Hvordan legge til en kontakt i en WhatsApp-gruppe UTEN å være administrator? Det er mulig?

Jeg husker fortsatt den gangen vi hadde det mange pakker med meldinger for relativt lite penger. I selskapet der jeg var ga de deg rundt 6000 tekstmelding ukentlig for ca. 4 USD på det meste. Ting har endret seg nå for tiden, prisene også helt klart. Poenget er at helt siden vi møttes Hva skjer Ikke bare sluttet vi alle å bruke SMS fordi det endte opp med å bli billigere, men telefonselskapene gjorde alt for å hindre oss i å kun bruke Mobildata og ingen SMS og relativt nylig tradisjonelle samtaler.

Ser vi bort fra alt dette, kan vi ikke nekte for de klare fordelene WhatsApp har fremfor vanlig SMS, alle mulighetene WhatsApp gir oss kan ikke engang sammenlignes. En av disse fordelene er utvilsomt muligheten for å opprette grupper å kunne snakke med flere personer samtidig, men kan en person legges til i en WhatsApp-gruppe uten å være administrator?

En av mest brukte funksjoner i WhatsApp Det er uten tvil å kunne lage grupper, på denne måten kan man ha en gruppe for livslange venner, universitetsklassekamerater, for familie osv. Kort sagt er det en god måte å holde seg informert og kommunisere med en gruppe mennesker som deler felles interesser på en veldig hyggelig, morsom og effektiv måte.

Problemet er at for å legge til personer i disse gruppene må du være administrator i teorien, fordi det finnes en metode for å kunne legge til personer i gruppene uten å måtte administrere det.

WhatsApp er en av de viktigste mobilapplikasjonene i verden, den viktigste referansen vi har tilgang til når vi tenker på direktemeldingstjenester, og på dette punktet må vi på samme måte understreke at det er all slags informasjon å vurdere i denne forbindelse. Sannheten er at i mange tilfeller kan vi være en del av de kjente WhatsApp-gruppene, selv om vi ikke er administratorer av dem, noe som betyr at vi ikke kan utføre alle slags funksjoner.

Det normale er at i gruppene, med mindre alle medlemmene er venner, har administratorene en tendens til å være veldig strenge og administrere seg selv som om de var de sanne eierne av gruppen, så noen ganger er det praktisk å lære å utføre alle slags oppgaver uten å være avhengig av dem i det hele tatt. Sannheten er at generelt kan vi si at administratoren har kontroll over alt, eller i det minste funksjoner som avgjørelsen om hvem som skal sparke eller legge til i gruppen, men selvfølgelig er det et enkelt triks du bør vite om den.

Faktisk i denne artikkelen Vi skal spesifikt lære deg hvordan du legger til en kontakt i en WhatsApp-gruppe uten å være administrator på den enkleste og enkleste måten., slik at det tar bare et sekund å legge en bekjent til denne gruppen for å kunne håndtere denne typen situasjoner. Selv om selvfølgelig senere vil administratoren kunne fjerne de du har lagt til, trenger du i det minste ikke være avhengig av dem når du vil legge til noen andre i de forskjellige gruppene.

Hvordan legge til en person i gruppen min på WhatsApp

"Er det et program å legge til i en WhatsApp-gruppe uten å være administrator?" Det er muligens spørsmålet mange av våre lesere har stilt seg før eller siden, og på dette tidspunktet må vi si at det faktisk er metoder eller applikasjoner som ble utviklet for det på den tiden. Applikasjoner som WhatsApp Plus eller WhatsApp GB ville tillate messenger å bli hacket nesten fullstendig, men akkurat nå har vi ikke engang dette alternativet med dem.

Sannheten er at akkurat nå er det ingen WhatsApp-applikasjon eller triks for å legge til kontakter til WhatsApp med mindre vi er systemadministratorer. Det vil si at det ikke er mulig å legge til kontakter i en gruppe, i hvert fall ikke uten samtykke fra gruppeadministratoren. Sannheten er at uansett, sannsynligvis vil du finne på nettet noen applikasjoner som lover at de lar deg legge til kontakter i WhatsApp-gruppene dine, men vær forsiktig fordi mange av dem er falske.

