Beste gratis VR-spill å prøve på PC

Vil du prøve virtuelle virkelighetsspill? La oss se hvilke spill vi kan prøve gratis på PC med VR-visning

Virtual reality-videospill blir stadig mer tilgjengelige for allmennheten, også takket være spredningen av VR-seere til priser som ligner på konsoller og som er kompatible med alle typer datamaskiner (uten å tvinge sporadiske spillere til å kjøpe en super kraftig datamaskin).

Hvis vi vil ha det gøy med virtual reality-spill i den følgende guiden, vil vi vise deg de beste VR-headsettene som vi kan kjøpe på nett ei beste gratis VR-spill som vi kan laste ned til hvilken som helst datamaskinuten å måtte betale en eneste euro.

Hvilket hodesett å kjøpe for VR-spill?

For å prøve VR-spill på datamaskinen vår, anbefaler vi deg å kjøpeOculus Quest 2tilgjengelig online for mindre enn €350.

Denne VR-visningen er kompatibel med mange virtuelle virkelighetsspill tilgjengelig for PC, har en rekke spill som kan startes uten behov for en datamaskin (i frittstående modus), har 128 GB dedikert internminne, gir en svært detaljert skjerm , har avanserte kontrollere og, for ikke å undervurdere, er tilgjengelig på en veldig attraktiv prislik den for en Nintendo Switch.

I skrivende stund er det det beste VR-headsettet vi kan kjøpe: hvis vi er så ivrige etter å prøve VR-spill, er dette det rette kjøpet å se etter for en bursdag, jubileum eller en hvilken som helst annen høytid.

For å oppdage andre VR-seere på nært hold, anbefaler vi deg å lese våre guider til deler og 3D Viewers for PC og ai 3D virtual reality-seere fra smarttelefonen din.

Utbredelse VR

Et av de beste gratis VR-spillene vi kan prøve på PC er Utbredelse VRtilgjengelig på Steam og kompatibel med Oculus Rift, Oculus Quest 2, Vale Index, HTC Vive og Windows Mixed Reality.

I dette spillet må vi skyte mange zombier og grufulle skapninger ved å bruke våpnene vi finner rundt i spillet, og bevege oss i mørke og desidert skumle omgivelser. Grafikkgjengivelsen til det virtuelle miljøet er veldig høy (for et gratis spill), det samme er lydeffektene og kompatibiliteten med bevegelseskontrollerne som er inkludert i Oculus Quest 2.

Den røde stirren

Et annet morsomt VR-spill vi kan prøve på datamaskinen er Den røde stirren, nedlastbar direkte fra Steam og kompatibel med Oculus Rift, Oculus Quest 2, Vale Index og HTC Vive. Spillet krever et hinderfritt område på minst 2 x 1,5 meter, siden vi må bevege oss 360 grader mens vi utforsker.

Dette spillet vil få oss til å bli spioner i New York i 1950, med oppgaven å samle bevis og ledetråder om sovjetiske spioner infiltrert blant den amerikanske befolkningen. En veldig engasjerende opplevelse, med gåter av forskjellige typer, intetanende spioner, ledetråder mottatt på faks eller telefon, tilfeller av drap eller tyveri å analysere og gjenstander å samhandle med i hele rommet, som også kan utforskes fritt til fots (bedre da fjerne eventuelle reelle hindringer fra stien, siden vi risikerer å skade oss selv).

The Lab

The Lab er et sandkassespill som inneholder et mylder av minispill og demoer, alle designet for å få oss til å sette full pris på mulighetene til VR-spill. Spillet er tilgjengelig gratis fra Steam og er kompatibelt med Oculus Rift, Oculus Quest 2, Vale Index, HTC Vive og Windows Mixed Reality.

Blant de mange tilgjengelige minispillene skiller VR-bueskyting, romskipsimulator, oppdagelsesreisende av noen ekte panoramalandskap (laget med 3D-bilder), oppdagelsesreisende av solsystemet og en skytesimulator seg ut. Mange demoer er ikke ment for å spilles, så de passer også for de som ønsker å prøve virtuell virkelighet uten å nødvendigvis spille.

EchoVR

Blant de beste spillene som er inkludert i Oculus Quest 2 (derfor også tilgjengelig uten PC) finner vi EchoVRen null gravitasjonssimulator der du kan spille flerspiller i 4v4-utfordringer.

I dette spillet må vi treffe motstanderne våre og score flere poeng enn motstanderne, akkurat som man ser i laserspill. Grafikksystemet er førsteklasses og drar full nytte av funksjonene til Oculus Quest 2, inkludert kontrollerene (nødvendig for å kunne skyte i riktig retning). Spillet simulerer perfekt null tyngdekraft, så det kan sette de som ikke er vant til virtual reality-spill i vanskeligheter (det er faktisk klassifisert som moderat komfort, ikke egnet for alle).

oppholdsrom

oppholdsrom er et sosialt sandkassespill tilgjengelig for gratis nedlasting på Steam. Det aktuelle spillet er kompatibelt med Oculus Rift, Oculus Quest 2, Vale Index, HTC Vive og Windows Mixed Reality.

Med dette spillet kan vi spille sammen med venner, lage vår egen digitale avatar og fordype oss i ulike verdener og rom designet av andre spillere eller designet av oss selv, med en stil som minner mye om Minecraft. I spillet er det mulig å chatte, tilbringe tid sammen og bygge nye gratis temarom.

Spider-Man: Far From Home Virtual Reality

Spider-Man og Marvel filmelskere kan ikke gå glipp av et spill som dette Spider-Man: Far From Home Virtual Realitytilgjengelig for gratis nedlasting på Steam og kompatibel med Oculus Rift, Oculus Quest 2, Vale Index, HTC Vive og Windows Mixed Reality.

Spillet vil få oss til å ta på oss rollen som Peter Parker, med muligheten til å velge kostyme å ha på oss og, gjennom den perfekt gjenskapte VR-verdenen, svinge oss mellom bygningene i New York på jakt etter forbrytelser som skal hindres. Selv om spillet til syvende og sist ikke har mange spillmoduser, kan det være et morsomt tidsfordriv for fans, spesielt de som ikke lider av Reisesyke.

Konklusjoner

Virtual reality-spill de kan være de store nyhetene i nær fremtid, med virkelig oppslukende spill der vi vil være hovedpersonene i første person. Hvis vi umiddelbart vil nyte virtuelle virkelighetsspill, kan vi kjøpe en flott VR-seer som Oculus Quest 2 og bli med oss ​​a god gaming pcuten mange pretensjoner (til slutt gjør betrakteren alt som er nødvendig og en enorm datakraft er ikke nødvendig).

Index
  1. Hvilket hodesett å kjøpe for VR-spill?
  2. Utbredelse VR
  3. Den røde stirren
  4. The Lab
  5. EchoVR
  6. oppholdsrom
  7. Spider-Man: Far From Home Virtual Reality
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up