Slik gjenoppretter du slettet historie eller favorittbokmerker fra Google Chrome-nettleseren

Hvis du feilaktig tømte Chrome-nettleserloggen og du mistet alle viktige krombokmerkervil du være helt borte når du tenker på hvordan du kan gjenopprette den verdifulle informasjonen.

Dette kan noen ganger skje selv i de mest uskyldige prosessene, som å miste Chrome-historien etter oppdatering eller omstart av Google Chrome på vår mobil eller pc. I tillegg, du kan bruke et Windows-verktøy innebygd eller et verktøy Google Chrome for å hente historikken din.

Men før du går inn på emnet for å gjenopprette historien, er det praktisk å vite hvordan du sletter den. Tøm nettlesingsloggen i Chrome, det er noe vi alle kan gjøre; Slik sett skal vi i denne opplæringen vise deg hvordan vi kan gjøre det.

Slett nettleserhistorikk i Chrome er det veldig enkelt, det er til og med en oppgave vi må utføre med en viss frekvens for å rense diskplass og øke hastigheten på nettleserens drift.

Imidlertid er det tider når vi har feilaktig slettet denne informasjonen og vi ønsker å gjenopprette slettet historie og sider som vi tidligere har besøkt.

Slik sletter du historikken i Google Chrome

Før vi begynner å gjenopprette informasjonen fra nettleseren, vil vi se hvordan vi sletter disse dataene. Du må få tilgang til Google Chrome-menyen og Velg alternativet Flere verktøy.

Det er et alternativ der som sier Tøm nettleserhistorikknår vi velger det, vises en dialogboks der vi kan velge forskjellige data som vi kan slette og som lagres mens vi navigerer.

Fra brukerkontoer til nettleserhistorikk eller passord lagret i hver aktive økt. Når du har valgt dataene du vil slette, vi bekrefter handlingen Slett nettleserdata og klar.

Tydeligvis hver gang vi surfer på Internett alt vi besøker blir registrert i nettleseren vår, på denne måten kan vi gjøre det i tilfelle vi ønsker å få tilgang til det samme innholdet raskt og enkelt.

For de som har brukt datamaskiner i lang tid, har de allerede det ganske klart, alt det der vi sletter fra PC-en vår, den slettes ikke permanent slik at du alltid kan hente den, til og med nettleserloggen din.

Grunnen til at du ønsker å gjenopprette nettleserlogg Det kan være hva som helst, men vi vil fokusere på å lære deg hvordan du gjør det på en enkel og rask måte.

Hold datamaskinen koblet til Internett og ikke slå av eller start datamaskinen på nytt etter at du har mistet Chrome-loggen.

 • Trykk Windows + R, skriv inn cmd og klikk OK.
 • Du kan også skrive cmd i søkefeltet i Windows.
 • Åpne en ledetekst, skriv inn ipconfig eller displaydns, og klikk på Enter.
 • Når du har fullført dette, alle de nylig besøkte nettstedene dine vises.
 • Du kan se hele den nylige nettleserloggen din i Chrome.
 • Kopier og lim inn viktige nettsteder i Chrome, hvor de blir lagret igjen.
 • Denne løsningen vil bare vise din nylige nettleseraktivitet og du vil ikke kunne gjenopprette hele Chrome-loggen din, i motsetning til de to følgende løsningene.

Hvis du har en Google-konto, når du mister Chrome-nettlesingsfiler eller bokmerker, du kan hente dem gjennom Google-historikken.

Google-loggen vil tilbakestille all nettleserloggen dininkludert bokmerker, som er lagret i Google-kontoen din.

 • Søk i Google-logg > Klikk påVelkommen til min aktivitet – Google".
 • Logg på Google-kontoen din.
 • Da vil alle nettleser-/internetthistorikkfilene dine vises sammen med dato/klokkeslett.
 • Undersøk historien din etter behov.

Hvordan unngå å miste dataene dine igjen?

For å unngå uventet å miste Chrome-nettleserfiler igjen, sikkerhetskopiere historikken din fra Chrome manuelt:

 • trykk Win + R For å åpne dialogboksen Kjør, skriv inn: % LocalAppData% og trykk Enter.
 • Gå til banen: Google Chrome UserData Default og finn bokmerke- eller loggfilen i mappen.
 • Kopier bokmerker eller historikk-filmappen til en annen harddisk eller lagringsplass for sikkerhetskopiering.
 • Hvis du mister historikken eller bokmerkene i fremtidenkan du kopiere sikkerhetskopifilene til mappen du åpnet tidligere.
 • Sikkerhetskopier ofte for å beholde et nytt gjenopprettingspunkt.

