Hvordan oppdatere eller fornye WhatsApp på min Android til den nyeste versjonen gratis med Google Play Store

WhatsApp er den viktigste applikasjonen på mobiltelefonen eller smarttelefonen, siden den hjelper oss å kommunisere med mennesker, uten å bruke saldoen på mobiltelefonen vår eller noen ringebonus for den avtalte planen, det er det funksjonaliteten til WhatsApp er utrolig når den lar deg ringe og send talenotater med brukere som har samme applikasjon, det som for øyeblikket forventes fra denne applikasjonen er videosamtaler for dette og mer. Det er forferdelig å være uten denne applikasjonen og gå glipp av så mange funksjoner, så vi vil lære hvordan du oppdaterer WhatsApp.

Det de ønsker at vi skal forstå er i utgangspunktet enkelt: du må betale for å fortsette å bruke applikasjonen. Men til tross for prisen som belastes per år, er det faktisk ikke umulig å fornye WhatsApp gratis, vi må bare følge noen få enkle trinn for å gjøre dette få WhatsApp i ett år gratis uten å måtte betale noe.

Hvordan ha gratis WhatsApp på Android

Så for å sette WhatsApp gratis først og fremst skal vi sett inn SIM-kortet i mobilen, så det vi må gjøre er å slå den på, koble til Internett og deretter fortsetter vi med å laste ned WhatsApp.

Det som følger er åpenbart å installere det, og når det er ferdig installert, skal vi åpne applikasjonen, etter det registrerer vi nummeret vårt, alt vil være som om det var første gang du bruker WhatsApp. Etter det får de den vanlige meldingen om at de har aktivert WhatsApp for å bekrefte nummeret sitt.

på denne enkle måten Du har allerede WhatsApp aktivert på Android i ett år til og helt gratis, uten å måtte betale noe i det hele tatt. Nå fjerner du ganske enkelt SIM-kortet fra Nokia for å sette det inn i Android-mobilen din og går inn på WhatsApp for å se at det fungerer perfekt igjen.

whatsapp utløpt

Men ikke alt trenger å være perfekt, det er brukere som WhatsApp gir problemer sammen med oppdateringen av applikasjonen er dette fordi appen blir foreldet ettersom oppdateringer utgis av utviklerselskapet.

Selv om problemet med denne fantastiske applikasjonen kalt WhatsApp utløpthar en perfekt forklaringi forhold til versjonen som vi har installert på mobiltelefonensiden for en tid siden var applikasjonen gratis det første året, så utløp lisensen og du måtte betale 0,99 USD for å kunne nyte tjenestene til applikasjonen, så får dette den velsignede WhatsApp-utløpte meldingen til å vises.

min whatsapp utløp

I praksis er løsningen på problemet å verifisere tidspunktet for enheten, den må være riktig, sammen med dagen og året, fordi hvis datoen vår er feil, vil det føre til mange konflikter i applikasjonenog meldingen til WhatsApp Expired vises.

Faktoren kan også knyttes til versjonen vi har installert, kanskje i alle betydninger av ordet er utdatert og dette forårsaker rotproblemetdet er en åpenbar løsning på dette problemet, og det er å gå til Google Play Store og skrive WhatsApp åpenbart hvis det viser oss og sier Oppdater det er fordi det er utdatert det er verdt redundansen.

Slik oppdaterer du WhatsApp som har utløpt

Utløpt WhatsApp er et problem som ofte sees i svært gamle telefoner, noen av dem neglisjerer dem og dessverre kan de ikke bruke den nye applikasjonen, dette skjer fordi det allerede er veldig nye telefoner på markedet og Dessverre bestemte WhatsApp seg for å gi tjenesten bare til deDette er tilfellet med mange gamle BlackBerry-smarttelefoner, og Nokia, i denne forstand bringer de også en WhatsApp-fabrikkapplikasjon som har blitt foreldet.

Selvfølgelig er det åpenbart alternativer som LINEdet er akkurat som WhatsApp til og med gjør det samme, Den har alle WhatsApp-alternativene, den inkluderer: å gjøre meldingene dine selvdestruerende, å kunne ringe gratis, sende alle typer filer, linje har fordelen av å være kompatibel med iPhone og Android som WhatsApp, men også med PC, Windows.

Hva kan jeg gjøre når WhatsApp-versjonen min utløper?

