Løsning: Samsung-mobilen min sier at den lader og den lader ikke eller lader sakte

Index
  1. Samsung-mobiltelefonen din lader ikke eller lader veldig sakte
  2. Slik løser du problemet med at Samsung-batteriet på mobilen din ikke lader
  3. Hva kan du gjøre når batteriet på din Samsung-mobil ikke lades
  4. Din Samsung-mobilenhet lades ikke via USB-kabelen
    1. Samsung-laderen din fungerer med laderen til en annen mobil og ikke med laderen din
    2. Du har allerede rengjort ladeporten på mobiltelefonen din, og batteriet lader fortsatt ikke eller lader veldig sakte

Sikkert mer enn en gang har du kommet over problemet som samsung-batteriet lader ikke. Det er ingenting som kan plage oss mer enn å lade mobilen vår, la oss tenke at den lader riktig og når vi innser det, lader vi i virkeligheten ingenting og mobilenheten vår er i ferd med å gå tom for batteri.

I det øyeblikket blir vi veldig bekymret fordi vi tror at mobiltelefonen vår har blitt skadet og at vi må kjøpe en ny, men situasjonen forverres når vi sjekker lommeboken og innser at vi kan ikke kjøpe en ny enhet for øyeblikket.

Noe som bekymrer oss enda mer når vi bruker mobilen til jobben og vi må mottar konstante anrop fra kunder, Det verste er at mobiltelefonen vår er avlastet og ikke lader eller lader veldig sakte.

Dette kan være et av de verste problemene, siden til tross bruke timer koblet til laderen den har ikke lastet noe i det hele tatt, og dette kan skyldes flere årsaker, men her skal vi analysere årsakene og løsningene til dette.

Samsung-mobiltelefonen din lader ikke eller lader veldig sakte

I tilfelle du ikke er det lader mobilen med den originale laderen Av det, selvfølgelig, hva ville være det første du må prøve? Bruk originalen, godt gjettet.

Hvis du allerede bruker originalen, begynner parafinideen å gi mening, ikke sant? Sannheten er at før du fortsetter vi anbefaler at du prøver flere ladere for å bekrefte at det ikke bare er mobilen eller batteriet som ikke fungerer, selv teste i forskjellige stikkontakter.

Og vi sier prøv flere ladere fordi Selvfølgelig kan de også bli skadet, du kan til og med bryte USB-kabelen som du kan også gjøre den kompatibel og ikke selve laderen.

Pass på at det ikke er laderen eller kabelen som er skadet, siden noen ganger hender det at mobiltelefonen vår ikke lader, vi betaler penger for å fikse problemet, og det som i virkeligheten feilet var laderen og ikke mobiltelefonen eller ladeporten egentlig.

Slik løser du problemet med at Samsung-batteriet på mobilen din ikke lader

Det ville ikke være første gang å fortelle sannheten at støv eller søppel ikke tillater oss å lade smarttelefonen riktig, så vi anbefaler at du prøver bruk en veldig lett fuktet bomullspinne med etylalkohol som fordamper raskt for å rense området der vi kobler til laderen.

Deretter må du vente noen minutter og deretter prøve om det fungerer for deg, hvis problemet vedvarer, velg følg de andre triksene vi gir deg i denne opplæringen.

Hva kan du gjøre når batteriet på din Samsung-mobil ikke lades

Hvis Samsung-mobilen din ikke lader, er det første du bør gjøre prøv en annen USB-kabel og lader med mobilen, siden som oftest kan disse bli skadet over tid, for lar vi den være koblet til veggen uten å lade mobilen ender den opp med å brenne.

En annen grunn til at batteriet Samsung lader kanskje ikke USB-kabelen er ødelagt internt, dette skjer vanligvis ved bevegelse eller når den rulles sammen igjen etter bruk, noe som gjør at mobilen ikke lades eller gjenkjennes av datamaskinen.

Hvis dette er tilfelle, er alt du trenger å gjøre kjøp en ny lader til mobilenhelst originale siden de er designet for å ta vare på batteriet til din Samsung.

Hvis du bruker en kinesisk lader eller en annen merkevare, er det ingen garanti for det batteriet eller mobilen din er veldig godt tatt vare på, kan forkorte levetiden.

Din Samsung-mobilenhet lades ikke via USB-kabelen

Bytt lader, det du må gjøre er å bruke en annen lader enn den du har. Det kan være at din er skadet og du ikke har lagt merke til det, prøv følgende: Lad først en annen telefon med din egen lader og bruk deretter en annen lader i mobilen, prøv å lage dem Original Samsung for å unngå alle slags problemer.

Dessuten kan det til og med ta slutt er USB-kabelproblem og ikke den aktuelle laderen, så i denne forstand må du undersøke alle alternativene vi nylig diskuterte for å se hva problemet er.

Samsung-laderen din fungerer med laderen til en annen mobil og ikke med laderen din

I så fall er problemet sannsynlig er plassert i mikro-USB-ladeporten av mobilen din. Ikke bekymre deg, den er kanskje ikke skadet, den kan rett og slett være skitten med lo eller noe søppel, og dermed forhindre at kabelen får effektiv kontakt med mobilen. Dette er veldig normalt, siden når vi har mobiltelefonen i lommen blir den ganske skitten.

En løsning på dette er å rengjøre nøye mikro USB-port med en liten børste og blåse, Du kan også fukte en bomullspinne i 95º alkohol og forsiktig rengjøre ladeporten og vente til den har fordampet.

Du har allerede rengjort ladeporten på mobiltelefonen din, og batteriet lader fortsatt ikke eller lader veldig sakte

I dette tilfellet kan det hende at Samsung-batteriet ikke lades på grunn av en defekt microSD-port. Med andre ord, noe portkontakt kan ha løsnet fra brettetskjer dette ofte hvis ladepinnen settes kraftig på når du kobler til eller fjerner kabelen.

Som en midlertidig løsning kan du prøve å få et spill til kabelen, det vil si å flytte det for å prøve å lage ladestiften kommer i kontakt med brettet. Hvis mobilen begynner å lades ved å gjøre dette, bør du ta med mobilen til den tekniske tjenesten slik at de lodder på nytt ladestift.

På den annen side er det viktig å verifisere at mobilbatteriet er i god stand, siden det over tid forringes og blir skadet. Ja batteriet ser litt oppblåst ut da bør du vurdere å endre den fordi den har fullført sin levetid.

Ikke glem å følge alle rådene vi gir deg her slik at du kan løse det problemet ditt raskt og enkelt.

hvis du har noen tviler på at du vil at vi skal løse i en opplæring, Ikke glem å legge det igjen i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up