Hvordan vite hvem som har blokkert eller slettet deg fra Facebook og på hvilken dato

Av de sosiale nettverkene vi har i dag Den mest brukte uten tvil er Facebookingen kan nekte for det, til tross for at det også er en av de mest sikre av deres retningslinjer Vi vet alle at å ha en konto på dette sosiale nettverket, kan noen bruke den mer enn andre, men vi kan ikke nekte for at vi alle har brukt Facebook på et tidspunkt, selv på en stund.

Noe som gjør oss alle nysgjerrige er vite hvem som har blokkert eller slettet oss av det berømte sosiale nettverket som noen av oss bruker ofte, enten for å snakke med venner, familie og folk vi blir kjent med eller bare for underholdning.

Det er tydelig at det sosiale nettverket Facebook lar oss se forskjellige typer videoer, bilder, lese, lytte til musikk og til og med vi kan selge og kjøpe produkter. Det er en lang rekke aktiviteter som vi kan gjøre på Facebook og underholde oss selv litt, derfor er det så kjent.

Det er en interessant måte å holde kontakten med forskjellige mennesker vi kjenner fra andre steder, folk vi har kjent i årevis og aldri har sett igjen, Det er til og med godt å møte nye mennesker.

Hvordan vite hvem som slettet deg fra det sosiale nettverket Facebook og på hvilken dato

temaet kommer når noen blir venner med deg på facebookå innse hvem som har slettet oss og hvem som besøker oss er litt komplisert når vi har et stort antall venner, det er tross alt åpenbart at jeg ikke tror noen har en konto på alle vennene de har, og hver dag sjekker de om de fortsatt har samme eller ikke.

I dag vil jeg vise deg hvordan på en veldig enkel måte du kan finne ut hvem som har slettet deg fra vennene sine på Facebook.

Gå til Facebooks søkemotor og skriv "Finn ut hvem som har slettet deg” og det første resultatet som vises er en applikasjon.

I denne applikasjonen må du følge instruksjonene som den gir deg trinn for trinn, du må gi noen få likes for å kunne finne knappen som sier "Oppdage".

Etter dette må du gi visse tillatelser på Facebook-kontoen din til applikasjonen slik at den kan begynne å fungere, og når alt er klart, vises en liste over personer som fjernet deg fra det sosiale nettverket.

Foreløpig er det den eneste måten, og det er også ganske effektivt, det er verdt å merke seg, for å oppdage hvem som har vært de som fjernet deg fra det sosiale nettverket.

vet hvem de har eliminert oss vi er ganske nysgjerrigesiden noen mennesker som eliminerer oss på et tidspunkt sikkert var nær oss, eller vi bare kom for å skille dem.

Grunnene til at de fjerner oss fra venner kan være mange, hvis de ikke kjenner oss kanskje fordi vi ikke snakker da?Hvorfor bli som en venn?? I tilfelle han kjenner deg, kan det være på grunn av en tilstand han ikke likte eller rett og slett på grunn av en eller annen ordveksling som ikke gikk bra.

I så fall er det opp til deg å finne ut av det. hva var grunnen til at de fjernet deg fra vennene sine, og i noen tilfeller kan det være for å spare plass, foreslå i så fall at de ser hvor mye Facebook lite veier, som i tillegg til å gi deg mange fordeler gjør at dette ikke er en unnskyldning

I tilfelle du kjenner en annen metode, vennligst legg igjen den i kommentarene at så snart vi ser den, vil vi legge den til den originale artikkelen og eventuelle spørsmål du har, vi er her for å løse dem.

Det er mulig å vite hvem som blokkerte eller slettet deg fra det sosiale nettverket Facebook og på hvilken dato de gjorde det

En av mest populære sosiale nettverk i verdenden desidert mest kjente og den vi bruker mest.

Praktisk talt alle har en konto på nevnte plattform, og tross alt er det en god måte å holde kontakten på med menneskene vi elsker, med menneskene vi setter pris på og som er en del av livene våre, spesielt de som bor langt unna eller som vi av forskjellige grunner ikke kan se hver dag.

Men ingenting kan erstatte sameksistensen som du selv genererer ved å få venner gjennom sosiale nettverk som Facebook, Instagram eller Twitter

Tydeligvis er en av tingene vi kan gjøre søk etter navnet på den personen gjennom søkemotoren, men vi kan ikke gjøre dette med alle tydelig, det er ikke slik at du hver uke leter etter dine 30-40 venner i søkemotoren for å bekrefte at ingen har slettet deg.

Du kan også ta hensyn til gamle bilder eller oppgir at du har flere Likes og at hvis nummeret nå er et annet, er det fordi en av de som ga det en Like har blokkert deg.

