Slik rooter du enkelt Samsung Galaxy S2, S3, S3 Mini og S4 uten PC

Samsung Galaxy S har kanskje allerede vært på markedet i noen år, men de er fortsatt gode alternativer, siden de har veldig god maskinvare. Det eneste problemet er at Android legger visse begrensninger på maskinvaren som kun er mulig å bryte med root-privilegier, så her vil vi fortelle deg hvordan du kan root samsung galaxy uten pc

Ved å roote mobilen din kan du nyte mange fordeler, hovedsakelig fordi du vil kunne glede deg over all maskinvaren til din Galaxy S. Blant annet vil du også kunne overklokke mobil cpu for å øke hastigheten, forbedre batteriytelsen, avinstallere apper som er forhåndsinstallert av produsenten, og til og med installere tilpassede ROM-er.

Root Samsung Galaxy S4 uten PC

Før du starter bør du ta flere ting i betraktning, da du bør vite hva akkurat denne prosedyren går ut på og hvordan unngå å skade mobilen

1.- Du må sørge for at din mobilen har minst 50 % batteri (hvis den er fulladet mye bedre). Siden hvis mobilen er slått av under prosessen, kan det skade systemfilene.

2.- Det anbefales å ta en sikkerhetskopi av alle viktige filer. Siden denne typen prosedyre Det kan føre til tap av alle dataene dine.

3.- Du må aktiver funksjonen Ukjente kilder. Dette er veldig enkelt å oppnå, du trenger bare å gå til menyen Innstillinger> Sikkerhet> Ukjente kilder.

4.- Denne prosessen vil annullere garantien på mobilen din, så du må være sikker på at du vil fortsette med denne veiledningen. Men du kan laste ned, installere og bruke UnlockckRoot hjelpe deg å få tilbake garantien.

5.- Til slutt må du Last ned TowelRoohvilken er den verktøyet som brukes.

Trinn for å rote Samsung Galaxy S4 uten PC

Hvis du er enig i alt dette og er klar til å komme i gang, la oss gå videre. Root Samsung Galaxy S4 uten PC Det er noe veldig enkelt og raskt, du må bare følge instruksjonene trinn for trinn som vi vil gi deg nedenfor:

1.- Det første trinnet er finn den nedlastede APK-en med en nettleser som ES File Explorer og installer den. For å gjøre dette må du laste ned den nyeste versjonen av denne nettleseren

2.- Når verktøyet er installert, må du åpne det og klikk på Få det til å regne. Dette vil starte rotprosessen som vil ta svært kort tid.

3.- Når du er ferdig må du installer SuperSu fra Google Playsiden denne metoden ikke installerer noen Root-tillatelsesbehandling.

4.- Når du er ferdig må du start mobilen på nytt.

Dette er alt du trenger for å roote Samsung Galaxy S4 uten PC. For å sjekke det kan du last ned Root Checker-verktøyet fra Google Playsom er ansvarlig for å utføre en analyse på mobilen for å se om Root-tillatelser er aktive.

Når vi tenker på hovedprodusentene av smarte mobile enheter som vi kan finne i disse tider, vet vi at Samsung er et av de foretrukne firmaene, og det er derfor en god del av enhetene deres er veldig verdsatt over hele verden.

I dette spesielle tilfellet ønsket vi å fokusere spesielt på en av dem som er blant bestselgerne i nyere tid. Dette er Samsung Galaxy S2, så la oss analysere hvordan root det enkelt enkelt.

Root en Samsung Galaxy S2

Det første du bør vite før du roter Samsung Galaxy S2 er at det er en prosedyre som ikke skal føre til tap av noen av de viktige dataene som er en del av mobilenheten din, selv om vi alltid anbefaler ta en sikkerhetskopiakkurat som med de andre enhetene.

