Hvordan laste ned, installere og bruke WhatsApp for Android-nettbrett uten SIM eller chip

For de som ikke vet, WhatsApp er en applikasjon som ikke kan mangle på noen mobilenhet, siden den lar brukere via direktemeldinger og i sanntid via en Internett-tilkobling. Dessverre krever denne applikasjonen et mobilnummer for å registrere en konto, noe som gjør den ikke kompatibel med enheter som ikke bruker en brikke, for eksempel nettbrett.

Har du noen gang lurt på hvordan du har WhatsApp til Android-nettbrett uten SIM? Du bør da vite at i denne artikkelen skal vi lære deg trinn for trinn som du må ta hensyn til i denne typen spesifikke situasjoner.

Index
 1. Last ned WhatsApp for nettbrett uten chip
 2. Ha samme WhatsApp-konto på mobil og nettbrett
 3. Hvordan laste ned WhatsApp for nettbrett
 4. Installere Whatsapp for nettbrett
 5. Hvordan installere WhatsApp for nettbrett
 6. Installer WhatsApp ved hjelp av tredjepartsapper på et nettbrett
 7. Installer gratis whatsapp for nettbrett
 8. Slik bruker du WhatsApp på et nettbrett
 9. WhatsApp Web på alle nettbrett

Last ned WhatsApp for nettbrett uten chip

Ved denne anledningen vil vi presentere deg for ufeilbarlige metoder som lar deg gjøre det Last ned whatsapp for nettbrett uten chipdu trenger bare å følge trinnene, da vi vil indikere dem, og du vil ikke ha problemer:

1.- For dette må du sett inn et SIM-kort i en Android-enhet.

2.- Da må du last ned WhatsApp APK siden denne lenken på Android-nettbrettet ditt uten chip.

3.- Da må du aktivere Ukjente kilder fra Innstillinger-menyen –> Sikkerhet.

4.- Nå må du gå til nedlastingsmappen og klikk på WhatsApp.apk for å begynne å installere appen.

5.- Neste steg er åpne WhatsApp og gå inn telefonnummeret til brikken til den andre Android-enheten.

6.- Du må vente på at bekreftelsesmeldingen kommer med koden på chipenheten og deretter skriv inn koden på nettbrettet.

7.- Når du har gjort alt dette kan du bruk whatsapp for nettbrett uten chip.

Du bør huske på det med denne metoden du vil ikke kunne aktivere whatsapp på Android-mobilen der du satte inn brikken, med mindre du bruker et annet SIM-kort.

Ha samme WhatsApp-konto på mobil og nettbrett

Det første du må vite i denne typen situasjoner er at for ikke lenge siden ga WhatsApp oss muligheten til å bruke WhatsApp Web-verktøyet for ikke å måtte bruk whatsapp fra mobil. Betjeningen av denne plattformen er enkel, siden vi takket være den kan synkronisere WhatsApp-kontoen til smarttelefonen med den til nettbrettet.

Hvis du har tenkt å ha WhatsApp for Android-nettbrett uten SIM, vil du kunne glede deg over dette trinn for trinn på en veldig enkel måte. Det eneste du må huske på er at du må ha en WhatsApp-profil på mobilen.

God, hvis du vil bruke WhatsApp Web På et nettbrett må du følge de neste trinnene vi skal lære deg, og først av alt må du være sikker på at du har en pålitelig tilkobling til WiFi eller mobildata:

 • Koble fra nettbrettet til et pålitelig Internett-nettverk
 • Last ned og installer Google Chrome på Android-nettbrettet ditt
 • Åpne en Chrome-fane og på den offisielle WhatsApp-nettsiden
 • Åpne WhatsApp-applikasjonen på mobilen din
 • Gå til 3 prikker-menyen øverst til høyre
 • Velg alternativet WhatsApp Web
 • En QR-kode vises, som du må skanne
 • Når du har skannet den, er synkroniseringen automatisk

Når du har fullført disse trinnene, vil alle samtalene dine vises. whatsapp på nettbrett for å se dem når du vil, og deretter kan du bruke WhatsApp for Android-nettbrett uten SIM. Fordelen med denne typen opplæring har å gjøre med at vi bruker SIM-kortet som er innebygd i smarttelefonen vår. Derfor anbefaler vi at du alltid tar disse steg for steg i betraktning.

