Rett opp SSL-feil i Google Chrome

De SSL-feil for Google Chrome er en veldig vanlig feil, noe som også kan finnes i tillegg til i Google Chrome i nettlesere som Safari og Firefox. Men du trenger ikke å bekymre deg denne gangen, vi vil lære deg hvordan fikse SSL-feil i Google Chrome.

Index
 1. Hva er SSL-feilen?
 2. Hvorfor vises SSL-feil?
 3. Hvordan fikse SSL-feil i Google Chrome
  1. Første metode: Sjekk dato og klokkeslett
  2. Andre metode: Google Chrome navigasjonsinnstillinger
  3. Tredje metode: Avanserte Google Chrome-innstillinger
 4. SSL-feil i Google Chrome Hvordan fikser jeg det? Så enkelt
 5. SSL-feil
 6. Løsning på SSL-feil
 7. Google Chrome
 8. Avanserte innstillinger

Hva er SSL-feilen?

Først av alt, SSL-feil (Secure Socket Layers). er en Internett-sikkerhetsprotokoll som brukes for å beskytte personvernet til brukeren mens du bruker Internett-tjenesten.

Generelt, de fleste banker og sosiale nettverk som Twitter, Facebook eller butikker som eBay og Paypal bruker SSL-sertifikat, dette for å beskytte viktig informasjon som brukernes personopplysninger, deres økonomi med mer.

Hvorfor vises SSL-feil?

I hovedsak kan SSL-feil vises som følger:

1.- Tilkoblingen din er ikke privat.

2-. Tilkoblingen er ikke klarert.

3.- SSL-tilkoblingsfeil og SSL-protokollfeil.

4.- Nettstedets sikkerhetssertifikat er ikke klarert.

5.- Denne siden er kanskje ikke den du leter etter.

6.- Serverens sertifikat er ikke klarert.

7.- Tilkoblingen din er ikke sikker.

8.- Serversikkerhetssertifikatet er ikke gyldig ennå.

Dette er bare noen av de mange SSL-tilkoblingsfeilene som kan dukke opp. Hvis du stadig har fått noen av disse feilene og ikke vet hvorfor de dukker opp, vil vi her fortelle deg hvorfor.

1.- Det er sannsynlig at datoen på datamaskinen din ikke er riktig, kanskje den har en forsinkelse eller forventning på to uker, måneder eller kanskje år.

2.- Det er sannsynlig at nettsiden du vil gå inn på inneholder filer som er skadelige for datamaskinen din.

3.- SSL-sertifikatet er ikke klarert.

4.- Nettleseren kan være kilden til problemet.

5.- Det er sannsynlig at antiviruset blokkerer de krypterte dataene på nettstedet.

6.- SSL-sertifikatet er ikke fra en autorisert sertifikatleverandør.

7.- Kanskje nettleseren din har importert dataene fra en gammel versjon av Internet Explorer.

Hvis du tar hensyn til alle disse årsakene, kan vi starte med denne opplæringen fikse SSL-feil i Google Chrome, som også er gyldig for Firefox, Safari og enten Windows eller Android.

Hvordan fikse SSL-feil i Google Chrome

Før du starter, er det nødvendig slett alle naevasjonsdata, det vil si: informasjonskapsler, cache, innholdslisenser og annet, slik at det ikke er noen problemer.

Første metode: Sjekk dato og klokkeslett

I de fleste tilfeller har dette vist seg å være en av de vanligste løsningene på problemet. Ved å endre klokkeslett og dato for gjeldende tidssoneEnten uker, måneder eller år kan forårsake problemet, hvis datoen eller klokkeslettet endres til tidligere år, datamaskinens batteri har sannsynligvis problemer, så du må erstatte den.

Andre metode: Google Chrome navigasjonsinnstillinger

Etter å ha slettet alle nettleserdataene, må du starte nettleseren på nytt. Når du har gjort det du må gjenopprette standard nettleserinnstillinger.

Hvis dette ikke løser SSL-feilen, prøv å endre innstillingene slik: i konfigurasjon -> Nettverk velg proxy endring, i Sikkerhet og personvern du må velge middels nivå, og til slutt slett nettleserdataene og start nettleseren på nytt.

Tredje metode: Avanserte Google Chrome-innstillinger

1.- Gå til nettlesermenyen.

2.- Trykk på innstillinger.

3.- Nå må du gå ned og velge Avanserte alternativer.

4.- I personvern må du gå til Innholdsinnstillinger.

5.- Nå må du velge Cookies og trykke Tillat at lokale data lagres slik at tredjeparts informasjonskapsler kan lagres.

6.- For å fullføre, klikk på Godta og start nettleseren på nytt.

Dette er de beste metodene for å fikse SSL-feil i Google Chrome og andre nettlesere. Hvis du har spørsmål eller problemer, legg igjen en kommentar, så hjelper vi deg.

SSL-feil i Google Chrome Hvordan fikser jeg det? Så enkelt

SSL er i noen få ord en sikkerhetsprotokoll for internett, ideen er å beskytte personvernet til dataene som legges inn på nettsiden når vi surfer, det er lett å gjenkjenne et nettsted "sikker"Fordi den har https: // i url-en i motsetning til vanlige nettsteder som har https: //. I tillegg til det faktum at nettsider med denne sikkerhetsprotokollen som de krypterer all data generelt fungerer tregere enn noe annet nettsted.

Sikkert en gang Du fikk denne velsignede SSL-feilen Mens de surfer på Internett som om ingenting annet, kan det være irriterende, men tro meg at det virkelig er et utmerket alternativ å kunne holde mange av dataene våre, også de vi legger inn på sosiale nettverk, så sikre som mulig.

SSL-feil

Det er mange typer feilmeldinger du kan komme over, inkludert "Tilkoblingen er ikke klarert", "Serversertifikatet er ikke klarert", og så videre.

Løsning på SSL-feil

Mesteparten av tiden skyldes feilen mer enn noe annet på grunn av datoen vi har datamaskinen på. Det er at når vi endrer datoen i noen timer, kan det vanligvis generere en feil i en sikker nett med SSL-protokoll. Sjekk om du har endret datoen, i tilfelle du har det og du ikke hadde gjort det, bør du se på batteriet som kommer i datamaskinen din at det kanskje allerede er for en god endring.

Google Chrome

Det du bør gjøre her er direkte slette all data fra nettleseren din, enten historikken, cachen, utvidelsene, absolutt alt, og start deretter nettleseren på nytt.

Etter dette hvis det fortsatt ikke fungerer bør du gå til Omgivelser, deretter til Nett og du kommer til Endring av fullmakt. En gang der inne Sikkerhet og personvern du må sette nivået i "Halv".

Avanserte innstillinger

Det tredje alternativet ville være å gå tilbake til nettleseren, til den delen av omgivelser og denne gangen går vi dit det står Avanserte instillinger, her må vi se etter delen av Personvern og deretter innholdskonfigurasjon. La oss gå der det står informasjonskapsler og det du må markere er alternativet som sier Tillat at lokale data lagres.

Det ville være det, ja eller ja, hvilken som helst av disse metodene eller alle tre burde være løsningen på problemet ditt, og du vil kunne navigere på det sikre nettstedet igjen uten noen form for problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up