WhatsApp Plus: Hvem besøker/sjekker profilen din?

En av de mest brukte applikasjonene i verden er utvilsomt WhatsApp, applikasjonen nummer én i nedlastinger i verden, for ikke å nevne at det er den desidert mest brukte appen for å holde kontakten med venner. Utvikleren hadde aldri forestilt seg at mer enn 36 millioner mennesker ville velge denne uoffisielle WhatsApp MOD, som er en kopi av originalen, men med mange nye funksjoner som gjør den til en av de beste å bruke. Vi bruker alle WhatsApp, alle sammen, men vi kan ikke nekte for at det er fryktelig i estetisk forstand fordi det ikke tillater oss å tilpasse den aktuelle appen i det hele tatt, for ikke å nevne alternativene den kan ha, men at vi kommer aldri til å se. Alt dette løses med WhatsApp Plus, som er en MOD for nevnte app.

Hvis du vil vite inn WhatsApp Plus som ser profilen min, da har du kommet til rett sted, for vi skal fortelle deg litt om et av alternativene som denne MOD har, nettopp muligheten til å vite hvem ser profilen min på whatsapp pluss. Et alternativ som er deaktivert som standard, og derfor er det mange som ikke legger merke til det eller ser ikke engang på det. På toppen av det er ikke selve funksjonen veldig tydelig, men vær trygg på at etter å ha lest denne artikkelen vil du vite det som ser på whatsapp+-profilen din på en enkel måte og uten å laste ned noe ekstra.

Hvem besøker Whatsapp-profilen din

i dag skal du se som besøker whatsapp pluss-profilen din, heldigvis har den aktuelle applikasjonen en mulighet til å vite hvem som er personene som bestemmer seg for å ta en titt på profilen din. Alternativet er deaktivert som standard, men heldigvis vil aktivering av det være et spørsmål om sekunder. Du må gå til alternativet som sier Online Kontakt, når du er der må du merke det første av alternativene som sier "Eksempel på toastkontaktNår det er merket, skal vi velge en varseltone fra den nedenfor.

Nå hver gang noen besøker profilen din Den varslingstonen som vi valgte tidligere vil høres og den vil vises i en svart linje som du kan se ovenfor ved siden av applikasjonslogoen, så enkelt er det å vite som ser på profilen din whatsapp+ og på toppen av det, vil den varsle deg og holde deg informert om den aktuelle søknaden. Det er et ekstremt interessant alternativ og fremfor alt nyttig for vet hvem som ser på whatsapp-profilen minuten å måtte ty til tredjepartsapplikasjoner som vanligvis ikke har noen form for resultater.

WhatsApp Pluss, mange fordeler

La oss huske på at å vite hvem som ser profilbildet mitt på WhatsApp Plus er bare ett av de mange alternativene vi kommer til å finne i nevnte app.

Blant Så mange funksjoner denne MOD har vi finner muligheten for å endre grensesnittet fullstendig gjennom temaer og tilpasning generelt. Vi vil også ha muligheten til å skjule "på nett” og samtidig timen for den siste forbindelse.

Du kan skjule samtalene slik at de ikke blir eksponert når noen som ikke skal ta på mobilen din åpner WhatsApp Plus, du kan sende bilder i en størrelse betraktelig bedre enn den offisielle WhatsAppav disse 50 MB på denne måten går ingenting av kvalitet tapt.

Med noen få ord, fordelene som denne appen har å tilby deg er mange, og det beste av alt er at den er gratis, så du trenger ikke å betale en eneste krone for å få tilgang til dem, i tilfelle du ønsker å støtte utvikling av det samme med penger du har Pluss Donasjon hvor du kan sende penger til skaperen for å hjelpe ham med å fortsette i prosjektet.

  • Selvfølgelig må vi huske på at WhatsApp Plus har et stort antall fordeler bortsett fra den vi nevnte før, som er en av de beste.
  • Du kan tilpasse den aktuelle appen så mye som mulig gjennom temagalleriet den har, Den har mer enn 700 temaer for å kunne tilpasse appen så mye som mulig.
  • For ikke å snakke om de andre funksjonene som å kunne skjule samtaler og gjøre dem konfidensielle, på denne måten vil ingen nysgjerrige kunne se hvem du skriver til.
  • Du kan også skjule "på nett" og siste forbindelsetil og med endre datoen for den.

Som du vil se, er fordelene ikke akkurat få, og det er verdt å skaffe seg denne appen, søk på bloggen etter en megapost som vi nylig skrev om nevnte app, hvor du finner alle spørsmålene til enhver form for tvil du har angående nevnte app.

Hvem ser på WhatsApp Plus-profilen min

For å vite hvem som besøker WhatsApp Plus-profilen min, er måten å gjøre det på takket være en av funksjonene den har blant alternativene, så det er absolutt ikke nødvendig å laste ned noen ekstra applikasjon for å kunne finne den.

Du må gå til Online Kontakt i alternativene, når du er der vil du se to alternativer og en av dem sier "Vis Toast kontakt" det er alternativet du må sjekke for å kunne vite hvem som besøker WhatsApp+ profilen din. Med alternativet nedenfor må du velge tonen som du vil føle varslene som vil nå deg når noen besøker profilen din, noe som vil være oppe ved siden av applogoen.

På denne måten vil du ikke bare vite som besøker WhatsApp Plus-profilen dinmen varsler deg også om det slik at det for ingenting i verden skjer med deg når en person bestemmer seg for å besøke profilen din.

Som du kan se er metoden ekstremt enkel og er inkludert i applikasjonen, så du trenger ikke å laste ned noe annet eller lage noen form for søl om det, bare naviger litt i menyen og det er det.

WhatsApp Plus har mange ekstremt interessante alternativer som kan være svært nyttige når du bruker appen. For ikke å snakke om alle fordelene den har når det kommer til tilpasse appen nesten 100 % og av alle uttrykksikonene som den må kunne sende, spesielt hvis du er en av dem som liker memes for mye, fordi den har alle for å kunne sendes via chat.

Hvem besøker WhatsApp Plus Holo-profilen min

Som du kan se, er det ikke for komplisert å vite hvem som ser på WhatsApp+-profilen vår, det er et godt alternativ som er inkludert i den aktuelle applikasjonen. Du trenger bare å finne den siden, siden den er deaktivert som standard, finner de fleste den ikke, og selv om den ikke har en veldig spesifikk beskrivelse, er den ikke godt forstått hva den er spesifikt for.

WhatsApp Plus har mange fordeler i motsetning til sin anerkjente bror for å si det på en måte, kanskje det som trekker mange brukere tilbake, for å si det på en måte, er ideen om at det er komplisert å installere det og alt det der, men det er et spørsmål om å følge noen få trinn og det er det. I bloggen har vi en veldig interessant megaartikkel der vi svarer på alle spørsmålene du har om appen og også med flere veiledninger slik at du lærer ikke bare å installere appen, men også å ha pålitelige nedlastingslinker for å få tak i den.

Du vet allerede at du kan legge igjen enhver form for tvil du har i kommentarene og litt lenger ned, og så snart vi kan vil vi prøve å svare på hver enkelt av dem.

Index
  1. Hvem besøker Whatsapp-profilen din
  2. WhatsApp Pluss, mange fordeler
  3. Hvem ser på WhatsApp Plus-profilen min
  4. Hvem besøker WhatsApp Plus Holo-profilen min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up