I tillegg til det, som vi sa i begynnelsen av artikkelen, whatsapp web Det er en helt sikker plattform, som er spesielt laget av utviklerne av messenger for denne typen løsninger. Derfor, når du vil bruke WhatsApp for SIM-frie Android-nettbrett med WhatsApp Web, må du vite at det er det beste alternativet i dette tilfellet, selvfølgelig.

For en tid siden tenkte jeg på å laste ned WhatsApp for nettbrettet var galdet er rett og slett noe umulig, men tidene endrer seg, ting endrer seg og heldigvis for oss er det veldig geniale mennesker som har klart å laste ned WhatsApp for nettbrett takket være WhatsApp Web, veien å oppnå dette er virkelig for enkel og vi kommer til å gå trinn for trinn trinn for trinn gjennom denne artikkelen for å se hvordan vi skal gjøre for å kunne ha nummer én applikasjon i verden tilgjengelig for å sende og motta meldinger på nettbrettet.

WhatsApp ble raskt en grunnleggende applikasjon i hver mobiltelefon, det er derfor nå i de fleste enheter som kommer ut på markedet kommer Direkte installert fra fabrikk.

Alle ønsker å ha WhatsApp fordi ikke bare fungerer appen fantastisk, men siden alle allerede har den, er det mye lettere å kommunisere. I tillegg til at det er betydelig billigere å alltid holde kontakten med sine kjære, av jobb- eller studieårsaker, ble WhatsApp raskt en viktig applikasjon og en av de første som ble lastet ned så snart du kjøper en ny enhet.

Hvordan laste ned WhatsApp for nettbrett

Derfor er det ikke rart at det er mange som vil Last ned whatsapp for nettbrettfor å kunne bruke nevnte app på en enhet som ikke er laget for å brukes med et SIM-kort eller et telefonnummer.

Det er derfor det faktisk ikke er mulig å laste ned WhatsApp for nettbrett, i det minste på samme måte som du gjør det på en mobilenhet. Fordi det er en måte å laste ned applikasjonen på nettbrettet ditt. Det du bør gjøre er å laste ned WhatsApp APK fra den offisielle nettsiden. Gå inn fra Chrome til https://www.facebook.com/unsupportedbrowser, i tilfelle den ikke lar deg laste ned, gå ganske enkelt til alternativene fra de tre vertikale prikkene øverst til høyre og velg alternativet som sier noe som ligner på "Se versjon skrivebord" og last deretter ned til APK-filen.

Installere Whatsapp for nettbrett

Etter dette er det bare å gå til Innstillinger > Sikkerhet og aktivere ukjente kilder for å kunne på denne måten installer whatsapp for nettbrett. Når den er installert, trenger du et SIM-kort du ikke bruker og installerer WhatsApp på en mobilenhet fra bunnen av. Når du går for å bekrefte WhatsApp på den enheten, ber du dem sende deg koden via telefon.

Deretter legger du den koden på nettbrettet og det er det, du kan begynne å bruke WhatsApp på nettbrettet ditt. Hvis du bruker telefonen du brukte til å verifisere WhatsApp ofte, avinstallerer du appen, setter inn SIM-kortet du hadde før og bekrefter WhatsApp på nytt for å ha det på mobilen og nettbrettet. Som du kan se, er det ikke komplisert. Last ned whatsapp for nettbrettmen bare for å klargjøre, det må være to SIM-er, siden ett skal være for nettbrettkontoen og ett for telefonen din, så husk dette, du kan ikke bruke ett SIM-kort for å ha to åpne WhatsApp-kontoer.

Hvordan installere WhatsApp for nettbrett

Først av alt skal vi avklare noe, denne appen har alltid vært tilgjengelig eksklusivt for smarttelefoner fordi måten å opprette en konto på er kun ved bruk av et telefonnummer, det er derfor den aldri var der og pass på, det er det ikke, offisielt tilgjengelig for nettbrett, men det er et lite "triks" som vi kan bruke for å kunne bruke det og dermed nyte WhatsApp på nettbrettet gratis.

Så alt du trenger å ha for nå er Google Chrome på nettbrettet ditt, på denne måten må du åpne applikasjonen og i øvre høyre del der det er tre prikker over hverandre, trykk for å få opp en meny der du må markere alternativet som sier "se som datamaskin".

Nå, det du bør gjøre er å skrive inn web.whatsapp.com fra Chrome på nettbrettet, og du vil se klassikeren QR kode som du må skanne med smarttelefonen din, nå er det viktig at du har applikasjonen oppdatert til siste versjon, åpne den, deretter til WhatsApp-menyen og trykk der det står "WhatsApp Web", slik at den åpner kameraet og du kan skann koden. Jeg gjentar bare i tilfelle, denne siste delen bør du gjør det på smarttelefonen.

