De beste applikasjonene for å lage falske WhatsApp- og Facebook-samtaler

Hva skjer er utvilsomt det viktigste direktemeldingsapplikasjon fra hele verden. Og når vi tenker over det, må vi påpeke at mange brukere ikke bare liker å gi den tilsvarende tradisjonell bruk, men også å utføre andre som blir litt irriterende for vennene deres.

I alle fall bør det bemerkes at i denne artikkelen skal vi vise deg noen nysgjerrige applikasjoner. Apper for å lage falske WhatsApp-samtaler det vil sikkert føre til flere latter.

Spesifikt, hvis du fortsetter å lese denne artikkelen om det, vil du finne det vi anser for å være de tre beste applikasjonene å lage falske WhatsApp-samtaler. Så hvis du vil begynne å irritere alle vennene dine, bør du definitivt prøve lykken med disse appene. På samme måte vil du i den følgende lenken lære hvordan du sender en falsk adresse uten problemer med WhatsApp.

Før du starter, for å oppnå dette og mer, må du ha den nyeste versjonen av WhatsApp installert på mobilenheten din. Hvis du ikke har det, kan du gå inn på følgende lenke og lære hvordan du laster ned den nyeste versjonen av WhatsApp.

Applikasjoner for falske WhatsApp-samtaler

har du noen gang lurt på hvordan lage falske samtaler på whatsapp? Da må du vite at det faktisk er noen applikasjoner spesielt utviklet for det, som den vi skal vise deg i dag.

Selv om det er forskjellige grunner til at mange brukere kan prøve å lage falske samtaler på WhatsApp, vil vi i dag vise deg hvordan du gjør det. En av disse grunnene er å blokkere WhatsApp-kontakter uten at de er klar over det.

Det første du må vurdere i dette tilfellet er at når vi snakker om muligheten for å lage falske samtaler på WhatsApp, snakker vi om et triks som er veldig enkelt når vi har de nødvendige verktøyene. Det du må vurdere i dette aspektet er at i Google Play Store er det flere, men den beste av dem for oss er WhatsFake.

WhatsFake (Opprett falske chatter)

WhatsFake (Opprett falske chatter) er den første av applikasjonene som vi mener alle bør ta hensyn til i denne typen situasjoner. Om det skal det bemerkes at det fremfor alt er attraktivt, fordi det lar deg cskjermbilder av falske samtaler som ser ekte ut.

Sannheten er at når vi snakker om denne applikasjonen, må vi si at den virkelig er komplett. Vel, det vil også være mulig med den å sende og motta forfalskede talemeldinger, og kontrollere begge sider av kommunikasjonen.

Funksjoner av WhatsFake

 • Lag falske chatter med hvem som helst
 • Kontroller begge sider av samtalen
 • Endre alle detaljene i samtalen
 • Send og motta falske mediemeldinger
 • Send og motta falske talemeldinger
 • Rediger sist sett, online og skrivestatuser
 • Rediger statuser for sendte, leverte og leste meldinger

Falsk chat for WhatsApp

Selv om Fake Chat for WhatsApp bare er tilgjengelig på engelsk, må vi likevel si at det er en veldig enkel plattform å lære å bruke. I alle fall med det vil det være mulig åutvikle falske samtaler på en enkel måte og raskt, uten for mange problemer. Du må vite i denne forbindelse at blant alternativene finner vi noen for å endre datoen for samtalen, bestemme et brukernavn og endre profilbildet ditt, og mange andre.

Yazzy (falske samtaler)

Og vi havnet høyre hånd i hånd Yazzy (falske samtaler), som er navnet på en annen av appene som mange av oss mener skiller seg ut i dette segmentet. Selvfølgelig vil det tillate deg å lage falske, men ganske ekte samtaler, som mange vil forveksle med de originale.

Blant funksjonene til denne applikasjonen skiller noen seg ut, for eksempel det faktum at den støtter ikke bare WhatsApp, men også andre kommunikasjonssystemer som Messenger, SMS på Android, etc.

Trinn for å lage en falsk WhatsApp-chat

Vel, vi sa før at når det gjelder å lage falske samtaler på WhatsApp, er det første vi kan se at det er en applikasjon som heter WhatsFake og at den er tilgjengelig i Google Play Store gratis. Du må vite at dette applikasjon for å lage falske samtaler på WhatsApp Den har både gratis og betalte versjoner.

Når du har lastet ned din applikasjon for å lage falske chatter på WhatsApp Gjennom denne lenken er det neste du må gjøre å installere den, og du vil se at i løpet av noen få minutter vil du kunne lage dine falske samtaler. Deretter skal vi vise deg alle funksjonene som denne applikasjonen har, slik at du kan vite absolutt alle detaljene.

nå som du har sett hvordan lage falske samtaler på whatsapp, lurer du sikkert på i hva slags situasjoner vi anbefaler brukere å benytte seg av denne typen innhold. Du må vite at vi anbefaler deg å følge alle de eksplisitte instruksjonene i denne typen situasjoner, og at så mye som mulig, ikke bruk disse appene for å forårsake skade.

Med andre ord, hvis du tenker lage falske samtaler på whatsapp, vi anbefaler spesifikt at du gjør dette for moro skyld, men ikke for å forstyrre noen ved å legge dem til i samtalen uten deres samtykke. Så, som vi alltid sier, absolutt alle spørsmål du har hatt om dette steg for steg eller søknad, anbefaler vi at du legger igjen en kommentar slik at vi kan hjelpe deg.

Noen lignende søk som vi har sett i fora og sosiale nettverk har å gjøre med følgende: opprette falsk WhatsApp-chat på nettet, lage falske whatsapp-samtaler online, lag falske whatsapp pc-samtaler, whatsfake for pc, simuler WhatsApp-samtale, hvordan lage falske messenger-samtaler, opprette falske facebook-samtaler eller opprette falske Facebook-samtaler på nettet. Hvis du har flere spørsmål om det, bør du selvfølgelig spørre oss i kommentarfeltet.

Index
 1. Applikasjoner for falske WhatsApp-samtaler
  1. WhatsFake (Opprett falske chatter)
  2. Falsk chat for WhatsApp
  3. Yazzy (falske samtaler)
 2. Trinn for å lage en falsk WhatsApp-chat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up