Beste alternativer til Microsoft Outlook for e-post på PC

Beste gratis alternative e-postklientprogrammer til Microsoft Outlook for å lese e-post fra din PC

Blant programmene som brukerne installerer på arbeids-PC-ene finner vi absolutt Microsoft Outlook, som kreves for å få tilgang til e-post- og Exchange-serveren din. Dette programmet er flott, men det er en del av Office-pakken og derfor er det ikke tilgjengelig gratis.

Funksjonen som gjør Microsoft Outlook unik og viktig er kalenderen og oppgavestyring å tildele til personer (Task and Event Management) og gir flere utvidelser og plugins for Microsoft Outlook som utvider bruksmulighetene.

Heldigvis er det ingen mangel på gratis alternativer: i denne guiden vil vi vise deg beste alternative e-postklienter til Outlook som vi kan bruke gratis og uten grenser. Vi vil ikke ha kraften og fleksibiliteten til Outlook, men vi vil fortsatt kunne administrere e-posten vår gjennom et dedikert program.

LES OGSÅ -> Hvordan laste ned Microsoft Outlook

1) Windows Mail-appen

Hvis vi har en PC med Windows 11 eller Windows 10 trenger vi ikke å installere noe ekstra e-postprogram, siden det er mulig å bruke applikasjonen Post integrert i systemet. Dette programmet er veldig enkelt, men lar deg sjekke e-posten til enhver e-postkonto på en enkel måte.

For å bruke denne klienten, trykk på Start-menyen og se etter Mail-appen. Når appen er åpnet, logges du automatisk på Microsoft-kontoen som brukes på operativsystemet, slik at du enkelt kan lese Outlook-posten din fra appens grensesnitt, som er moderne og enkelt å bruke.

For å legge til andre e-postkontoer (som Gmail eller Yahoo! Mail) trenger vi bare å åpne appen, utvide menyen til venstre ved å trykke på ikonet med de tre horisontale linjene øverst til venstre, klikke på elementet Kontoer og trykk til slutt på elementet Legg til kontotilstede i høyre sidefelt.

For å finne ut hvordan du bruker Windows Mail-appen anbefaler vi å lese veiledningen vår Bruk Mail i Windows som en e-postapp.

2) Thunderbird

Hvis vi ser etter et alternativt gratis program å installere på datamaskinen vår, er det beste for øyeblikket uten tvil Thunderbird.

Thunderbird er en e-postklient som skal installeres på PC-en, utviklet av MZLA Technologies Corporation, et heleid datterselskap av Mozilla Foundation, som blant annet også administrerer den berømte Mozilla Firefox-nettleseren. Det er derfor en programvare åpen kilde veldig fleksibel og tilpassbar, siden det er mulig å installere utvidelser og tillegg.

Thunderbird støtter POP, IMAP og SMTP, ved hjelp av en veiviser for å opprette e-postkontoer for alle populære Web Mail-tjenester, inkludert Outlook, Gmail og Yahoo! Post. Andre funksjoner som er verdt å nevne inkluderer: støtte for RSS-feeds for nyhetssider og blogger, nyhetsgruppeadministrasjon og integrasjon med online-kalendere fra Gmail, Outlook og andre forretningssynkroniseringstjenester. Den største fordelen med Thunderbird er at du kan laste ned versjonen for Windows, macOS og GNU/Linux.

Thunderbird blir perfekt for hjemmet hvor den er helt på nivå med Microsoft Outlook og absolutt overlegen Windows Mail-appen (på noen måter for enkel og lite konfigurerbar).

Hvis vi ønsker å lære mer om Thunderbird, inviterer vi deg til å lese guiden vår Thunderbird, det mest brukte og gratis e-postprogrammet på PC.

3) E-postutvidelser for Chrome

Hvis vi bruker Google Chrome som nettlesere vi kan installere utvidelser å administrere e-post, uten å måtte installere noe program på PC-en.

For de som kun bruker Gmail som e-posttjeneste, anbefaler vi å installere utvidelsene Checker Plus for Gmail Og Send fra Gmail (fra Google); den første utvidelsen lar deg motta varsler om nye e-poster mottatt, mens den andre utvidelsen lar deg umiddelbart opprette en ny e-postmelding (i Gmail) ved å klikke på en hvilken som helst e-postadresse på nettsiden.

Hvis vi derimot ønsker å legge til andre e-postkontoer som en Chrome-utvidelse, anbefaler vi at du prøver utvidelsen Åpne e-postklienten ekte e-postklient integrert som en utvidelse i nettleseren.

For å lære mer kan vi lese vår guide til Utvidelser for å forbedre Gmail på Chrome og Firefox.

4) eM-klient

eM klient det er et lite kjent program, men det er absolutt i stand til å konkurrere med Outlook og Thunderbird når det gjelder å administrere e-postkontoer og administrere synkroniserte kalendere.

