På WhatsApp, forhindre automatisk lagring av bilder og videoer

Deaktiver automatisk nedlasting av filer mottatt i Whatsapp, på Android og iPhone og forhindre at bilder og videoer blir lagret i galleriet

Hva skjer det er den mest brukte appen for å utveksle bilder, bilder og videoer, og som standard, lagrer alt vist eller nedlastet medieinnhold i telefonens minnetetter den til i løpet av få måneder (spesielt på telefoner med mindre enn 256 GB internminne).

Unngå automatisk nedlasting av filer mottatt via WhatsApp Den lar deg derfor unngå metning av det interne minnet, ved å laste ned kun bildene, bildene og videoene som virkelig interesserer oss, og dermed unngå bildene som går gjennom de største gruppene.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan forhindre at WhatsApp-bilder og -videoer lagres automatisk på Android-telefoner og iPhone, ved å endre en enkel innstilling i appinnstillingene. Vi vil gjerne informere deg om at alternativet kan endres både for enhver chat som er tilstede i WhatsApp og selektivt deaktivert (bare for bestemte grupper eller chatter).

LES OGSÅ: Plassadministrasjon på Whatsapp

1) Blokker WhatsApp automatisk nedlasting på alle chatter

For å forhindre automatisk lagring av bilder og videoer i alle chattene vi administrerer på Android-telefoner, er alt vi trenger å gjøre å åpne Hva skjertrykk på ikonet med de tre prikkene øverst til høyre, vi trykker på menyen Innstillingerta oss til menyen Plass og data og i seksjonen Automatisk nedlasting av mediakonfigurerer vi alternativet for hver nettverkstilstand ved å trykke på Når du bruker mobilnettet, Når du kobler til via Wi-Fi Og Når du roamer og fjerner haken for alle mediefiltyper.

En lignende prosess kan også utføres fra appen Whatsapp for iPhone: etter å ha åpnet appen på iPhone, trykk på menyen nederst til høyre Innstillingeråpner vi menyen Plass og data og i seksjonen Automatisk nedlasting av mediala oss trykke på Foto, Lyd Og Video (om nødvendig kan vi også justere stemmen Dokumenter) og sett avmerkingen på elementet Aldri.

Bare på iPhone kan vi raskt gjenopprette alle endringer som er gjort i den automatiske nedlastingen ved å trykke på s Tilbakestill automatisk nedlastingsom vil gjenopprette de opprinnelige innstillingene.

2) Blokker WhatsApp automatisk nedlasting selektivt

Vi har en prat eller en gruppe venner eller slektninger hvor for mange bilder eller videoer deles i løpet av dagen? For å stoppe antallet multimediefiler som er lastet ned til Android-telefonen vår, åpner vi den støtende chatten eller gruppen, trykker på navnet på chatten eller gruppen, trykker på Media Synlighet-menyen og setter til Nei for å forhindre automatisk lagring i enhetens minne.

Denne endringen kan også gjøres fra Android-appens innstillinger: etter å ha trykket på de tre prikkene øverst til høyre og klikket på Innstillingerla oss komme inn i menyen Chat og slå av bryteren ved siden av elementet Mediasynlighetog bruker umiddelbart endringen på alle chattene på kontoen vår.

På iPhone er fremgangsmåten ikke veldig annerledes og er innen alles rekkevidde; for å fortsette åpner vi gruppen eller chatten, trykk på navnet på chatten eller gruppen øverst, åpne menyen Lagre i kamerarullen og vi aktiverer stemmen Aldri.

For å bruke denne begrensningen på synligheten av bilder til alle WhatsApp-chatter for iPhone, trykk nederst til høyre i menyen Innstillingeråpner vi menyen Chat og vi deaktiverer bryteren ved siden av varen Lagre i kamerarullen.

Disse endringene kan også aktiveres for å oppnå motsatt effekt, dvs. laste ned mediefiler kun fra bestemte grupper og chatter; i dette tilfellet vil det være nok å deaktivere synligheten til bildene (som vist ovenfor), ta oss til den "autoriserte" chatten og aktivere selektiv synlighet av bilderslik at bare betrodde grupper (eller de som sender svært få bilder) vil kunne fylle telefonens minne.

3) Blokker automatisk nedlasting av WhatsApp fra PC

Vi kan også bruke PC-versjonen og WhatsApp-nettappen forhindre at bilder og videoer lagres automatiskselv om plassproblemet i dette tilfellet er desidert mindre følt enn med mobile enheter.

Om vi ​​bruker appen WhatsApp for PC om vi bruker WhatsApp Web vi kan stoppe nedlastingen av multimediefiler ved å åpne appen eller nettstedet, trykke på de tre prikkene øverst til venstre, åpne menyen Innstillingerved å klikke på menyen Automatisk nedlasting av media og deaktivere sjekkene ved siden av varene Foto, Video, Lyd Og Dokumenter.

Også i dette tilfellet, som allerede sett på iPhone, kan vi raskt gjenopprette standardinnstillingene ved å trykke på elementet Tilbakestill innstillinger for automatisk nedlasting.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan bruke WhatsApp på PC Hei beste triks for Whatsapp Web på PC.

3) Konklusjoner

Endelig vi kan si farvel til de tusenvis av ubrukelige bilder og dumme videoer som våre venner eller slektninger deler på gruppen vi deltar iog forhindrer også at dette innholdet blir lagret i telefonens minne og i mange tilfeller også synkronisert i den personlige skyen, og dermed opptar dobbelt unødvendig plass (i telefonens minne og i skyen som brukes på smarttelefonen vår).

Hvis bilder og videoer nå har invadert telefonens minne, inviterer vi deg til å lese artiklene våre om hvordan frigjøre plass på Android kom igjen hvordan du frigjør plass på iPhones interne minne.

Index
  1. 1) Blokker WhatsApp automatisk nedlasting på alle chatter
  2. 2) Blokker WhatsApp automatisk nedlasting selektivt
  3. 3) Blokker automatisk nedlasting av WhatsApp fra PC
    1. 3) Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up