Når du surfer på Internett, lagrer datamaskinen eller nettbrettet automatisk informasjon. Det er vanligvis for ha raskere tilgang til enkelte nettstederå kunne velge sider fra historikken vår og dermed direkte åpne et spesifikt nettsted, som vi tidligere har besøkt.

Gjenopprett historikk på Google

Nå går vi til den andre prosedyren. I tilfelle du har slettet nettleserloggen ved en feil, det er muligheter for å få det tilbake. Det er svært viktig å handle raskt for å forhindre at slettede data blir skrevet.

En god måte å unngå problemer med utilsiktet sletting av historikk på Google er lagre systemtilstand regelmessig. I Windows kan du bruke systemgjenopprettingsfunksjonen til å returnere statusen til nettleseren og operativsystemet generelt til en tidligere lagret konfigurasjon.

For å gjenopprette Internett-historikken i nettleseren vår skal vi gå til Start - Datamaskin-alternativet og i den øvre linjen velger vi alternativet Systemegenskaper.

Et vindu åpnes med all grunnleggende informasjon om datamaskinen, og du kan finne alternativet Systembeskyttelse i den venstre linjen. med dette verktøyet vi kan opprette et gjenopprettingspunkt å returnere når som helst i tilfelle vi ved en feil har slettet viktige data.

Hvis vi ønsker å gjenopprette tilstanden til systemet vårt til en time før, trenger vi bare har opprettet det tilsvarende gjenopprettingspunktet.

Når vi trykker på Systembeskyttelse Opprett-alternativet vises, det er der vi må trykke for å få et referansepunkt for å gjenopprette systemet vårt. Dette må gjøres før en utilsiktet sletting, det er viktig å gjøre det regelmessig for å unngå ulykker.

I neste vindu vises en boks der systemet spør hvilke data ønsker vi å gjenopprette. Der kan vi velge historien til en punktlig dato og klokkeslett og når systemet laster gjenopprettingspunktet, vil vi ha gjenopprettet nettleserloggen som vi hadde på datamaskinen vår.

Raskt, enkelt og nyttig for å sikre det du kan fortsette å bla gjennom favorittsidene dine lære hvordan du gjenoppretter slettet historie i nettleseren.

Den beste måten å hente historikken på er i et nøtteskall ved å gjøre en systemgjenoppretting. Måten å gjøre det på er ganske enkel og vi skal bare gå til Start, etter dette går vi til Programmer, og avslutter deretter i Tilbehør, en gang her klikker vi på Systemverktøy og for å fullføre i Systemgjenoppretting.

Så har vi en annen mulighet til å gjenopprette historien, selv om det åpenbart blir mer komplisert, det er ved å bruke loggfiler. Prosessen vi må varsle kan sette flere ting i fare så det bør tas i betraktning.

Først av alt må vi gå til Start, deretter i Innstillinger se etter kontrollpanel, Nå går vi til mappealternativ-delen og vi setter se.

I avanserte innstillinger skal vi sette slik at alle skjulte filer og mapper kan sees, som er deaktivert som standard. På sin side må vi deaktivere alternativet som sier "skjul beskyttede operativsystemfilerSå nå skal vi kunne finne historien.

Vi må rett og slett gå til Min datamaskin eller Min datamaskin. Etter dette i søkefeltet må vi å skrive "index.dat” nå skal du identifisere nettleserens søkehistorikkfil, og så skal du ganske enkelt gjenopprette det samme.

Som du kan se, er det mulig å gjenopprette i alt på en ganske enkel måte det som ville vært nettleserhistorikken. I tillegg til nesten alt i Windows kan gjenopprettes når det er slettetselv filene vi sletter selv fra papirkurven er fortsatt gjenopprettelige

For å gi deg en ide om hva som egentlig ingenting ender opp med å bli fjernet 100% i Microsoft-operativsystemet. Eventuelle spørsmål du har, legg det igjen i kommentarfeltet.

Har du vært i stand til å gjenopprette den slettede loggen til Google Chrome-nettleseren takket være dette trinn for trinn?

Index
 1. Slik sletter du historikken i Google Chrome
 • Hvordan unngå å miste dataene dine igjen?
 • Gjenopprett historikk på Google
 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Go up