Hvis du vil legge til personer i de forskjellige WhatsApp-gruppene, er den eneste løsningen vi har for hånden å be administratoren om å legge dem til, eller i alle fall be dem om å gjøre oss til administratorer også, slik at vi ikke trenger å stole på etter ham. For resten, selv om WhatsApp-administratorer er noe kompliserte, vi må si at de er et nødvendig onde slik at alt holdes i orden, så aldri nøl med å kontakte dem.

Først og fremst må vi prøve å være klar over hvem vi skal legge til den aktuelle gruppen slik at det ikke oppstår noen form for problemer, vi må være veldig forsiktige i denne forbindelse fordi kanskje andre kan bli syke og til og med der ute kan Administratoren ikke liker ham og han kan eliminere dem begge, må du være forsiktig. Metodene for å legge til folk i WhatsApp er som følger, og du må bruke whatsapp web å få det.

Den første av dem

Først av alt, vi skal åpenbart gå til WhatsApp Web ved å bruke en datamaskin. Vi skanner QR-koden for å kunne logge inn og akkurat der må vi gå inn i den aktuelle gruppen, i gruppeprofilen vil vi kunne se alternativet som tydelig sier "legge til deltaker". Det vi gjør nå er å legge til den aktuelle kontakten.

Den andre metoden

Igjen skal vi gå til WhatsApp Web og skanne koden for å kunne logge på. Når denne delen er klar, går vi til gruppen der vi ønsker å legge til nevnte kontakt, og etter det ser vi på gruppeprofil Hva sier et alternativ?Inviter til gruppe via link". Det vi åpenbart skal gjøre er å sende denne lenken til kontakten vi ønsker å legge til den.

Som du kan se, er det ikke for komplisert å legge til folk til whatsapp gruppedet er klart at du bør tenke nøye gjennom hvem du skal legge til slik at du senere ikke får problemer med noen i den aktuelle gruppen og på denne måten kan unngå enhver form for unødvendig dramatikk.

I alle fall, hvis du kjenner til en annen metode som kan være nyttig for å legge til folk i en gruppe uten å måtte administrere den, oppfordrer vi deg til å legge den igjen i kommentarfeltet nedenfor.

Legg til en person i en WhatsApp-gruppe

 • Først av alt, la oss gå til WhatsApp Web, skann QR-koden som vanlig.
 • Det du nå skal gjøre er å gå inn i den aktuelle gruppen.
 • I den delen av gruppeprofilen dukker legg til deltaker opp, der må du bare velge kontakten du vil legge til.

Hvis det ikke fungerer…

 • Vi går tilbake til WhatsApp Web og skanner QR-koden som vi pleier.
 • Igjen går vi inn i den aktuelle gruppen.
 • Vi kan se at i delen av gruppeprofilen på ett sted står det Inviter til gruppe via lenke.
 • Det du vil gjøre er å sende invitasjonen via lenke til den aktuelle kontakten, og det er det.

Som du kan se, er det ikke komplisert i det hele tatt. legg til en kontakt i en WhatsApp-gruppe uten å være administrator. Å kunne gjøre dette betyr selvsagt ikke på noen måte at du kan ha de privilegiene som personen som administrerer gruppen har, men at du kun kan invitere ved å bruke disse metodene.

Så slik er det hvordan legge til en kontakt i en whatsapp-gruppe uten å være administrator, ganske enkelt, effektivt og fremfor alt ekstremt raskt.

Som alltid spørsmål vedr hvordan legge til kontakt uten å være administrator i whatsapp-gruppen Du kan la det være stille i kommentarene nedenfor, og så snart vi kan vil vi prøve å svare på dem.

Index
 1. Hvordan legge til en person i gruppen min på WhatsApp
  1. Den første av dem
  2. Den andre metoden
 2. Legg til en person i en WhatsApp-gruppe
 3. Hvis det ikke fungerer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up