut til at Samsung Galaxy blir veldig varm når vi bruker Quick Charge 2.0 med andre ladere, spesielt i noen spesielle tilfeller som når vi snakker om billaderen. Vi må til og med vurdere at sannsynligvis på grunn av miljøet og energien i seg selv, er oppvarmingen mye mer merkbar når du lader Galaxy S7 i bilen enn hjemme.

Løse temperaturproblemer på Samsung Galaxy S6

En ikke ubetydelig detalj angående varmeproblemene til Samsung Galaxy S6 har direkte å gjøre med versjonen av Android-operativsystemet, og det er at selv om den ble markedsført med Android 5.1.1 Lollipop, kan den allerede uten problemer oppdateres til Android Marshmallow. Utover det, det koreanske firmaet starter oppdateringen på nytt så langt som mulig Samsung Galaxy S6.

Noen av årsakene til at Samsung Galaxy S6 kan overopphetes har for eksempel å gjøre med et fall av enheten, i tilfelle hovedkortet til utstyret eller logikkkortet har blitt skadet. Selv om batteriet har blitt truffet spesielt vil vi være i trøbbel. Sannheten i disse tilfellene er at ved de første tegnene på overoppheting er det praktisk ta vår Samsung Galaxy S6 til produsenten eller operatør.

Eksploderer Samsung Galaxy S8?

Det første vi må si er at til og med det koreanske firmaet selv er fullstendig klar over alt som sies om Samsung Galaxy S8, så de ønsket selv å gi litt tilleggsinformasjon til det vi allerede visste fra den tekniske siden rundt disse terminalene..

Faktisk må vi også vurdere at problemet med Galaxy Note 7 på den tiden fremfor alt var relatert til plass okkupert av batteriet til enhetene. Så Samsung har jobbet spesielt for å legge til side eventuelle problemer i denne forbindelse. Hvis du vil vite mer om batteriene til Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8 Plus, må du vite at de er på henholdsvis 3000 mAh og 3500 mAh.

Utover det som har blitt nevnt så langt, er en detalj som ikke er liten å ta i betraktning at Samsung Galaxy S8 har millioner av salg i forskjellige land rundt om i verden, og sannheten er at til nå er det ingen kjente rapporter som indikerer at disse smarttelefoner kan ha eksplodert. Bortsett fra det, ja det er sant at du alltid må ta vare på behandlingen av batterietfor eksempel å forhindre at den overbelastes ved å la den stå tilkoblet over natten.

Eksploderer Galaxy S6 også?

Det ser ut til at eksplosjonsproblemene for Samsung ikke bare påvirker Galaxy Note 7, som var forventet å bli et vellykket flaggskip som ble lansert for andre del av dette året, og som til slutt har blitt suspendert. Jada, vi så alle nyhetene om brannene på Galaxy Note 7, men det ser ut til at noen terminaler Selv tidligere koreanske kvinner gikk gjennom det samme.

På dette tidspunktet har vi funnet ut at det ser ut til at Galaxy Note 7 følger en tradisjon med eksplosjoner som påvirker andre Samsung-terminaler, slik vi har sett tilfellet med en Galaxy S6 har også satt i brann. Faktisk har en bruker fra California vist sin sak til myndighetene de siste timene.

Dette motivet viste hvordan Galaxy S6 Active bokstavelig talt tok fullstendig fyr. I alle fall må vi vurdere det ved denne anledningen det er en enkelt Samsung Galaxy S6 som har brent, så foreløpig er det ikke å bekymre seg.

Sannheten er at denne brukeren har kommentert at han brukte enheten sin som hver dag, da han la merke til det samme temperaturen steg skremmende. Så han slapp den, og nesten umiddelbart begynte den å brenne. Faktisk er det ingen registrering av andre Galaxy S6 Active som har brent tidligere, selv om det er klart at fra nå av må brukere av disse enhetene være spesielt på vakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up