Hvordan overføre filer, bilder og videoer fra mobiltelefonen til en USB-flash-stasjon eller SD- eller micro SD-kort

De siste årene har en av de viktigste tekniske elementene eller funksjonene som brukere av Android-mobilenheter har blitt vant til å vurdere, direkte å gjøre med muligheten for å legge til et microSD-kort på enheten. det som interesserer oss

Sannheten er at, spesielt hvis vi har en lagringskapasitet på 16 GB eller mindre, vil muligheten for senere å legge den til terminalen vår være avgjørende et microSD-minne i stand til å øke denne kapasiteten og gi oss en bedre brukeropplevelse.

Hvis dette er ditt tilfelle, må du vite at microSD har mange verktøy, blant dem kan vi for eksempel nevne det faktum å sende alle bildene vi har tatt, siden vi på denne måten kommer til å frigjøre en enorm mengde plass fra enhetens originale minne.

Imidlertid vet vi at mange ganger brukerne av forskjellige terminaler har problemer når du overfører bildene fra mobilminnet til en microSD, så vi ønsker å vise deg noen detaljer om det.

Hvordan overføre bilder fra mobiltelefon til flash-stasjon

Overfør filer fra en mobiltelefon til en flash-stasjon, det anbefales på det sterkeste så lenge du vil slipp litt plass på mobiltelefonen din, og lagre dokumentene våre på en bedre måte, foto- og videofiler på en flash-stasjon, dette hvis du har dem, men hvis ikke, må du gjenopprette dem, men ikke bekymre deg, det er mange måter å gjøre det på.

Er det der informasjonen er sikrere er på en sikkerhetskopiert enhet riktigi dette tilfellet en flash-stasjon, her skal vi raskt forklare hvordan du kan overføre bilder fra mobiltelefonen til en flash-stasjon.

Dette er veldig enkelt å gjøre, men du må huske på flere alternativer for å gjøre denne kompliserte oppgaven, det mest anbefalte i disse tilfellene er alltid sende filer med en USB-kabelog en datamaskin er den raskeste og mest kompatible metoden, med alle mobiltelefoner, også trygg for begge enhetene.

Hvordan sende mobiltelefonbilder til en Pendrive trinn for trinn

Det er viktig å huske på at mobiltelefonen må være fullt kompatibel med plattformen du bruker. På denne måten kan du sende filene raskere. Flash-stasjonen må ha plass nødvendig for å utføre operasjonen.

 1. Koble mobiltelefonen til datamaskinen.
 2. Masselagring åpnes automatisk.
 3. Koble pennstasjonen til datamaskinen.
 4. Åpne pendrive-mappen.
 5. Velg filene vi har klargjort for sikkerhetskopiering.
 6. Klipp ut filene på telefonen, og lim dem inn på flash-stasjonen.
 7. Bekreft med en filutforsker vi anbefaler at du bruker Astro filbehandler

Ved å utføre denne prosessen bør du ha bestått de nødvendige filene uten problemer, slik at du kan frigjøre plass på datamaskinen og dermed tillate ytelse mye roligere i sine oppgaveri tillegg til å ha større plass til å kjøre og lagre bildene, videoene, spillene dine.

Herfra er vi glade for å kunne være nyttige i alle dine bekymringer, og vi inviterer deg hvis du ikke har vært i stand til å forstå et ord Les igjen Ta trinnene nøye.

Hvordan overføre dokumenter fra mobiltelefon til flash-stasjon

Du kan også koble mobiltelefonen til datamaskinen, overføre filer til PC-en, deretter til flash-stasjonen, men husk at begge må ha filene på en tilgjengelig måte for å kopiere og lime dem inn, for dette anbefaler vi lage en mappe med alt hva du enn trenger, og på denne måten er det bare å kopiere og lime inn.

Overfør bilder til et SD-kort

Vel, på dette tidspunktet bør du vite at det er flere måter å sende bildene vi tar direkte til microSD-kortet, for eksempel ved å endre lagringsvei når et eksternt minnekort er satt inn.

Men denne prosessen kan også bestemmes manuelt, selv om det i dette tilfellet vil være viktig vurdere hvilken er versjonen av Android som vi har installert på enheten, fordi i kraft av det vil trinn for trinn bli fullstendig modifisert.

Som vi indikerte før, må du vite at for at denne opplæringen virkelig skal fungere for deg, må smarttelefonen din være kompatibel med microSD-kort og ikke ha beskyttelse mot skrift i tillegg til å ha en for å kunne sende alle fotografiene til den senere.

