Hvorfor sendes IKKE videoer på WhatsApp?

WhatsApp er den viktigste direktemeldingsapplikasjonen i verden, og det er liten tvil om at brukere har akkurat nå. Det interessante med saken er at det alltid dukker opp nye funksjoner som vi kan få mest mulig ut av denne applikasjonen med, og i dag ønsket vi tilby løsningen på et av problemene som oppstår, nettopp, rundt WhatsApp-videoer.

Det som skjer er at mange brukere av Android-mobilenheter har indikert at terminalene deres ikke tillater sending av videoer gjennom WhatsApp, og i dag vil vi prøve å gi deg litt informasjon om det. Det første du må vurdere i denne forbindelse er det Det er ulike årsaker til dette problemet, som vi skal nevne før vi lærer deg hvordan du løser det..

Normalt, når vi ikke kan sende en video på WhatsApp, har problemene spesifikt å gjøre med hva det er ingen tilkobling for hånden, fordi datoen og klokkeslettet til enheten ikke er riktig stilt inn, fordi microSD-minnet der filen er lagret svikter, eller at det ikke er nok lagringsplass. Så la oss se hvordan vi løser det.

For en stund siden sa vi at selv om WhatsApp er den viktigste direktemeldingsapplikasjonen i verden, med mer enn 1 milliard unike månedlige aktive brukere hver måned, appen hadde noen ulemper eller snarere begrensninger, som dukket opp for eksempel ved sending av filer på mer enn 16 MB i vektbrukere må ty til andre alternativer i henhold til deres operativsystemer.

Hvis det aldri har hendt deg at WhatsApp spretter en fil du vil sende, må du vite at dette er fordi applikasjonen komprimerer den for å forhindre at du kan sende den til noen av kontaktene dine. Problemet med at det er komprimert er det hvis det er en video eller et bilde av god kvalitet, vil du sannsynligvis miste detog så blir ting ganske skuffende.

Nå, selvfølgelig, brukere av de forskjellige mest brukte operativsystemene rundt om på planeten, som f.eks Android, Windows Phone eller iOS har søkt etter egne triks eller komplementære applikasjoner for å unngå disse WhatsApp-begrensningene. Og det er derfor vi nedenfor ønsker å vise deg hvordan du kan komme forbi disse grenseproblemene i disse tre miljøene, slik at du kan dele det du vil.

WhatsApp er definitivt den mest brukte applikasjonen i verden for å holde kontakten, det vet vi alle. Enten du har mobildata eller bare er koblet til et Wi-Fi-nettverk, på denne måten kan du uten for mange problemer kommunisere med vennene dine uansett hvor de er uten å bruke for mye penger og til og med ved mange anledninger ingenting, ikke en krone.

Problemet er det WhatsApp har mange begrensninger, som vi åpenbart kunne unngå med WhatsApp Plus, en av dem er begrensningen den har når det gjelder å sende filer generelt. Bildene er komprimert for mye og vi ender opp med å sende et av dårlig kvalitet som veier mye mindre, med emnet for videoen er det det samme bare at ikke engang vi kan sende tunge videoer med WhatsApp. Ideen med denne artikkelen er å lære deg nøyaktig hvordan sende store videoer på whatsapp.

Fjerner WhatsApp-grenser

Android

Android er det mest brukte operativsystemet på hele planeten, til stede i åtte av ti mobiltelefoner i verden, og hvis du vil unngå problemene med WhatsApp-grenser, bør du se etter Video Converter Androiden applikasjon som kan lastes ned uten problemer fra Google Play Store, gratis, slik at du kan søke etter filene du vil komprimere for å gjøre det på kort tid.

Når du har valgt dem, vil du ha sjansen til å forvandle disse kildefilene til noen av de viktigste lettere formatene, for eksempel MP4 eller 3GP, med fordelen at selv om dokumentene, lyden eller videoene vil veie mindre, vil personen som senere mottar du vil ikke se dem i en lavere kvalitet.

Windows telefon

Windows Phone er det tredje mest populære operativsystemet, og likevel har brukerne det samme problemet når det kommer til størrelsen på filene de vil sende via WhatsApp. WhatsApp Video Optimizer er applikasjonen spesielt utviklet for dem alle, siden den lar deg konvertere eller spille inn videoene dine direkte, noe som gjør dem lettere uten å måtte gå på akkord med kvaliteten, på samme måte som vi nevnte før med Video Converter Android.

iOS

Og til slutt, operativsystemet til Apple iPhone, med tanke på at selv brukerne av disse kaliforniske enhetene har de samme problemene med grensene som kommer som standard i WhatsApp, så la oss gi dem en hånd. I dette tilfellet er applikasjonen vi anbefaler den som kalles iConvsom kan lastes ned fra iTunes uten store ulemper, og på samme måte som de to foregående, lar deg ta filer for å redusere vekten.

Send tunge WhatsApp-videoer

Husk at det er millioner og millioner av brukere som bruker WhatsApp, åpenbart må selskapet se hvordan de kan forhindre at disse kollapser for å være online hele tiden, hvis vi sender filer som er for store som videoer, tenk at det ikke ville vær bare du den som gjør det, men det ville være millioner av mennesker, vi ville være med en tjeneste som annenhver gang tre lever ned. Vil du ha det? Åpenbart ikke.

