Hvordan endre eller legge et profilbilde på WhatsApp uten å beskjære på Android og iOS

Dette er en tvil om at nesten alle person som bruker whatsapp har blitt gjort på et tidspunkt. Det er at vi alle ønsker å sette et bilde som representerer oss i profilen vår. Men noen ganger støter vi på problemet at på grunn av størrelsesproblemer, er vi tvunget til å beskjære disse bildene, og dermed miste originaliteten til noen bilder, enten fordi det er et vakkert landskap eller fordi du klipper noen ut av bildet.

Men avslutningsvis er det noe litt irriterende at vi noen ganger ikke kan det legg et bilde av WhatsApp-profil ukuttet.

Så når vi går til endre profilbilde på whatsapp, innser vi at kvaliteten på bildet vårt går for mye tapt. Så vi kan ikke plassere hele bildet, vi har muligheten til å beskjære bildet. Men med dette går oppløsningen og kvaliteten på fotograferingen vår tapt.

Så det anbefales ikke i det hele tatt å gjøre dette. Det er imidlertid en annen og enkel måte å unngå å måtte beskjære WhatsApp-profilbildet. På en slik måte at den holder kvaliteten og størrelsen som vi trenger.

Index
 1. Hva kan du gjøre for å plassere et profilbilde på whatsapp?
 2. Sett et WhatsApp-bilde uten å måtte beskjære det
 3. Whatsapps store problem når du plasserer profilbilder
 4. Alternative applikasjoner for å plassere et profilbilde på WhatsApp
  1. whatscrop
  2. Square InstaPic
  3. Ingen beskjæring for Whatsapp
 5. Trinn å følge for å endre et profilbilde på WhatsApp

Hva kan du gjøre for å plassere et profilbilde på whatsapp?

Det er noe veldig enkelt vi kan gjøre, selv om det i mange tilfeller anbefales på det sterkeste. Det handler om å legge til en bakgrunn i bildet og krympe det litt, som kanskje er det beste alternativet, for å slippe å beskjære bildet. Vanligvis er ikke bildene firkantede. Og det er der problemet er, siden whatsapp krever legg ut et profilbilde at det er kvadratisk og ikke rektangulært slik alle bilder vanligvis er.

For å legge til en bakgrunn til bildet som vi må legge ut på profilen vår, er det flere alternativer. Noen mobiltelefoner har et bilderedigeringsprogram som lar deg redigere bilder uten å måtte bruke et ekstra program. Men ikke alle mobiltelefoner har denne innebygde editoren. Derfor finnes det en app som lar deg gjøre dette enkelt, veldig raskt og enkelt.

Sett et WhatsApp-bilde uten å måtte beskjære det

Det er et ekstremt nyttig program for det vi ønsker å gjøre, siden det ikke bare lar oss legge til rammer, det lar oss også legge til mange flere filtre som kan brukes til å forbedre bildet vårt. Det skal bemerkes at det også har en mulighet til å introdusere gjennomsiktige rammer som bruker bakgrunnen til det samme bildet, og likevel hjelper det oss også å sette dem på WhatsApp-profilen vår.

InstaSize er et verktøy som fungerer perfekt og raskt. Vel, det er et av de mest brukte alternativene og med den beste poengsummen i playstore. Det er at du kan legge til bakgrunn til en firkantet bilde å sette på whatsapp uten å måtte kutte den. Det er helt gratis og enkelt å bruke.

Så du kan sette denne bildemodifikasjonsapplikasjonen på prøve ved å legge til en bakgrunn med fargen du foretrekker, og det er det. Hvis du er interessert i å ha denne applikasjonen, i den følgende lenken kan du få tilgang til Last ned på den offisielle Playstore-butikken.

Uten tvil en av de beste på markedet og en av de sist brukt av brukere. Det er den beste anbefalingen vi kan gi til alle som elsker dem bilder på whatsapp og dermed kunne nyte profilen vår uten problemer.

Da anbefaler vi på det sterkeste å laste ned denne applikasjonen. så du kan legg et profilbilde på whatsapp uten å beskjære det raskt og enkelt for deg.

Whatsapps store problem når du plasserer profilbilder

Det skal sies at dette beskjæringsproblemet skyldes den høye oppløsningen som enkelte bilder har, siden vi i dag har kraftige mobiler med store kameraer som tar fantastiske bilder som ofte er nesten umulige å sette på en WhatsApp-profil. På den annen side, men ikke minst, hvis du har problemer med WhatsApp-lagring, må du vite at du kan overføre applikasjonen til et Micro SD-kort.

Vi må huske på at WhatsApp har en maksimal oppløsning for profiler, og at det på grunn av dette mange ganger ikke tillater oss å plassere hele bildet og tvinger oss til å klippe det. Dette skjer med oss ​​mer enn noe annet når vi tar bilder med bakkameraet som vanligvis Det er vanligvis den med høyest oppløsning.. Mens på den annen side, når vi tar bildet med frontkameraet, skjer det vanligvis ikke så mye med oss, siden bildene har en mindre størrelse.

Selv om det er litt irriterende å måtte gjøre dette, er det uten tvil en løsning på problemet, her vil vi fortelle deg hvilke programmer som kans bruk for å legge til noen rammer til bildet ditt, noen brukes for Instagram, men det vil tjene oss perfekt for WhatsApp også, siden Instagram og WhatsApp håndterer mer eller mindre de samme størrelsene som er tillatt for bildepublisering.