Vel, hvis du har vurdert disse detaljene, må du sjekke hvor det er spor for microSD-kort aktuelle, plasserer den forsiktig til den sitter godt på plass, og deretter setter du dekselet tilbake på enheten.

For å ta et eksempel, hvis mobilen din er installert Android 6.0 Marshmallow og du vil overføre bildene til microSD-kortet, er det første du må gjøre å angi Innstillinger, deretter Enhetslagring og deretter Velg microSD-kort.

Når du har gjort det, må du klikke på den symbolske menyen med de tre punktene, og deretter på Innstillinger igjen. Vi formaterer kortet å eliminere det tidligere innholdet i tilfelle de ikke interesserer oss.

Da vil du ha muligheten til å overføre alle filene du ønsker til microSD-kortet ditt på en veldig enkel måte, i den grad absolutt alt, som bilder, videoer og dokumenter kan flyttes til dette eksterne elementet på enheten, en fordel til tiden for å få plass i din originalminne.

Selvfølgelig kan det samme gjøres i tidligere versjoner av Android hvis vi vil at de skal sende informasjonen direkte til microSD-kortet.

For å analysere de ulike tilfellene starter vi først med Android 5.0 Lollipop hvor det egentlig er veldig enkelt, siden det er mulighet for å etablere en konfigurasjon slik at dokumentene sendes direkte til et microSD-kort plassert i enheten.

Det samme skjer med Android KitKat 4.4, som er den enda tidligere versjonen, siden prosedyren ikke skiller seg for mye i noen av disse terminalene. I alle fall, hvis du har spørsmål om en bestemt modell eller versjon av Android, ikke nøl med å kontakte oss.

Overfør bilder og videoer fra telefon til SD-kort enkelt

Du kan ikke oppdatere noe, laste ned eller installere noen app på mobilen. Han er så irritert over at du har så mye plass på SD-kortet mitt og telefonen din fortsetter å si at den ikke har plass å gjøre dette eller det

Vær forsiktig, det kan være vanskelig å sette inn SD-kortet ditt, avhengig av hvilken enhet du har, for eksempel har Samsung Galaxy J7 vanligvis problemer, men ingenting som ikke kan løses ved å vite hva du gjør.

Hvis så kan sjekk om det er en stor samling av bilder og videoer på telefonens interne lagring, eller du kan bare flytte eller overføre bilder og videoer fra telefonen til SD-kortet.

Det er så mange Android-telefoner på markedet. Så det kan vi ikke garantere vil fungere på alle Android-telefoner.

 • Koble telefonen til datamaskinen
 1. Koble Android-telefonen til datamaskinen med USB-datakabelen som følger med telefonen.
 • Eksporter bilder og videoer fra telefon til datamaskin
 1. Åpne Windows Utforsker hvis du bruker en Windows-PC.
 2. Bla gjennom harddiskene dine og du vil se den tilkoblede telefonen vises som en ekstern harddisk.
 3. Dobbeltklikk på telefonen din, du finner mapper og filer nedenfor.
 • Hvis det er en telefon, har den root.
 1. Du vil ha to mapper på rotkortet og på telefonen.
 2. Klikk for å åpne telefonmappen.
 3. Åpne deretter DCIM>>Kamera-mappen.
 4. Du vil kunne finne alle bildene og videoene dine som er lagret i telefonens interne lagring.
 5. Du kan kopiere dem fra telefonen til datamaskinens harddisk.
 • Importer bilder og videoer fra datamaskin til SD-kort
 1. Finn telefonens eksterne SD-kortmappe på datamaskinen, naviger til DCIM>> Kameramappen.
 2. Velg alle bildene og videoene som er eksportert fra telefonen.
 3. Kopier og lim dem inn fra datamaskinen til SD-kortet ditt.
 4. Du kan nå åpne Galleri-appen på telefonen for å få tilgang til bilder og videoer.
 5. For å unngå dupliserte filer og frigjøre plass på telefonen.
 6. Nå kan du slette dem fra telefonens interne lagring.
 7. Hvis du har slettet eller mistet bilder eller videoer på telefonen, har du fortsatt en sjanse til å få dem tilbake fra Android-telefonen.

Jeg håper du har klart å løse tvilen din.

Index
 1. Hvordan overføre bilder fra mobiltelefon til flash-stasjon
 2. Hvordan sende mobiltelefonbilder til en Pendrive trinn for trinn
 3. Hvordan overføre dokumenter fra mobiltelefon til flash-stasjon
 4. Overfør bilder til et SD-kort
 5. Overfør bilder og videoer fra telefon til SD-kort enkelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up