App for å lage egendefinerte emojier (uttrykksikoner) på chatter og messengers

Index
  1. Gboard
  2. Bitmojis
  3. Zepeto
  4. Klistremerkemaker og memoji
  5. Emoji-produsent
    1. Konklusjoner

Apper som Bitmoji for Android og iPhone kan du lage tilpassede emoji-smileys for å bruke på chat-apper, Whatsapp og Messenger

For fans av chat-smileys, uttrykksikoner eller emojis, kan vi bruke dedikerte apper til å lage nye smileys umiddelbart, som umiddelbart kan brukes i WhatsApp-chatter, vennegrupper og på sosiale nettverk. Disse emojiene kan lages på hvilken som helst mobiltelefon, og hvis vi oppfyller visse parametere, kan vi se dem på hvilken som helst telefon, selv om mottakeren ikke har samme app som oss.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan lag egendefinerte emojier som kan brukes på hvilken som helst meldingsapp, for å bli virkelig "kul" og vise reaksjonene våre med nye smileys og aldri sett før på noen telefon. For hver app vil vi gi deg (der det er mulig) både lenken for å laste ned Android-versjonen og lenken for å laste ned iPhone-versjonen.

LES OGSÅ: Aktiver Emoji-smileys i meldinger på Android, iPhone og iPad

Gboard

Der Gboard-tastatur, utviklet av Google, inkluderer et system for å generere tilpassede emojier raskt og uten å gå rundt i sirkler i butikken. For å bruke det, er alt vi trenger å gjøre å legge til Gboard som standardtastatur; på enheter android dette er allerede tilfelle (selv om noen telefoner har et tilpasset tastatur), mens på iPhone må tastaturet lastes ned separat fraApple App Store.
Etter å ha installert tastaturet og satt det som standardtastatur, åpne en hvilken som helst chat-app, trykk på tekstfeltet, start tastaturet og trykk på smilikonet (inne i en firkant); Gboard-utvidelsesskjermen åpnes, hvor du kan velge nøkkelen Legg til ved siden av utvidelsen Bitmojis som en ny tastaturutvidelse.

Etter å ha lagt til Bitmoji på tastaturet, trykk ned på det nye ikonet (i form av et smil) og følg trinnene som vises for å kunne lage nye emojier fra en personlig selfie (som vil fungere som en modell for å lage alle de nye emoji).

På dette tastaturet kan vi også lese vår ai-guide GBoard-tastaturtriks og -funksjoner (Android og iPhone).

Bitmojis

I tillegg til Gboard-appen kan vi lage nye tilpassede emojier ved å logge på nettstedet BitMoji og først da ved å laste ned den spesifikke appen for mobiltelefonen vår.
Etter pålogging vil vi kunne lage avataren ved å velge den foretrukne personlige stilen. For formålet med denne guiden anbefaler vi deg å velge Bitmoji-stilen, slik at du kan tilpasse egenskapene til avataren: ansiktsform, hudfarge, øyne, munn, nese, hår, skjegg og bart, briller, høyde og klær.

Når du er ferdig, er hovedsiden en liste over forskjellige Veldig morsomme og originale emojis generert automatisk basert på den opprettede og personlige avataren. Ved å trykke på en av Emojiene vil du kunne sende på en av chat-appene som WhatsApp, Facebook, Skype eller andre.

For å ta med oss ​​våre personlige emojier kan vi installere utvidelsen til Bitmojis for Chrome på PC eller last ned Bitmoji-appen for android og for iPhones.

Zepeto

En annen app som vi kan laste ned på telefonen for å lage tilpassede emojier er Zepetotilgjengelig for android og for iPhones.
Med Zepeto kan vi lage en ekte avatar i en 3D-versjon, samt generere egendefinerte emojier til bruk i chatter. Med denne applikasjonen kan vi også velge å kle og tilpasse avataren ytterligere, og skape en unik stil å vise til venner i chat.

Vi snakket om Zepeto i vår guide om hvordan lag Animoji på Android og iPhone med Zepeto (det animerte avatar sosiale nettverket).

Klistremerkemaker og memoji

En annen flott app som vi kan bruke til å raskt lage nye tilpassede emoji er Klistremerkemaker og memojiTilgjengelig fra Google Play Butikk.
Med Sticker Maker & Memoji kan vi raskt lage et sett med emojier fra en selfie eller et bilde tatt på stedet, ved å velge en av kategoriene som er foreslått for å lage det nye settet (som skal lagres i enhetens minne).

Når det er opprettet, vil emojisettet bli lagt til tastaturet eller meldingsappene dine, slik at du kan bruke dem med en gang i chatter.

Emoji-produsent

Et godt alternativ til appene som er sett så langt for å lage egendefinerte emoji er Emoji-produsentogså tilgjengelig kun for android.
Med Emoji Maker vil vi ha et mylder av sett tilgjengelig for å tilpasse ved ganske enkelt å laste opp et bilde eller en selfie i appen, og gi frie tøyler til fantasien vår når det gjelder å lage nye emoji. Den interne editoren lar deg kombinere ulike stiler og lage nye emoji fra bunnen av, og deretter få dem til å falle sammen med ansiktstrekkene våre.

Også med denne appen er det mulig å umiddelbart hente frem den nye emojien direkte i meldingsappene eller på det personlige tastaturet, uten å måtte åpne appen hver gang.

Konklusjoner

Settet med originale emojier som finnes på alle Android- og iPhone-tastaturer kan være nok for vanlige brukere, men de vil aldri være nok for utadvendte eller veldig selvsikre brukere. Hvis vi tilhører denne kategorien, er det tilrådelig å umiddelbart installere alle appene som vi har vist deg ovenfor, for å kunne Lag ditt eget sett med tilpassede emojier (uttrykksikoner) umiddelbart for WhatsApp og Messenger.

I en annen artikkel har vi også sett hvordan Gjør bildet til emoji og lag ditt eget ansikt som et uttrykksikon. For å lære mer kan vi også lese veiledningen vår om hvordan sett inn Emoticon på Whatsapp med Emoji og smileys og guiden til app for å lage avatarbilder på Android.

For å bruke egendefinerte emojier på andre sosiale nettverk, kan vi lese veiledningen om hvordan lag avataren på Facebook og Messenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up