Hvordan installere og konfigurere Chromecast 3/4/Ultra på min Smart TV eller Windows PC

Vil du vite hvordan du konfigurerer Chromecast? det er normalt at chromecast gir deg vanlige problemer som er enkle å løse for å fikse dem her vil vi gi deg løsningen på en av demhar du nådd den perfekte artikkelen

Siden vi skal tilby deg absolutt all informasjonen du må ta hensyn til i denne typen veldig spesielle situasjoner. Mange brukere vil vite hvordan de skal konfigurere systemet fra chromecast.com/setup, så vi skal vise deg alle detaljene du trenger å vite i denne forbindelse.

I tillegg kan vi på vår Smart TV benytte oss av et stort utvalg tjenester som Total Play, uten tvil teknologien Det er en skjønnhet

Informasjon fra Google for å konfigurere Chromecast

Hva trenger du for å starte

 • En Chromecast-enhet.
 • Den nyeste versjonen av Google Home-appen .
 • Siste versjon av Google-appen
 • EN Google-konto.
 • En mobilenhet eller et nettbrett.
 • Den kompatible mobilenheten eller nettbrettet der Chromecasten skal konfigureres, må støtte en 5 GHz-tilkobling for å kunne konfigurere den. Merk: WPA2-Enterprise-nettverk støttes ikke.
 • Oppnå minimumskrav til operativsystem (OS). for å kjøre Google Home-appen .
 • En Internett-tilkobling.
 • Tilgang til et sikkert trådløst nettverk. Sørg for at du har passordet for det trådløse nettverket tilgjengelig.
 • Tilgjengelighet og ytelse for enkelte funksjoner, tjenester og applikasjoner er enhets- og nettverksavhengige og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder. I tillegg kan de kreve abonnementer eller tilleggsvilkår for bruk og avgifter.

Slik konfigurerer du Chromecast eller Chromecast Ultra

De første trinnene er for brukere som bruker Google Home-appen for første gang. Hvis du allerede har konfigurert én Chromecast-enhet og er i ferd med å konfigurere en annen, går du til trinn

  1. koble Chromecasten.
  2. For å installere Google Home-appengå til g.co/home/setup på den Chromecast-aktiverte Android-enheten din.
   1. Du kan også klikke og laste ned Google Home-appen for Android.
  3. Pass på at du kobler mobilenheten eller nettbrettet til det samme nettverket Wi-Fi som du vil bruke til å konfigurere enheten Chrome cast.
  4. For å åpne Google Home-appentrykk på appikonet på Android-enheten din og trykk på start.
 1. Bekreft Google-konto: Velg Google-kontoen du vil koble til Chromecasten. Du kan også legge til en annen konto hvis den du vil bruke ikke er oppført. Trykk på OK.
 2. Tillatelser:
  • Stedstjenester: Hvis du ikke har posisjonstjenester slått påtrykk på Gå til innstillinger søk etter Google Home-appen slå på plasseringstjenester gå tilbake til Google Home-appen.
  • Posisjonstilgang: Posisjonstilgang er nødvendig for å finne og konfigurere enheter i nærheten. Trykk på OK.
 3. Finn Chromecast-enheter: Google Home-appen søker etter enheter i nærheten som er tilkoblet og klar til oppsett.
  • Hvis ingen enheter ble funnet og du setter opp en, trykk på Ja. Sørg for at Chromecast-enheten du konfigurerer er i nærheten og koblet til en uttak. Trykk på Neste
  • Hvis ingen enheter blir funnet og du setter opp en, trykker du på Nei.
   • Hvis en enhet ble funnet, trykk på Neste.
   • Hvis flere funnet enheter, velg den du vil konfigurere Følgende.
   • Trykk på hvis du ikke ser enheten Ser du ikke enheten?Enheter funnet:
 4. Koble til den nye enheten: Appen vil nå koble telefonen til den nye Chromecast-enheten slik at du kan konfigurere den.
   • Hvis du ser en kode på tv, trykk på Ja.
   • Hvis du ikke ser det, flytt nærmere Chromecast-enheten og trykk på Prøv på nytt Søk etter enheter.
   • Personverninnstillinger: Send bruksdata til Google til forbedre produktet og still inn gjestemodus. Slå av glidebryteren for å justere disse konfigurasjonsalternativene.Etabler en tilkobling: En kode vises på TV-en din slik at du kan være sikker på at du setter opp riktig enhet.
 5. Regionvalg: Du må kanskje angi regionen. Klikk på listen over regioner velg din region Fortsette. Hvis du ikke ser denne skjermen, hopp til trinn 13.
 6. Romvalg: Velg rommet der enheten er plassert. På denne måten vil du kunne identifisere det når du ønsker å overføre innhold til enheten. Trykk på Neste.
  • For å lage et tilpasset rom, trykk på Legg til tilpasset rom skriv navnet på rommet Følgende.
 7. Wi-Fi-tilkobling: Hvis tilkoblingen din er via Ethernet, hopp til trinn 15. Velg Wi-Fi-nettverket du vil koble enheten til. Trykk på Neste. Hvis du ikke ser Wi-Fi-nettverket, trykker du på Annet Wi-Fi-nettverk...
  1. Passord:
   • For å automatisk få passordet for dette nettverket på enheten din, trykk på Hent passord. Passordet fylles ut i det tilsvarende feltet. Merk: For Android L og nyere versjoner bør passordet søkes automatisk. Google Home-appen vil huske dette nettverket når du konfigurerer flere enheter. Hvis du ikke vil at Google Home-appen skal huske det, fjerner du merket for "Bruk dette Wi-Fi-nettverket til å konfigurere enheter i fremtiden".Hvis du valgte et Wi-Fi-nettverk fra listen, blir du bedt om å angi Wi-Fi-passordet. Trykk deretter på Koble til. Google Home-appen vil huske dette nettverket når du setter opp flere enheter. Hvis du ikke vil at Google Home-appen skal huske henne, fjern merket for Bruk dette Wi-Fi-nettverket for å konfigurere enheter i fremtiden.
   • For å skrive inn passordet manuelt, trykk på Enter manuelt skriv passordet Koble. Google Home-appen vil huske dette nettverket når du konfigurerer flere enheter. Hvis du ikke vil ha Google Home-appen husk det, fjern merket for Bruk dette Wi-Fi-nettverket for å konfigurere enheter i fremtiden.
  2. ​​Hvis du valgte Annet Wi-Fi-nettverk, må du angi manuelt nettverksnavn og passord, og velg sikkerhetsmodusen du bruker med nettverket.
 8. Ethernet: Følg trinnene for å utføre konfigurasjon via Ethernet.
 9. E-postabonnement: Få tips og oppdag nye funksjoner gjennom e-postoppdateringer for enheten din og hjelpeassistenten. Google. Trykk på Abonner.
 10. Sammendragsskjerm: Dette er en gjennomgang av hva du har satt opp. Du kan også konfigurere andre funksjoner. Trykk på Fortsett Fullfør konfigurasjonen.
 11. Konfigurasjonen var vellykket. Du ble ferdig.
 12. Finn ut mer om Chromecast: Finn ut mer om hvordan du bruker enheten din. Trykk på Fullfør oppsett.

