Finn ut hvem som blokkerte meg på Messenger

Hvordan forstå om en Facebook-venn har blokkert deg på Messenger og hvordan blokkere chat-meldinger

En ting som ikke alle vet om Facebook Messenger er muligheten for å kunne blokkere noen, uten å gi opp vennskapet på Facebook; i praksis forblir vi venner på Facebook med denne personen, men meldingene som sendes av de som har blitt blokkert, kan ikke nå oss.

De som er blokkert har åpenbart ingen varsling og vil kunne skrive meldinger så mye de vil, kanskje med tanke på at mottakeren vil lese dem uten å svare. For derfor å unngå å skrive meldinger i tomrommet, i mangel av en klar indikasjon på om meldingene våre sendt til en Facebook-venn faktisk blir lest, la oss se hvordan vi kan forstå om en kontakt blokkerte oss på Facebook Messenger; skille scenariene der personen har blokkert oss eller deaktivert kontoen.

LES OGSÅ -> Finn ut hvem som blokkerte meg på Whatsapp

1) Hvordan blokkere folk på Messenger

For å begynne må vi analysere hva betyr det å blokkere en bruker på Facebook: faktisk er det en stor en forskjellen mellom begrepene "blokkert" og "slettet".

Når du blokkerer noen på Facebook kan ikke denne personen lenger kontakte oss og be oss om å være venner, men de vil ikke lenger se profilen vår og vil ikke engang kunne lese det vi publiserer. Det er en fullstendig blokkering av personensom forhindrer ethvert forsøk på kontakt.

Hvis du sletter noen fra vennene dine denne vil fortsatt kunne se vår Facebook-profil, tingene vi publiserer med offentlig synlighet og også kontakte oss via Messenger. Selv du blir venn med en person uten å blokkere vedkommende på Messenger meldingene dine vil fortsatt bli mottatt i den dedikerte Messenger-menyen eller på Messenger-appen (som inneholder de mottatte meldingene).

Blokkering på Facebook Messenger-chat kan bli laget selv på en Facebook-venn, som fortsatt vil kunne se innleggene våre og alt, men som ikke kan kontakte oss med meldinger. Hvis jeg blokkerer en av kontaktene mine, vil de ikke lenger se meg på nettet og vil ikke kunne sende meg chattemeldinger eller til og med ringe oss, selv om de fortsatt er på vennelisten min; åpenbart vil ikke selv de som blokkerer kunne sende chat-meldinger til den blokkerte personen.

På PC vi åpner Facebook-meldingslisten eller åpner siden Facebook Messengerse etter navnet på personen du vil blokkere, trykk på de tre prikkene som vises ved siden av navnet og velg elementet Blokkere og vi bekrefter Blokker meldinger og anrop.

På appen prosedyren er veldig lik: etter å ha åpnet appen ser vi etter personens navn, trykk og hold på det i noen sekunder og velg deretter Blokker-elementet for å blokkere mottak av meldinger og anrop.

Merk at hvis jeg og personen som blokkerte meg på Messenger legges til samme gruppe av samtalen, vil Facebook varsle personen som blokkerte gruppen, slik at de kan velge om de vil bli med i gruppen eller nekte.

2) Hvordan finne ut hvem som blokkerte meg på Messenger

Se hvem som blokkerte meg på Messenger det er ganske enkelt og kan gjøres med tre idiotsikre metoder: sjekke aktivitetsstatusen, sjekke meldingssendingsstatusen og muligheten til å foreta anrop eller videosamtaler.

Sjekker aktivitetsstatus

Den første metoden for å finne ut hvem som blokkerte oss på Messenger planlegger å sjekke om aktivitetsstatusen til den mistenkte personen vises.

For å fortsette åpner vi Messenger-appen på telefonen vår og sjekker chatten til personen vi mistenker har blokkert ved å ta oss til menyen Mennesker Nede til høyre; Når vi kommer til denne skjermen, sjekker vi om navnet på brukeren vi mistenker har blokkert oss er til stede i listen over aktive brukere på Messenger.

Hvis den aktuelle brukeren har blokkert oss, vil vi ikke se grønn prikk (som indikerer at brukeren er online), men enda mer eksplisitt vil vi ikke engang se merket for når han sist var aktiv.

Husk det for å se andres nettstatus vi må på sin side aktivere statusen til Facebook-kontoen vår; hvis vi ikke har gjort det, trykk på profilikonet vårt øverst til venstre, trykk på Aktivitetsstatus og aktivere funksjonen.

Sjekker status for sending av meldinger

Hvis statussjekken ikke er tilstrekkelig til forstå om vi har blitt blokkert på Messenger vi kan utføre en ytterligere verifisering ved å sjekke status for meldingssending.

I tilfelle blokkering av en bruker, vil meldingene våre forlate, men vil aldri nå deres destinasjon; for å teste det starter vi Messenger-appen, sender en melding til chatten til brukeren som mistenkes for å ha blokkert oss og venter i minst 15-30 minutter.

Etter denne tidsperioden åpner vi kontaktens chat igjen: vi vil være sikre på å bli blokkert hvis meldingen vil fortsatt vises som sendt, men ikke levert og ikke vist (dvs. vi vil ikke se brukerens ansikt bevege seg under meldingen vår).

Verifisering av samtaler eller videosamtaler

Ytterligere bekreftelse på at du har blitt blokkert på Messenger kan fås med taleanrop eller videosamtaler.

Faktisk, ved å prøve å foreta en videosamtale eller en samtale vil vi ikke kunne fortsette, fordi et av de mest åpenbare symptomene på blokkeringen er nettopp Messenger-anrop blokkert.

2) Hvordan finne ut om kontoen din er deaktivert

Den eneste andre grunnen til at en bruker kan bli oppført som blokkert eller ikke svarer på meldingene våre, er hvis personen vi skriver til har deaktivert kontoen sin.

For å sjekke, bare prøv å åpne Facebook-profilen deres og se om siden er tilgjengelig. Hvis han er det og vi kan lese hans data og innlegg, så er ikke kontoen deaktivert, men vi har faktisk blitt blokkert i chatten.

Konklusjoner

Blokkering på Facebook Messenger er veldig enkeltmen hvis det er vi som har mottatt blokken vi kan legge merke til dette ved å sjekke aktivitetsstatusen, sjekke statusen til meldinger og sjekke om vi fortsatt kan foreta anrop eller videosamtaler. Dessverre er det ingenting vi kan gjøre for å reversere blokkeringen annet enn å kontakte brukeren med en annen chat-app og spørre hvorfor de blokkerte oss.

For å lære mer kan vi lese guidene våre Utestengt fra Facebook og kontoer slettet uten grunn: hvordan fikse det og hvordan se hvem som slutter å følge oss på Facebook og Instagram.

Index
  1. 1) Hvordan blokkere folk på Messenger
  2. 2) Hvordan finne ut hvem som blokkerte meg på Messenger
    1. Sjekker aktivitetsstatus
    2. Sjekker status for sending av meldinger
    3. Verifisering av samtaler eller videosamtaler
  3. 2) Hvordan finne ut om kontoen din er deaktivert
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up