Også samme prosedyre med batteriet, slik at det ikke blir utladet midt i prosessen og alt går tapt, å ha den høyere enn 50 % anbefales. Når du har fullført alle trinnene ovenfor, må du aktivere ukjente kilder på din Samsung Galaxy S2, noe du kan gjøre på bare et sekund fra Innstillinger, Sikkerhet, Ukjente kilder.

På den måten kan du senere bruke den kjørbare filen du må installere en annen ekstern applikasjon til Google Play Store. Når du har gjort det, vil følgende være Last ned KingRoot APK og oppfordre til det.

Når du har installert denne KingRoot, er den neste tingen å gjøre å klikke på den for å åpne den. En melding vil da vises som informerer deg om at enheten ikke er rootet. Det er logisk, men det er bare for øyeblikket, så du må da gi alternativet Prøv å rote for å starte prosessen.

Når du har fullført alle de foregående trinnene, er den neste tingen å gjøre å vente et øyeblikk til denne automatiske prosedyren er ferdig, og et grønt signal vil vises som gir deg klarsignal til å fortsette. Når du har fullført denne prosedyren, vil din Samsung Galaxy S2 skal være fullt forankret vellykket.

Prosedyre for å rote S3

Vel, på dette tidspunktet må vi si det for root galaxy s3 Det er nødvendig i første omgang å ha Odin-programmet installert, etter det, på samme måte vil det være nødvendig å laste ned CF-Root-filen, og sammen med den sørge for at batteriet til Galaxy S3 er på maksimum.

Forutsatt at vi har oppfylt alle de tidligere kravene, vil det være på tide å se etter en USB-kabel, og ha den drivere som tilsvarer S3, pluss en datamaskin som kjører Windows XP eller høyere. Hvis alt er i orden, kan vi begynne å roote Galaxy S3, åpne Odin og slå av telefonen, gå inn i programmet til RESER.

På den annen side, i seksjonen som sier PDA, må vi se spesifikt etter CF-ROOT-filen, og vi vil se at ved å gjøre det, vil en slags ekstra bane eller utvidelse bli lagt til, på samme sted som denne filen ligger. Når vi kommer hit, må vi aktivere USB-feilsøkingsfunksjonen plassert mellom utvikleralternativene i Systeminnstillinger, slik at den oppdager utstyret.

Når vi er her, blir neste ting Gå inn i nedlastingsmodusen til Galaxy S3, og utfører en kombinasjon av spesifikke taster, som vil være Volum ned-knappen sammen med Hjem-knappen og Av/på-knappen. Alternativet for å få tilgang til denne modusen vises, som vi bekrefter med Volum opp, og når Odin gjenkjenner enheten, gir vi Start-alternativet til rotingen er fullført.

Root Galaxy S3 Mini

Hvis du har lest alt ovenfor og er klar til å komme i gang, la oss fortsette med denne opplæringen. Å utføre denne prosedyren er veldig enkelt og raskt, du må bare følge instruksjonene som jeg vil gi deg nedenfor, og du vil ikke ha problemer, sidenProsessen er lik de forrige.

1.- Du må kjør iRoot-verktøyet som du lastet ned til datamaskinen.

2.- Nå må du koble til mobilen med USB-kabelen (har tidligere installert Samsung-driverne).

3.- Når iRoot gjenkjenner Samsung-enheten din, må du klikke på den grønne knappen i nedre høyre hjørne for å starte prosedyren.

4.- Denne prosedyren er veldig rask og når den er ferdig den vil starte telefonen på nytt.

5.- Nå må du klikk Fullfør og koble mobilen fra datamaskinen.

Dette er trinnene du skal følge hvis du vil roote en Samsung Galaxy s2, s3, s3 mini eller s4 på den sikreste og raskeste måten. Når dette er gjort, kan viNyt fordelene ved å være en root-bruker.

Index
  1. Root Samsung Galaxy S4 uten PC
    1. Trinn for å rote Samsung Galaxy S4 uten PC
  2. Root en Samsung Galaxy S2
    1. Prosedyre for å rote S3
    2. Root Galaxy S3 Mini

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up