WhatsApp lar deg bare sende filer som ikke veier mer enn 16 MBdet er grunnen til at vi ved mange anledninger for å kunne sende en video ber oss om å klippe den, og vi kan bare sende en del om gangen.

Problemet er at for å sende all video må vi bruke en applikasjon som heter WFS:WA File Sender Pro som lar oss sende alle typer filer, uansett format det er og til og med sende alle slags store filer gjennom WhatsApp.

Med denne applikasjonen vil du ikke miste kvaliteten på bildenedu kommer ikke til å miste minutter av en video heller, i et nøtteskall kan du sende hva som helst uten å miste noe slik at den andre personen mottar den akkurat på denne måten.

Det denne applikasjonen gjør er å skjule den originale filen i en lydfil, det vil si at hvis den andre personen må ha denne applikasjonen også for å kunne pakke den ut og se den, må du ta hensyn til at hvis det du sender overstiger 16 MB innholdet er delt opp i flere deler for ikke å miste noen kvalitet.

Send tunge videoer med WhatsApp

Det er åpenbart en grunn til at meldingsapp Det begrenser oss sendingen av tunge videoer, og det er at hvis vi alle begynte å sende alle slags tunge filer tydelig, uansett hvor kraftige servere de har med det enorme antallet brukere de administrerer, ville de ende opp med å kollapse serverne og vi ville ende opp med å gå tom for drift.

vi hva vi skal anbefale er et program som du kan sende videoer med at de ikke har en vekt på mer enn 160 MB, det er definitivt en betydelig endring med tanke på at den offisielle appen tillater oss kun 16 MB, det er forskjell og mye.

Appen det gjelder heter WFS: WA File Sender Pro, og det er en ganske god app som du faktisk kan sende filer med ganske mange forskjellige formater med. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen fra denne lenken på Play Butikk og begynne å sende det vi ønsker som åpenbart ikke overstiger 160 MB.

Send store filer med WhatsApp

Husk at selv bildene mister kvalitet når de sendes av WhatsApp, det samme skjer når vi laster det opp til Facebook, for eksempel. På den annen side, når vi bruker denne appen, er det den gjør å skjule den originale filen som vi vil sende i en lydfil og sende den til den vi ønsker å motta nevnte fil. Programmet trekker deretter ut originalfilen og hvis den overstiger 16 MB er den delt inn i flere deler for ikke å miste noen kvalitet.

Som du ser er det ikke for komplisert og du sparer deg for å måtte for eksempel laste opp filen til slippboks enten Google Disk for å gjøre forsendelsen at selv den metoden ikke er for komplisert heller, laster du opp filen til skyen og deler den med vennene dine. venner på nett.

Feil ved sending av videoer og bilder på WhatsApp

I henhold til det vi har nevnt før, er det første du bør gjøre å sjekke datoen og klokkeslettet til enheten din. Du må vite, i denne forstand, at hvis datoen er feil, vil du ikke kunne sende filer. Derfor, du må gå til Innstillinger, dato og klokkeslett på Android-smarttelefonen din, og sjekke at den er riktig. Hvis du fortsatt ikke kan sende videoer på WhatsApp, så fortsett å lese, selvfølgelig.

Som vi sa, noen ganger kan WhatsApp ha problemer med å lagre filer på SD-kortet, så du må utføre noen trinn. Den første av dem, sjekk at microSD-en ikke er i skrivebeskyttet modus. Deretter må du se at den har tilgjengelig lagringskapasitet. For det tredje, hvis det ovennevnte ikke fungerer, bør du tørke SD-en og prøve på nytt.

Hvis du fortsatt ikke kan sende videoer på WhatsApp uansett, er den neste løsningen vi har å tilby deg å satse på å avinstallere messengeren og installere den på nytt på Android-mobilenheten din. På denne måten kan du sørge for at du har den siste oppdateringen, siden noen ganger har gamle versjoner av WhatsApp noen funksjonsfeil.

Noen andre svært vanlige spørsmål fra brukere angående disse problemene har å gjøre med følgende: Denne videoen kan ikke sendes. velg en annen video og prøv igjen, klarte ikke å behandle whatsapp-video, kan ikke sende denne whatsapp-videoen, hvordan sende lange videoer på whatsapp samsung, hvorfor kan ikke sende videoer på whatsapp, mislyktes i å behandle video, prøv igjen sent, fordi Jeg kan bare sende 10 sekunder med video på whatsapp eller hvordan sende store videoer på whatsapp. Hvis du har andre spørsmål om det, bør du selvfølgelig stille oss spørsmålene dine i kommentarene til artiklene.

Har du vært i stand til å sende alle videoene dine med WhatsApp med dette trinn for trinn?

Index
 1. Fjerner WhatsApp-grenser
  1. Android
  2. Windows telefon
  3. iOS
 2. Send tunge WhatsApp-videoer
 3. Send tunge videoer med WhatsApp
 4. Send store filer med WhatsApp
 5. Feil ved sending av videoer og bilder på WhatsApp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up