Slik installerer du Windows 7 på ekstern USB-harddisk

Som du sikkert vet, selv om Windows 7 kan installeres fra en ekstern harddisk, kan det ikke installeres på en ekstern harddisk med standardinnstillinger. For alle de brukerne som venter på en god løsning for å installere Vista, Windows 7 og Windows Server 2008 R2 på en ekstern harddisk, her er den komplette løsningen.

Selv om Windows gjenkjenner og viser USB-harddisken på installasjonsskjermen, tillater den ikke at du installerer Windows på den. Når du prøver å installere Windows 7 på en ekstern stasjon, får du feilmeldingen "Windows kan ikke installeres på denne disken."

Så hvis du vil installere Windows 7 på en ekstern harddisk, må du følge trinnene nedenfor. Prosedyren er enkel, men du må først installere Windows Automated Installation Kit (WAIK) for å få noen filer. Vi vil gjerne takke fujianabc @ boot-land forum for denne løsningen.

Krav:

# En ekstern harddisk formatert med NTFS

# Installasjonsfiler for Windows 7 (hvis du har Windows 7 ISO, bruk den gratis programvaren Virtual Clone Drive for å montere den)

# Windows Automated Installation Kit (gratis nedlasting fra Microsoft)

MERK: Sørg for at du har minimum 15 GB ledig plass på den eksterne harddisken før du starter prosedyren. Selv om vi ikke skal slette innholdet på den eksterne harddisken, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av innholdet på den eksterne harddisken før du prøver denne veiledningen.

Installer Windows 7 på en USB-stasjon med letthet

Trinn 1. Lag to navngitte mapper Windows-filer og WAIK filer på skrivebordet eller en annen stasjon som har minimum 5 GB ledig plass.

Steg 2: Last ned ZIP-filen herfra og pakk ut innholdet til WAIK Files-mappen. Før du starter installasjonsprosedyren, må du ha tre filer: Bcdboot.exe, Bootsect.exe og Imgex.exe. Disse filene kan kun fås ved å installere Windows Automated Installation Kit for Windows 7 på din Windows-PC. Etter å ha installert WAIK, se etter disse filene på Windows-installasjonsstasjonen for å få dem. Når du har disse tre filene, kopierer du dem til mappen WAIK Files som du opprettet i forrige trinn.

Trinn 3: Kopier hele innholdet på installasjons-DVDen for Windows 7 til mappen Windows-filer.

Trinn 4: Det neste trinnet er å kjøre filen Installer.cmd som administrator (høyreklikk installer.cmd og velg Kjør som administrator). På den første skjermen blir du bedt om å trykke Tast inn å fortsette.

Trinn 5: trykk Tast inn tasten for å finne install.wim-filen som finnes i mappen Windows-filer. Install.wim-filen ligger i Kilder-mappen (Windows-filer / Kilder / install.wim).

Trinn 6: Nå må du velge utgaven av Windows 7 som du vil installere på den eksterne harddisken. Du kan velge utgave ved å taste inn indeksnummeret som vises på skjermen. Skriv for eksempel "5" (uten anførselstegn) og trykk Tast inn for å velge Ultimate edition.

Trinn 7: Det neste trinnet er å skrive inn bokstaven til den eksterne harddisken. Skriv inn stasjonsbokstaven (f.eks: L) og trykk Introdusere.

Trinn 8: Skriv nå inn stasjonsbokstaven til din AKTIVE partisjon og trykk Enter-tasten. Vanligvis er "C" den aktive partisjonen. Du kan finne den aktive partisjonen ved å åpne Windows Diskbehandlingsverktøy (type diskmgmt.msc i søkeområdet på Start-menyen og trykk enter for å starte den).

Trinn 9: Til slutt vil installasjonsprogrammet spørre deg stasjonsbokstaven du har skrevet inn for å installere Windows 7 om det er en USB-harddisk eller ikke. Mens du installerer Windows 7 på en ekstern harddisk, skriver du bare inn » OG »Uten avtale og trykk Tast inn nøkkel.

Klikk til slutt på Tast inn tasten igjen for å begynne å pakke ut Install.wim-filene. Dette kan ta et par minutter. Når du er ferdig, vil du bli bedt om å starte PC-en på nytt for å fortsette med den vanlige installasjonsprosedyren for Windows 7.

Trinn 10: Start PC-en på nytt og følg den vanlige installasjonsprosedyren for Windows 7 for å fullføre installasjonen av Windows 7 på den eksterne harddisken. PC-en vil starte på nytt to eller tre ganger under installasjonen.

Vær oppmerksom på at installasjonsprosedyren kan være tregere hvis du installerer Windows 7 på en ekstern harddisk.

Trinn 11: Når installasjonen er fullført, er du klar. Du kan installere alle driverne og andre programmer for å begynne å bruke den beste versjonen av Windows på din PC.

Merk: Vi har prøvd denne metoden for å installere Windows 7 x86-smak på Seagate USB ekstern harddisk. Men det burde fungere fint med x64 også. Brukere som ønsker å bære Windows 7 på en USB-flash-stasjon kan følge vår veiledning om hvordan du bærer Windows 7 på en USB-flash-stasjon.

OPPDATER: Hvis du har problemer med denne veiledningen, vennligst les guiden vår om hvordan du enkelt installerer Windows 7 på USB for enkle instruksjoner.

Index
  1. Installer Windows 7 på en USB-stasjon med letthet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up