Vel, på dette tidspunktet skal vi liste opp noen av svarene vi kan stole på slik at WhatsApp ikke lenger er utløptog la oss fortelle deg at du bør gå gjennom dem i rekkefølge, noe som vil holde deg unna problemer.

oppdater whatsapp

Dette er den første løsningen vi må ta hensyn til, siden nesten hver gang meldingen vises som indikerer at WhatsApp må oppdateres, er det du må gjøre last ned en oppdatert versjon av appen direktemeldinger. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 • Gå til Google Play Store på Android eller App Store på iOS
 • Søk etter WhatsApp Messenger i nettleseren din og skriv inn ikonet som representerer messengeren
 • Der vil du se ett eller to tilgjengelige alternativer. Hvis det er oppdatering, klikk på den
 • Prosessen med å laste ned den nyeste versjonen av messenger vil begynne, og deretter starter installasjonen
 • Vent til prosessen er ferdig før du får tilgang til siste versjon av whatsapp

endre telefondato

Hvis meldingen som ber deg om å oppdatere WhatsApp fortsetter å vises, må du vite at det er en annen nyttig metode i disse tilfellene, den som har å gjøre med å lure applikasjonen, endre dato og klokkeslett for enheten vår. For det, følg disse trinnene:

 • Gå til innstillingene på telefonen din, klikk på ikonet som har et tannhjul inni
 • Rull ned til Avanserte innstillinger
 • Klikk på dem for å komme inn
 • Gå deretter til dato og klokkeslett ved å trykke på den
 • Innenfor denne må du sørge for at den automatiske datoen er deaktivert ved å klikke på den tilsvarende knappen
 • Klar det forrige punktet, du kan angi datoen og klokkeslettet som du mener passer for dine interesser. Husk at dette bør være en dato før datoen da oppdateringsforespørselen fra WhatsApp begynte å dukke opp.
 • Når du er ferdig, skal meldingen være borte

Slutt å være betatester

Nå er det dessverre noen tilfeller der selv på denne måten ikke vises meldingen om behovet for å oppdatere WhatsApp, og det er da vi anbefaler en annen løsning. Det har å gjøre med å komme ut av betatesterprogrammetog dermed:

 • Gå til Google Play-butikken på Android-terminalen
 • I denne, søk etter WhatsApp-appen fra søkemotoren og velg det første resultatet du finner, som skal ta deg til den offisielle appen
 • Når du er der, skal det vises en melding som sier du er en betatester modig
 • Innenfor den samme boksen må det være Exit-alternativet, som lar deg forlate dette testprogrammet
 • Når du har forlatt den, bør du slette WhatsApp og installere den på nytt for å unngå problemer.

Alternativer til WhatsApp for mobiler der det ikke lenger fungerer

Nå må det sies at det dessverre er noen andre situasjoner der selv når vi utfører trinnene som vi nettopp har lært deg, vil vi ikke få noen form for løsning i denne forbindelse.

Dette har å gjøre med at WhatsApp rett og slett har sluttet å fungere på disse enhetene, og da må vi det bytte til et annet direktemeldingsprogram. Selv om det er dusinvis av dem, skal vi nevne noen av de beste:

Telegram

Nesten sikkert ansett som den beste direktemeldingsappen på markedet. Ja, til og med over WhatsApp. Blant hovedstyrkene ved dette må vi nevne det store antallet funksjoner som det har.

I tillegg til det skiller den seg ut fordi vi kan kjøre den fritt på datamaskinene våre, uten å måtte synkronisere mobilen slik det skjer i WhatsApp Web, så sørg for å prøve det hvis du av en eller annen grunn må forlate WhatsApp.

betro

Selv om Confide ikke er en av de mest kjente direktemeldingsapplikasjonene der ute, kan vi ikke miste av syne at det er en av de beste for folk som vil være sikre på at ingen får tilgang til chattene deres.

Takket være det vil det være ekstremt enkelt for deg å kunne kommunisere med hvem du vil, med trygghet om at alle tekstene og filene dine er kryptert, slik at ikke engang de beste nettkriminelle vil kunne få tilgang til dem.

Index
 1. Hvordan ha gratis WhatsApp på Android
 2. whatsapp utløpt
 3. min whatsapp utløp
 4. Slik oppdaterer du WhatsApp som har utløpt
 5. Hva kan jeg gjøre når WhatsApp-versjonen min utløper?
  1. oppdater whatsapp
  2. endre telefondato
  3. Slutt å være betatester
 6. Alternativer til WhatsApp for mobiler der det ikke lenger fungerer
  1. Telegram
  2. betro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up