5 av de beste kalenderappene for iPhone

Det er ikke lett å bestemme hvilken kalenderapp som skal brukes på iPhone. App Store har et bredt utvalg av tredjepartsapper som legger til funksjoner og funksjonalitet som standardappene ikke tilbyr. Selv om du ikke kan erstatte standardappen på grunn av Apples restriksjoner, er disse populære iPhone-kalenderappene en smakebit på hva standardappen kan være.

Index
  1. 1. Fantastisk 2
  2. 2. Kalendere 5
  3. 3. Tidsside
  4. 4. Google Kalender
  5. 5.Vantage-kalender
  6. Hederlig omtale: Eplekalender
  7. konklusjon

1. Fantastisk 2

Nesten hver liste over de beste kalenderappene for iPhone inkluderer Fantastisk 2. Fullpakket med funksjoner, tilpasninger og støtte for naturlig språk, er den utmerket. Magien begynner med det populære DayTicker-designet. Denne alt-i-ett-visningen av din neste planlegger er, med et ord, vakker. Det er også synkronisering med Apples innebygde påminnelsesapp for en dobbel oppgaveliste og kalender.

Støtte for naturlig språk er en annen homerun. I stedet for å skrive inn hendelsesdetaljene dine, skriv inn "middag med mamma på lørdag kl. 19.00", så tar appen seg av resten. Det er feriegjenkjenning, stedsgjenkjenning, avspilling av hendelser og til og med støtte for geofence-varsler. Men vent, ikke glem kompatibiliteten med Google Maps, Apple Maps og 1Password.

2. Kalendere 5

Hvis du trenger en kalenderapp som kan vise hele dagens timeplan med et blikk, Kalendere 5 er din neste nedlasting. Du kan liste opp hendelsene dine etter dag, uke, måned eller "tidslinje", som viser alle kommende arrangementer. Med støtte fra naturlig språk er det like enkelt å legge til nye arrangementer som å skrive (eller si) "lunsj med teamet kl. 14.00 i konferanserommet". Takket være kompatibilitet med Apples Reminders-app er det også enkelt å se alle oppgavene dine sammen med kommende møter.

Vil du raskt ombestille en time? Det er like enkelt som å gå til ukesvisningen og dra en hendelse til et annet tidspunkt eller dag. Når datoen eller klokkeslettet endres, sender Calendars 5 et varsel til alle som er merket i arrangementet. Hendelser kan hentes fra Apples egen kalenderapp, Google Kalender, Exchange, Yahoo, Facebook, Outlook eller AOL, noe som gjør den til en av de mest tilkoblede kalenderappene i dag.

3. Tidsside

Ivrige bærbare brukere kjenner sannsynligvis Moleskine-navnet for sine vakre produkter. Heldigvis er de også en flott kalenderapp. Synkroniser med iCloud, Facebook og Google Kalender, Tidsside av Moleskine er en unik oppføring på denne listen. For 1,99 USD i måneden får du et selvskreven "fantastisk oppsett" som hjelper deg med å se uken på et øyeblikk. Alternativt kan du se tilgjengeligheten din for de neste fem eller ti dagene for raskt å planlegge for resten av uken.

Det månedlige "varmekartet" er unikt for Timepage, og hjelper deg med å se de vanligste timene og dagene i uken som det er tilgjengelig. Det er ikke idiotsikkert, men det kan hjelpe deg med å dele "meg"-tid inn i dagen din. Det faktum at du får alt dette, pluss ekstrautstyr som støtte for naturlig språk, gjør Timepage til en annen høyt ansett kalenderapp. Som en bonus er det til og med en vakker Apple Watch-app med detaljert værinformasjon.

4. Google Kalender

det er grunnlaget for konkurrerende kalenderapper, men det er verdt en ny titt. Med et lyst og rent grensesnitt, inneholder appen vakre bilder og livlige farger for å skille seg ut. Direkte integrasjon med Gmail gjør det til et attraktivt alternativ for folk som er forankret i Googles økosystem. Å hente informasjon fra Gmail oppretter automatisk kalenderhendelser for hoteller, flyreiser og middagsreservasjoner.

I likhet med oppføringene i listen ovenfor, støtter Google Kalender naturlig språk. Som en visuell bonus blir alle reiseoppføringer hentet fra Gmail kombinert med vakre bilder. Skal du en tur til Atlanta? Google Kalender henter et bilde av Atlanta sentrum og legger det over på kalenderhendelsen din. Det er et pent tillegg, men dets unike gjør at Google Kalender skiller seg ut.

I slekt Slik får du mest mulig ut av Google Kalender

5.Vantage-kalender

Visuelt forskjellig fra andre kalenderapper, Vantage-kalender bruker "stabler" for å se dine kommende arrangementer. Ved å klikke på hver "stabel" åpnes den for å se hele dagens begivenheter. Ved å inkludere farger og klistremerker for å gjøre hver oppføring unik, setter Vantage sin egen spinn på kalenderappen.

Vantage lar også brukere "tagge" hendelser i grupper etter farge. Du kan lage lett separerbare profesjonelle og personlige kalendere ved å velge forskjellige farger for oppføringene. Kast inn en fin widget som bor i varslingssenteret og støtte for iCloud, Google og Exchange, og Vantage er en klar vinner som en kalenderapp som er forfriskende enkel.

Hederlig omtale: Eplekalender

Apples innebygde kalender-app griper deg umiddelbart ved å vise dagens dato på ikonet. Det er den eneste kalenderappen som kan gjøre det. Som en standardapp legger den til dyp integrasjon med Apple-økosystemet (inkludert andre standardapper som Mail). I tillegg, med sanntids Apple Maps-trafikkdata, vet du alltid nøyaktig når du skal gå til neste avtale.

Du kan enkelt se alle arrangementene dine i forskjellige visninger, inkludert dag eller liste. Hendelsesdata hentes fra Google Kalender, iCloud (selvfølgelig), Exchange, Yahoo eller en hvilken som helst annen CalDAV-aktivert tjeneste. Siden det er gratis, er det lett å se hvorfor millioner av iPhone-brukere holder seg til det grunnleggende. Hvis Apple legger til støtte for naturlig språk, er tredjepartsapper mer forsiktige.

konklusjon

Uansett hvilken tredjeparts kalenderapp du velger, får du et bedre design og bedre visning av kalenderhendelsene dine. Tredjepartstillegg som naturlig språkanalyse og innebygde påminnelser gjør det enda enklere å bytte til en av disse flotte appene. Men hvis du vil holde deg til det du vet, kan du ikke gå galt med den innebygde appen. Nå, hvis bare Apple ville la oss endre standardappene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up