Deaktiver WhatsApp midlertidig | Se hvordan du gjør det

WhatsApp er den mest populære direktemeldingsapplikasjonen i verden. Den har stor konkurranse, men den er fortsatt favoritten til brukerne. Imidlertid er det folk som misbruker dette systemet og i noen tilfeller er det greit å gjøre en liten frakobling, så i dag skal vi forklare hvordan deaktiver whatsapp midlertidig.

Deaktiver og ikke slett

Det er sant at hvis du ønsker å komme deg vekk fra Hva skjer en stund kan du velg direkte for å slette denne applikasjonenmen du må huske på at applikasjonen kan være veldig nyttig i visse situasjoner, så det er bedre å ikke slette den, men deaktivere den.

Deaktiver WhatsApp midlertidig

Det er veldig enkelt å midlertidig deaktivere WhatsApp, og du kan gjøre det på noen få sekunder. Gå inn til Innstillinger > Applikasjoner > Alle > WhatsApp og når du har kommet inn klikker du på Tving avslutning.

fra det øyeblikket du vil ikke motta noe varsel og du vil være i stand til å tømme tankene dine, uten å måtte slette programmet eller koble fra internett.

Meldingene vil selvfølgelig fortsette å komme og du vil kunne se dem hvis du aktiverer applikasjonen igjen.

blokkere kontakter

Noen ganger er det vi ser etter ikke så mye å deaktivere WhatsApp som slutte å kommunisere med visse personer. Det vi kan gjøre i dette tilfellet er å blokkere de kontaktene vi ikke ønsker å ha et forhold til.

Blokkeringen utføres på følgende måte. Vi åpner WhatsApp, gå til knappen Meny > Innstillinger > Konto > Personvern > Blokkert. Her skal vi se alle menneskene vi har blokkert. Hvis vi vil legge til flere, vil vi se et ikon øverst til høyre på skjermen som sier "Legge til"klikk på den og se etter kontakten du vil blokkere.

I tilfelle den som plager deg er en nummer som du ikke har lagret i mobilener låsing enda enklere. Åpne en chat med det nummeret og trykk direkte på "Blokker". Ja det er første gang den brukeren sender deg en meldingkan du gi "Rapporter spam"slik at brukeren automatisk går til din blokkerte liste.

Til å låse opp til en kontakt skriv inn Meny > Innstillinger > Konto > Personvern > Blokkert. Trykk og hold på kontaktens navn og velg Lås opp fra hurtigmenyen.

Et annet alternativ er å sende en melding til kontakten du har blokkert, i dette tilfellet vil systemet spørre deg om du vil oppheve blokkeringen.

Hvilke effekter har låsen?

Det som skjer når vi blokkerer noen på WhatsApp er det meldinger fra denne personen når ikke lenger enheten vår. I tillegg kan ikke blokkerte kontakter se siste tilkoblingstidspunkt, eller vite om du er online, og de kan heller ikke se statusoppdateringer eller endringer i profilbildet.

Det ja, det blokkerte kontakter vil fortsatt vises i WhatsApp-kontaktlisten din. Hvis du også vil fjerne dem herfra, slett nummeret deres fra mobiltelefonen først.

Husk at hvis du opphever blokkeringen av en kontakt, vil du ikke kunne se tekstmeldingene eller anropene de ringte til deg mens du hadde dem blokkert.

Hvis du ser etter flere alternativer for å ha en roligere bruk av WhatsApp, ta en titt på artikkelen vår om hvordan du kan være usynlig i WhatsApp.

Slik deaktiverer du WhatsApp-varsler midlertidig

Slik kan du slå av alle appvarsler uten at noen vet det. Det vil si at ingen vil vite at du ikke er klar over meldingene deres. Noe positivt for ikke å få folkene vi holder kontakt med i dårlig humør.

Vi kommer heller ikke til å gå for muligheten til å la mobilen stå uten internett siden dette ikke akkurat er en god løsning på dette problemet. På denne måten vil du ikke kunne fortsette å bruke enheten med andre applikasjoner, så vi vil ikke dekke det i denne artikkelen.

Til deaktiver whatsapp-varsler du trenger ikke å bruke tredjepartsapplikasjoner. Du trenger ganske enkelt å bruke de samme alternativene som telefonens operativsystem tilbyr deg.

Hvordan koble fra WhatsApp midlertidig på Android

 • For dette skal vi starte med å skrive inn "Innstillinger” i terminalen vår.
 • Nå må vi se etter seksjonen "applikasjoner".
 • Blant alle applikasjonene vi har installert skal vi trykke på "Hva skjer".
 • Her kan vi gå direkte til området "Varsler" og deaktiver dem. Når du vil se varsler igjen, går du ganske enkelt gjennom prosessen på nytt og slår dem på igjen.
 • I tilfelle dette alternativet ikke vises fordi Android-versjonen din er eldre. Du kan "Tving avslutning” og på denne måten vil du ikke se varslene om nye meldinger før du åpner appen på nytt.

Slik deaktiverer du WhatsApp midlertidig på iPhone

 • I tilfellet med iPhone er det likt. Vi kommer til å "Innstillinger".
 • Da må vi gå til "Varsler".
 • Se nå etter appen "Hva skjer".
 • I en av delene som vises her vil du se en som sier "Aktiver varsler" du må bare deaktivere den.
 • På denne måten vil ingen av meldingene sendt til deg av WhatsApp vises som et varsel. I tilfelle du ønsker å aktivere dem igjen, kan du gjenta prosessen.

Hvordan skjule varsler på WhatsApp

Det andre alternativet vi har er å dempe samtalene vi har med forskjellige mennesker. Kanskje dette alternativet ikke er like "raskt" som de jeg nevnte ovenfor siden du i dette tilfellet kan deaktivere varsler for hver chat fra samme applikasjon, men som jeg nevnte må du gjøre det fra hver av samtalene.

 • For å gjøre det er det bare å åpne appen.
 • Du må gå inn i samtalen du vil dempe.
 • En gang i nevnte samtale, trykk på de tre punktene som vises øverst til høyre for å få opp en rullegardinmeny.
 • Her vil du se blant alle alternativene en som sier "skru av varsler” trykker på den.
 • Deretter vises en popup med noen få alternativer:
 • Stille varsler i. .. 8 timer, 1 uke eller 1 år.
 • Velg tidspunktet du vil at varsler om nevnte samtale ikke skal vises, og fjern merket i boksen som du kan se litt lenger ned som sier "vis varsler" og for å fullføre klikk på "greit".

"Problemet" med denne metoden som jeg nevnte tidligere. Er det Du må utføre disse trinnene for hver av samtalene du vil dempe. Du kan ikke dempe alle samtidig. Derfor er metodene som jeg nevnte litt ovenfor ideelle for å unngå WhatsApp-varsler.

Det positive er at de kan deaktiver og aktiver så mange ganger du vil uten noen form for problem.

Index
 1. Deaktiver og ikke slett
 2. Deaktiver WhatsApp midlertidig
 3. blokkere kontakter
 4. Hvilke effekter har låsen?
 5. Slik deaktiverer du WhatsApp-varsler midlertidig
 6. Hvordan koble fra WhatsApp midlertidig på Android
 7. Slik deaktiverer du WhatsApp midlertidig på iPhone
 8. Hvordan skjule varsler på WhatsApp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up