Hvordan kan du vite om du ble blokkert på Facebook og hvem som gjorde det?

Det beste er å bruke en applikasjon som "Hvem slettet meg fra Facebook"-applikasjonen som er i stand til å sette sammen en slags liste over alle vennene våre, for å se hvem vi har blokkert eller fjernet fra vennelisten Nettopp fra det sosiale nettverket er det den raskeste og mest effektive metoden du kan bruke, før du gjør alt «for hånd».

Vær oppmerksom på at det ikke er den eneste appen vi skal ha i denne klassen, men vi kan også finne en annen veldig interessant en kalt "Hvem slettet meg for Facebook" det er gratis og du kan laste det ned ved å følge denne lenken som jeg legger igjen her.

I tilfelle du vil søke etter den personen og du får en side som om den ikke eksisterer eller det ikke er noen resultater, som vanligvis har en liten hånd med en bandasje og sier noe sånt som "Vi er lei oss; Denne siden er ikke tilgjengelig".

Hvilket, det er fordi åpenbart personen blokkerte deg eller slettet kontoen sinden beste måten å bekrefte hvilken av de to det er, kan bare oppnås ved å søke fra en annen Facebook.

Vil du vite hvem som har slettet deg fra Facebook?

Facebook er verdens ledende sosiale nettverkuten tvil er den veldig nysgjerrig på alt tilbehøret, fra den lilla blomsten, til fansidene og mer, med mer enn en milliard brukere registrert i nettverket, og derfor med hundretusenvis av forbindelser mellom mennesker fra forskjellige deler i verden, under dets "venner"-format.

Nå, har det noen gang skjedd deg så lenge siden du ser ikke noe nytt om noen du kjenner fra før, hver dag la han ut nytt innhold på det sosiale nettverket.

Jada, vi sier dette fordi både Facebook og de fleste andre sosiale nettverk sender varsler om deres aktivitet alle våre kontakter, eller i dette tilfellet venner, innenfor plattformen.

Derfor kan fraværet av disse varslene i lang tid ikke være noe mer enn bekreftelsen på at den andre personen har eliminert oss fullstendig.

Og det er at utover de mange varslene som Facebook tilbyr oss, for eksempel når noen har lagt oss til som venner, kan vi også finne at det er ingen "mindre fine" varsler.

For eksempel er det ingen varsler som indikerer som fjernet oss fra facebook eller hvis noen sluttet å følge oss, noe som er et litt mer elegant triks, men i bunn og grunn betyr at vi ikke blir tatt.

For alle problemene som vi har påpekt så langt og for det som er kjent, er sannheten at i utgangspunktet er den eneste måten vi må vite hvem som har fjernet oss fra Facebook. inn i profilen til den aktuelle personen.

Ved å gjøre det vil vi kunne se om vi er på vennelisten deres, selv om det selvfølgelig virker usannsynlig at vi kan få tilgang til kontoen din "ved høyre".

Hvordan kan jeg finne ut hvem som har fjernet meg fra Facebook?

For å finne ut hvem Han slettet meg fra Facebook Det jeg må gjøre er da å ha en applikasjon som er spesialutviklet for det, slik tilfellet er med Hvem slettet meg på Facebook, og som sagt vil den tillate deg å få mye mer spesifikk data om hvem som kan ha slettet deg.

I denne applikasjonen må vi først fremheve at det er helt tilgjengelig for alle mobile enheter både Android og iOS, med den fordelen at dette betyr for brukerne.

I tillegg kan vi ikke miste av syne at det fungerer ved å ta bilder av vennelistene våre, analysere dataene og dermed vite hvem som har fjernet oss og hvem som har blokkert.

Utover det er en avklaring som vi mener bør gjøres at søknaden i seg selv ikke gir oss mulighet til å vite hvem som har fjernet fra facebook tidligere, men det fungerer å presentere.

Siden vi installerte det, vil vi kunne se alt våre "venner" som har eliminert ossog på denne måten vite hvem som ikke lenger har oss i listen over kontakter på det sosiale nettverket.

Index
  1. Hvordan vite hvem som slettet deg fra det sosiale nettverket Facebook og på hvilken dato
  2. Det er mulig å vite hvem som blokkerte eller slettet deg fra det sosiale nettverket Facebook og på hvilken dato de gjorde det
  3. Hvordan kan du vite om du ble blokkert på Facebook og hvem som gjorde det?
  4. Vil du vite hvem som har slettet deg fra Facebook?
  5. Hvordan kan jeg finne ut hvem som har fjernet meg fra Facebook?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up