Nå åpner den i løpet av sekunder alle samtalene du har tilgjengelig på smarttelefonen din, men på nettbrettet ditt kan du skrive, sende og motta bilder og tekst.

Installer WhatsApp ved hjelp av tredjepartsapper på et nettbrett

Det er mulig å bruke applikasjoner som emulerer WhatsApp Web på nettbrettet ditt slik at du ikke trenger å ha Chrome-nettleseren åpen, måten den fungerer på er den samme som nettversjonen av WhatsApp som sagt, du må bare installere applikasjonen Nettbrett Messenger for WhatsApp og voila, det fungerer veldig bra.

Installer gratis whatsapp for nettbrett

Måten å gjennomføre denne prosessen på er faktisk ganske enkel, du trenger en telefon som har et telefonnummer som er gyldig og som kan brukes, det må selvsagt være forskjellig fra nummeret som vi bruker på smarttelefonen, dette er pga. at WhatsApp kun tillater ett nummer per konto, så hvis vi bruker det vi hadde på telefonen vår, slutter det å fungere. Det første du bør gjøre er å gå til den offisielle nettsiden og laste ned APK-filen for senere overføre den til minnet på nettbrettet.

Da må du installere APK-en på nettbrettet ditt, du må kanskje gå til delen av ukjente kilder. Så snart du åpner applikasjonen må du legge inn nummeret du ønsker å registrere, dette må være i en enhet som kan motta anrop. Nå må du vente på at den automatiske SMS-deteksjonen mislykkes, slik at WhatsApp da vil gi deg muligheten til det gi deg koden gjennom en samtale.

Nå er det bare å vente på den aktuelle samtalen, og når de har ringt det, må du bare skrive ned nummeret de nettopp ga deg og deretter skrive det inn på nettbrettet og vente på aktiver whatsapp.

Så på denne enkle måten er det mulig å installere whatsapp for nettbrett gratis og uten for mange komplikasjoner, så hvis du vil fortsette å bruke WhatsApp også på smarttelefonen, sett tilbake SIM-kortet du brukte tidligere og det er det, det vil være nei ingen form for problem.

Husk at Last ned gratis whatsapp for nettbrett I seg selv er det ikke offisielt tillatt, og det er derfor vi må gjøre denne typen triks for å kunne bruke den på et nettbrett, men det er ingen form for fare for kontoen din uansett hvor mye du utfører noen av metodene nevnt ovenfor.

Slik bruker du WhatsApp på et nettbrett

Det er ikke så komplisert, alt du trenger å gjøre er å ha Google Chrome installert på nettbrettet det gjelder, og det er det, det er den ene applikasjonen du trenger for å kunne bruke WhatsApp på den.

Det du skal gjøre er åpne Chrome på nettbrettet og gå deretter til web.whatsapp.com. Når du først er der, må du ganske enkelt gå til øverst til høyre, der de tre prikkene skal vise en meny.

I den menyen vil du se et av alternativene som vises under alt som sier noe som ligner på "Be om skrivebordsversjon", merk det. Når merket kan du se QR-koden at du bør skanne fra mobilenheten din for å bruke WhatsApp på Android-nettbrettet ditt.

I utgangspunktet ville det være det samme som å bruke WhatsApp på en datamaskin, det er den enkleste måten å bruke denne applikasjonen på meldinger på alle typer nettbrett som har Google Chrome.

WhatsApp Web på alle nettbrett

Dessverre vil vi aldri se en versjon av WhatsApp for nettbrett, siden du som kjent trenger et telefonnummer for å aktivere en konto i appen, så det er praktisk talt umulig for nevnte app å fungere på et nettbrett på et tidspunkt. Så det eneste alternativet som er igjen, enkelt og raskt er gjøre bruk av WhatsApp Web.

Det er en annen metode for å kunne bruke WhatsApp på et nettbrett, men det vil den trenger litt mer arbeid, få et nytt SIM-kort, aktivere det med en mobilenhet, motta aktiveringsanropet (ikke SMS) og bruke den koden for å aktivere WhatsApp på nettbrettet, etter å ha installert det gjennom en APK-fil. Men det virker for meg som det mest komfortable er WhatsApp Web-metoden langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up