Alternative applikasjoner for å plassere et profilbilde på WhatsApp

whatscrop

Vel, appen vi skal snakke om er enkel å få tak i og bruke. Det heter WhatsCrop. Deretter skal vi vise deg noen av de store fordelene. Mellom chovedfunksjonene til WhatsCrop finner du:

 • Det lar oss velge hvilket som helst bilde for WhatsApp-profilen vår uten å måtte klippe det
 • Juster automatisk størrelsen uansett hvilket bilde det gjelder, selv når det er veldig stort
 • Lar deg tilpasse det valgte bildet ved å velge en bestemt bakgrunn

Betjeningen av denne appen er også veldig enkel, siden du først må installere den. Velg deretter bildet som interesserer deg for profilen din direkte fra Galleri hvor alle bildene av smarttelefonen din finnes.

Når du har valgt det, er det på tide å justere størrelsen til den du foretrekker, som er nøkkelpunktet der du umiddelbart vil kunne tilpasse et hvilket som helst bilde til profilen til WhatsApp-kontoen din.

I forrige øyeblikk kan du også tilpasse bildet, legge til en svart bakgrunn, en hvit eller en hvilken som helst annen endring.

Av disse grunner mener vi at det er en av de beste applikasjonene vi kan ta hensyn til på dette feltet. I tillegg er det også andre som følgende:

Square InstaPic

Dette er en annen applikasjon som også kan brukes til det vi ønsker, den ligner veldig på InstaSize, og den lar oss også legge til de rammene vi trenger slik at bildene av våre WhatsApp-profil og det gir oss også mange andre ting for å gjøre touch-ups på bildene våre, det fungerer også for bilder på Instagram. Her er en link hvis du vil prøve.

Ingen beskjæring for Whatsapp

For å bruke denne appen, er det du skal gjøre å laste ned og installere den. Du kan få dette gratis i Playstore.

Det du nå skal gjøre er å laste inn et bilde i den aktuelle applikasjonen, for det appen faktisk gjør er å legge til bakgrunner basert på de firkantede bildene, som vil være mer som mørke kanter, men med en veldig fin stil for å la bildene ligge i akkurat passe størrelse for som kan brukes i WhatsApp uten å måtte kutte.

I WhatsApp må du velg det redigerte bildet som vi nettopp har lagret fra den andre appen, og den er lagt til med disse kantene som er veldig kule, men du trenger ikke å beskjære det aktuelle bildet.

Dessverre en annen metode for å kunne bruk ubeskårne bilder I virkeligheten eksisterer den ikke, siden appen er sånn og det ikke er mulig å endre den, i hvert fall ikke for oss. Av denne grunn er det et av de beste alternativene og fremfor alt for enkelt til å kunne laste opp bildene vi ønsker uten å måtte gå gjennom den irriterende beskjæringen som ødelegger våre elskede fotografier.

Når vi snakker om WhatsApp, snakker vi ikke lenger om en enkel direktemeldingsapplikasjon. Vi snakker om en komplett app. Slik sett, litt etter litt, kan det sies at det sakte nærmer seg å være et sosialt nettverk uten å miste essensen.

Dette er grunnen til at profilbilder er så viktige. Og derfor er det nødvendig å vite hvordan endre whatsapp-profilbilde.

De whatsapp profilbilde ikke bare tjener til å sette noe fint og det er det. Det er noe som hjelper andre til mye lettere og raskere å identifisere samtalen de leter etter i listen over samtaler. Også, i tilfelle du møter folk, er det en god idé å ha et fint profilbilde.

Trinn å følge for å endre et profilbilde på WhatsApp

 • Først av alt må du åpne den aktuelle applikasjonen.
 • Så snart du åpner den vil du se alle samtalene du har.
 • Du må gå til øvre høyre del av skjermen der de tre horisontale punktene er og deretter klikke på Innstillinger.
 • Over vil du se at du har profilbildet ditt, ved å trykke på det vil du forstørre og du vil kunne se ulike detaljer.
 • nå må du trykk på profilbilde aktuelle utvides ytterligere.
 • Når du ser på profilbildet du har for øyeblikket, hvis du trykker på blyanten som du ser ovenfor, vises flere alternativer.
 • Den første er Kamera, som vil være å ta et bilde i det øyeblikket og bruke det i profilen. Den andre er Galleri, som brukes til å søke etter et bilde i Android-galleriet for å sette på profilen og det siste er å slette et bilde slik at du ikke har noe profilbilde.

På denne måten vil du også kunne endre status og annen informasjon som vises i nevnte seksjon, men i utgangspunktet er det slik du bør endre whatsapp-profilbilde på en ganske enkel og fremfor alt rask måte.

Husk å velge et bilde som representerer deg eller hvor du fremstår tydelig slik at alle kontaktene dine kan gjenkjenne deg mye lettere enn de ville gjort om du la inn et nytt profilbilde.

Et merkelig faktum til alt dette som vi har fortalt deg, er at du har muligheten til å legge til klistremerker, uttrykksikoner og bokstaver til bildene dine som du vil sette på WhatsApp. Du må bare gå inn på denne linken og finne ut hvordan du gjør det.

Hvis du har noen form for tvil om hvordan endre whatsapp-profilbildet mitt enten hvordan laste opp whatsapp-profilbildet mitt du kan legge det igjen i seksjonen under kommentarene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up