Beste måten å skanne dokumenter eller lekser med smarttelefonen din

Index
  1. 1) Skann dokumenter på Android
  2. 2) Skann dokumenter på iPhone
  3. 3) Andre apper for å skanne dokumenter
    1. Konklusjoner

Slik bruker du din Android-smarttelefon eller iPhone som skanner for å skanne med kameraet på riktig måte

Moderne smarttelefoner kan når som helst forvandles til flotte skannere for dokumenter og oppgavergjenkjenne tegnene på regnearket og lage et digitalt PDF-dokument som er enkelt å dele på PC-en eller via e-post.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du skanner dokumenter eller oppgaver riktig med telefonen, som viser deg trinnene du skal følge på både Android og iPhone. For kjøring vil vi gi topp prioritet til verktøy innebygd i telefonensom etter hvert også viser deg noen tredjepartsapper som vi kan bruke til å skanne dokumenter.

LES OGSÅ -> Hvordan lese og lage QR-koder fra PC og smarttelefon

1) Skann dokumenter på Android

Blant de beste egenskapene til Google Disk for Android vi finner muligheten til å skanne, via bakkameraet, alle typer ark, bøker eller papirdokumenter, slik at vi kan lage en digital versjon som deretter kan sendes via e-post eller lastes opp til arbeids- eller skoleplattformen.

For å skanne på Android med Google Disk, åpne appen, trykk på +-ikonet nederst til høyre, velg elementet Skann, vi rammer inn dokumentet som skal skannes og trykker ned utløserknappen; etter fotografering trykker vi på bekreftelsesknappen og i redigeringsskjermen velger vi om vi vil klippe ut noe fra bildet, om vi skal rotere bildet eller om vi skal endre fargen på bildet som nettopp er tatt.

Hvis skanneresultatet er tilstrekkelig, trykk på knappen nederst Lagre for å lagre det skannede dokumentet i PDF-format; vi kan enten lagre dokumentet i Google Drive-skyområdet eller lagre det lokalt i enhetsminnet.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan du bruker Google Disk som en ekspert.

2) Skann dokumenter på iPhone

På hvilken som helst iPhone kan vi bruke appen Merk eller appen Fil å skanne papirdokumenter og transformere dem til PDF-filer, uten å installere noe på enheten og kun bruke sikker og garantert Apple-teknologi.

For å fortsette åpner vi appen Merktrykker vi på knappen Ny lapp nederst til høyre trykker du på kameraikonet og velger elementet Skann dokumenterrammer vi inn dokumentet og trykker til slutt på utløserknappen for å starte innhentingen.

I neste skjermbilde ordner vi området der teksten skal hentes ved hjelp av indikatorene i hjørnene, og flytter dem med fingeren for å inkludere eller ekskludere deler av bildet fra filen som skal lagres. På slutten av arbeidet presser vi på Lagre skanningen for å lagre skanningen i midlertidig minne, slik at du umiddelbart kan ta bilder av andre sider i dokumentet; når alle sidene er hentet, trykk på nederst til høyre Lagre for å lagre alle opptak som sider i et PDF-dokument.

Alternativt kan vi få tilgang til dokumentskanningsdelen ved å åpne appen Filved å trykke nederst til høyre i menyen Bla gjennomved å trykke på ikonet med de tre prikkene øverst til høyre og til slutt trykke videre Skann dokumenter; anskaffelsesprosedyren er identisk med den som er sett akkurat nå.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan du bruker Filer-appen på iPhone og iPad.

3) Andre apper for å skanne dokumenter

I tillegg til Google Disk og Notes and Files-appene kan vi bruke mange andre gratis skannerapper for å skanne papirdokumenter og forvandle dem til praktiske PDF-filer.

Den beste appen vi kan prøve på hvilken som helst telefon (uavhengig av operativsystemet) er Microsoft OneDrivetilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.
På en veldig lik måte som Google Drive er det mulig å bruke sky-appen til å skanne dokumenter, klippe dem ut og lagre dem i PDF-format direkte i Microsoft-skyen eller i det lokale minnet på enheten.

For å fortsette med anskaffelsen er alt vi trenger å gjøre å åpne appen, trykk ned på menyen Fil, trykk på den kameraformede knappen (nederst til høyre), gi de nødvendige tillatelsene og ramme inn dokumentet som skal anskaffes; så snart kameraet er på plass, trykker vi på utløserknappen, og på følgende skjerm endrer vi kantene på innhentingsvinduet, trykker vi på knappen Han bekreftervi gjør andre endringer for å gjøre dokumentet perfekt og til slutt trykker vi på Ferdig for å lagre dokumentet i skyen eller internminnet.

Andre interessante apper å bruke for å skanne dokumenter fra telefonen din er:

Andre nyttige apper kan sees i artikkelen i begynnelsen av artikkelen.

Konklusjoner

Når vi trenger å sende en side av en bok til noen, den digitale versjonen av et papirdokument, et bilde av notatboken eller notatene tatt i løpet av leksjonen, er den raskeste måten å gjøre det på å bruke smarttelefonkameraet, som , som sett fungerer det veldig bra som skanner. Derfor, når de ber oss sende lekser eller skoletimer, vil vi vite hvordan vi gjør det på riktig måte uten å kaste bort for mye tid.

Hvis skannet PDF-fil med telefonens kamera skal resultere for stor til å dele du kan bruke en av gratis apper for å komprimere PDFblant hvilke det absolutt skiller seg ut Ilovepdf.com.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan redigere og fylle ut PDF fra Android og iPhone/iPad kom igjen hvordan du skriver ut fra Android til hvilken som helst skriver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up