Hvordan installerer jeg Chromecast enkelt?

Hvis du vanligvis holder deg à jour med artiklene våre, vil du ha sett det ved mer enn én anledning Vi har snakket om en av de mest interessante dingsene som finnes, spesielt Chromecasten til Googles folk. Vi refererer selvfølgelig til den berømte HDMI-tilkoblingsenheten som lar oss gjøre TV-en vår til en intelligent type gjennom et WiFi-nettverk.

Som vi sier, det spiller ingen rolle at du ikke har en Smart TV, fordi til de grader der du har en TV med HDMI-tilkobling, du kan nyte en smart-TV ved å bruke den berømte Chromecasten. Med en minimal investering sammenlignet med en Smart TV, kan du ta med deg denne enheten overalt, og greie å samhandle med noen av de beste programmene i verden på TV-en din.

På dette tidspunktet er det sannsynlig at mange brukere har analysert muligheten for å skaffe seg en Chromecast, og til og med at noen av dem allerede har den i hendene, og da lærer de hvordan de installerer den. I denne artikkelen skal vi lære deg hvordan installer Chromecast raskt og enkeltmed en rekke raske trinn som selv nybegynnere kan lære.

Installer Chromecast trinn for trinn

Vel, hvis du allerede har kjøpt Chromecasten din, men ennå ikke har vært i stand til å installere den, bør du vite at du kan nyte denne multimediestøtten uten å gå for langt, ganske enkelt ved å følge installasjonstrinnene nedenfor. Det første vil spesifikt være å koble Chromecast til HDMI-sporet på TV-enmens neste gang må vi koble TV-en til en strømkilde, noe vi sannsynligvis allerede har gjort.

Når Chromecasten er slått på, Den skal umiddelbart synkroniseres med TV-signalet., noe som vi raskt kan sjekke gjennom en liten animasjon som en del av skjermlastingen. I det nøyaktige øyeblikket er vi i stand til å begynne å konfigurere Chromecast-alternativene, noe som kan ta noen minutter, men som er definitivt, så det bør gjøres forsiktig og tålmodig.

På den tiden tar vi vår Android-smarttelefon eller nettbrett, Vi går inn i Google Play Store og Vi laster ned den offisielle Chromecast-applikasjonen, som vil vise oss alle enhetene som er koblet til systemet via WiFi-nettverket. Vi velger den som interesserer oss, og gjennom appen kan vi konfigurere og tilpasse systemet ved å bruke en synkroniseringskode for å koble til begge enhetene.

Fra dette øyeblikket vil vi kunne bestemme noen av hovedfunksjonene til Chromecast, hvorav noen bør fremheves, for eksempel å gi den et spesifikt navn, aktivere gjestemodus eller noen flere.

Til slutt, med enhetene koblet til WiFi-nettverket til felles, kan vi få tilgang til mange av de beste appene i verden fra TV-skjermen vår, Inkludert spillene vi kan installere og gjøre kompatible med Chromecast

Index
 1. Informasjon fra Google for å konfigurere Chromecast
 2. Slik konfigurerer du Chromecast eller Chromecast Ultra
 3. Hvordan installerer jeg Chromecast enkelt?
 4. Installer Chromecast trinn for trinn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up