Denne programvaren har et grensesnitt som ligner veldig på Outlookså det vil absolutt bli verdsatt av alle brukere som leter etter et gyldig alternativ til Microsofts betalte program uten å gi opp komforten og det enkle og rene grensesnittet som er typisk for de nyeste Office-produktene.

Blant hovedfunksjonene er det muligheten til å tilpasse det grafiske temaet til klienten og støtte for POP- og IMAP-protokoller, slik at vi kan legge til alle e-postkontoene våre uten for mange problemer, også gitt automatisk gjenoppretting av konfigurasjonsparametrene for de aller fleste elektroniske e-posttjenester.

Blant de andre mest interessante funksjonene finner vi synkronisering med Google Kalender, integrasjon med noen av de mest kjente sosiale nettverkene og muligheten til å importere e-postmeldinger fra Thunderbird eller en annen e-postklient på datamaskinen din. Selv om det er mindre kjent, råder vi deg til å gi det en sjanse, gitt at på datamaskiner vil vi neppe finne slike velferdige, enkle å bruke og kraftige programmer.

5) Andre gratis e-postklienter

De vi har listet opp så langt er: beste alternative e-postklienter til Microsoft Outlook for å lese e-post fra din PC: la oss prøve dem alle til vi finner den som passer våre behov.

I det uheldige tilfellet at vi ikke liker noen av programmene som allerede er nevnt, kan vi prøve en av gratisklientene som er oppført nedenfor:

 • MailBird det er en utmerket e-postklient beskrevet i detalj i en annen artikkel, veldig moderne, lett og ren, som fungerer med alle de viktigste e-postleverandørene og støtter IMAP.
 • ClawMail er en annen gyldig e-postklient som lar deg importere meldinger og kontakter fra Outlook og fra en hvilken som helst elektronisk e-posttjeneste, også tilgjengelig i en bærbar versjon.
 • Pegasus Mailden berømte og historiske e-postklienten for PC som støtter flere kontoer og varsler skrivebordet om ankomsten av nye meldinger.
 • Sylpheed er en liten åpen kildekode-e-postklient med IMAP- og POP-støtte, med muligheten til å administrere flere kontoer samtidig i ett enkelt grensesnitt.

La oss installere e-postklienten vi liker og bruke den til å lese alle e-poster og lagre dem lokalt for rask tilgang.

6) Bruk Gmail for alle e-postkontoer

Hvis vi bare bruker Gmail-kontoer, i stedet for å installere eller konfigurere tusen programmer, kan vi ganske enkelt bruke nettstedet Gmail.

Gmail er så full av funksjoner at det enkelt kan konkurrere med alle installerbare klienter, siden det støtter POP og IMAP og er fullt integrert med Google Workspace-pakken.

Det som gjør det bedre enn Outlook er den klare fordelen med en web-e-postklient, dvs. dens verdensomspennende tilgjengelighet: Uansett hvor du går, uansett hvilken datamaskin du bruker, kan du motta og skrive e-post fra Gmail-kontoen din.

Kanskje mange er uvitende om det Det er tonnevis av innstillinger og funksjoner på Gmail blant dem er en av de viktigste muligheten til å gruppere samtaler (spørsmål og svar) og flere svar på e-postmeldinger.

De som bruker flere Gmail-kontoer kan bruke en program for å ha Gmail på PCslik at det kan gjøres om til et ekte program.

På Gmail kan vi lære mer om emnet ved å lese en av guidene mine nedenfor:

Vi bruker derfor kun Gmail på vår PC for å ha alt under kontroll fra en enkelt konto.

Konklusjoner

Til syvende og sist, hvis du ikke har Office hjemme og du ikke har Microsoft Outlook og hvis du vil ha et fint komplett program for administrere e-poster fra kontoer som Yahoo, Hotmail, Libero, Virgilio, Alice, Tiscali eller andre, vi kan installere et av programmene som vises i veiledningen, sikre på det endelige resultatet (du vil neppe angre på Outlook, spesielt hjemme). I bedriftssammenheng er imidlertid disse alternativene sannsynligvis ikke gode eller kan bare brukes under visse forutsetninger.

I en annen artikkel fortalte vi deg om programmer for motta varsler og varsler på datamaskinen din når nye e-poster kommer.

Hvis vi ønsker å motta Gmail-varsler når vi bruker nettleseren, anbefaler vi at du leser artikkelen vår Gmail skrivebordsvarsling for å motta e-poster på PC.

Index
 1. 1) Windows Mail-appen
 2. 2) Thunderbird
 3. 3) E-postutvidelser for Chrome
 4. 4) eM-klient
 5. 5) Andre gratis e-postklienter
 6. 6) Bruk Gmail for alle e-postkontoer
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up