Appene for å sende filer fra Android- og iPhone-smarttelefoner

Beste applikasjoner for å overføre, utveksle, sende eller flytte filer ved hjelp av en iPhone eller Android-smarttelefon

Fildeling er ikke akkurat den sterke siden til en iPhone, som faktisk tvinger deg til å bruke Bluetooth for overføring mellom enheter: dessverre er ikke denne typen tilkobling akkurat den raskeste og mest praktiske metoden.

Hvis vi har en iPhone mens vennen har en Android-telefon (og omvendt) ville det vært veldig nyttig finn ut hvordan du raskt mottar eller sender alle typer filer, uavhengig av enheten som brukes og operativsystemet vi bruker. I de fleste tilfeller bruker folk WhatsApp til formålet, men de kan absolutt bruke bedre og mer effektive løsninger, spesielt hvis du vil sende disse bildene til flere mennesker.

I denne artikkelen vil vi vise deg beste apper for iphone og android for å sende og dele filer fra en mobil til en annenfor å kunne utveksle filer med venner eller mellom personlige enheter uten å bruke Bluetooth (ofte for sakte) eller e-postboksen (som kan sette begrensninger på typen og størrelsen på filer som skal utveksles).

LES OGSÅ -> Hvordan overføre dokumenter fra PC til smarttelefon

Telegram

Den første appen vi anbefaler at du prøver å sende den samme filen til en mengde kontakter er Telegramtilgjengelig for android og for iPhones.
Den berømte meldingsappen lar deg sende store filer til enhver kontakt eller gruppe, som støtter alle typer utvidelser. I tillegg til å dele filer med venner kan vi også sende filene til oss selvslik at du kan overføre dem til en midlertidig sky (uten begrensninger) og deretter laste ned den samme filen til en hvilken som helst enhet der vi har konfigurert Telegram.

For å lære mer, kan vi lese vår guide på hvordan Telegram fungerer.

Del det

En annen gyldig app som vi anbefaler at du prøver for å utveksle filer mellom forskjellige operativsystemer er Del dettilgjengelig for begge android begge for iPhones.
Med denne appen kan vi raskt utveksle filer mellom Android-telefoner og iPhones (og omvendt), ved å bruke invitasjonssystemet i appen eller søkesystemet for nærliggende telefoner (med appen aktiv).

For å sende filene er alt vi trenger å gjøre å åpne appen, velg fra ikonet Sende inn eller du mottar og skann QR-koden med mottakertelefonen eller begynn å søke etter enheter i nærheten; på slutten vil det være mulig å utveksle alle typer apper, dokumenter, bilder eller videoer uten begrensninger, ved hjelp av de trådløse tilkoblingene (som vil bli opprettet et ad hoc Wi-Fi-nettverk for anledningen).

Send hvor som helst

En annen veldig interessant app for å sende filer mellom forskjellige enheter er Send hvor som helsttilgjengelig for android og for iPhones.
Appen tilbyr en svært effektiv P2P-tilkoblingsmekanisme, som er i stand til å overføre selv veldig store filer uten det minste problem. Når appen er lastet ned, koble til den andre telefonen (ved å skanne QR- eller PIN-koden), velg filen eller filene som skal overføres og vent til operasjonen er ferdig.

Hvis noe går galt under overføringen, gir Send Anywhere en svært effektiv CV, slik at du kan fortsette overføringen akkurat der du slapp, uten å måtte starte på nytt.

Sendy

Blant de beste appene som vi kan prøve å sende filer mellom flere systemer skiller seg ut SendyTilgjengelig fra Google Play Butikk og fraApple App Store.
Med Sendy-appen kan vi bruke både skyen og direkte deling til å overføre store filer eller filmapper (som bildemappen), ved å bruke et tilkoblingssystem som er veldig likt det man ser på lignende apper (via kode QR eller via direktelenke).

Hvis den brukes som en sky, fungerer den på samme måte som Google Disk: faktisk kan vi lagre filer på en nettplass (10 GB) og deretter lage delingslenker, slik at alle brukere som har koblingen kan laste ned filen ( eller filmappe) på enheten din.

Filemail

Den siste appen vi anbefaler at du prøver å sende filer mellom forskjellige systemer er Filemailtilgjengelig for android og for iPhones.
Denne appen er designet for å overføre store filer jevnt fra en enhet til en annen. Sendesystemet levert av appen lar deg dele filer som dokumenter, bilder, musikk eller videoer.

Med Filemail kan vi velge nedlastningstider for filene eller skrive inn et sikkerhetspassord, i tillegg til å kunne beholde delingene i 7 dager fra opprettelsesdatoen. Ingen appregistrering er nødvendig for filer på opptil 5 GB; med en konto kan du også overføre filer som er større enn 10 GB.

Andre apper for å utveksle filer

Appene som vi har rapportert ovenfor er utvilsomt de beste appene for å sende filer på Android og iPhone, takket være de enkle grensesnittene, til utvekslingsmetodene innen rekkevidde for alle brukere og til den høye trådløse overføringshastigheten. Hvis vi vil prøve andre lignende apper, kan vi velge fra de i listen nedenfor, slik at vi alltid har et gyldig alternativ:

 • Selv appen til Hva skjer lar deg sende filer, selv om plassbegrensningene og de støttede utvidelsene i dette tilfellet begrenser bruken som et filoverføringssystem (bedre å bruke Telegram).
 • WeTransfer Til iPhones og for android er den veldig kjente og populære applikasjonen og også en online tjeneste som tjener til å dele filer av enhver type.
 • pushbullet er den mest kjente og populære applikasjonen når du vil dele bilder mellom to smarttelefoner, Android og iPhones. Dette er den enkleste appen å bruke, og som allerede beskrevet i en annen dedikert artikkel, Pushbullet brukes til å overføre filer fra en mobiltelefon til en PC raskt og raskt. Pushbullet er applikasjonen med det reneste og enkleste grensesnittet, fullstendig blottet for knapper, som baserer utvekslingen av filer og hele delingsprosessen på gesten av kollisjonen mellom terminalene.

Konklusjoner

Systemene for å sende filer på Android og iPhone mangler absolutt ikke og lar deg utveksle filer uten begrensninger og uten nødvendigvis å måtte gå gjennom Internett. Denne tingen er veldig viktig hvis vi bryr oss om personvern: ved å bruke appene anbefalt ovenfor vil vi bare bruke trygge apper til å utveksle filer med vennene våre.

Andre apper for Android som lar deg dele og utveksle filer, vi kan finne dem i vår guide Hvordan overføre filer mellom Android-telefoner (via bluetooth eller wifi).
Hvis vi må utveksle bilder mellom to telefoner kan vi også lese guiden vår Hvordan utveksle bilder mellom to telefoner (Android og iPhone).

Index
 1. Telegram
 2. Del det
 3. Send hvor som helst
 4. Sendy
 5. Filemail
 6. Andre apper for å utveksle filer
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up