Last ned Freeroms-spill for PPSSPP. De beste PSP-emulatorene

I tilfelle du ikke visste det Freeroms er en av de beste nettsidene som du kan finne for å laste ned spill på alle retroplattformer. Alle disse kommer i filer med forskjellige formater, som forventet må de spilles av med riktig emulator. Hvis filen for eksempel er. iso, kan den være fra ulike konsoller Hvis du laster ned et PSP-spill, kommer det i dette formatet og må spilles av PPSSPP-emulatoren. Men i tilfelle du vil ha et spill som har et annet format, vil du ikke ha problemer for Freeroms gir deg muligheten til å laste ned en emulator som er kompatibel med mobilen din.

Det er mange nettsider som finnes hvor du kan laste ned rom, selv om Freeroms er en av de beste. Selv om jeg denne gangen skal vise deg hvordan Last ned ppsspp freeroms-spill og slik at du vil kunne nyte de beste PlayStation Portable-titlene på Android-enheten din.

Hvordan laste ned Freeroms-spill for PPSSPP Android

Sannheten er det er ganske enkelt å laste ned Freeroms-spillDet vil ta deg noen minutter, så bare følg trinnene nedenfor.

  • Det første du må gjøre er gå inn på Freeroms-siden, der vil du gå til PSP Roms-delen. Du kan følge lenken nedenfor som tar deg rett til PlayStation Portable-kategorien.
  • Når du gjør det, vil du se en liste som er sortert alfabetisk, alt du trenger å gjøre er trykk på bokstaven som tilsvarer tittelen på spillet som du vil laste ned. For eksempel, hvis du vil laste ned Mortal Kombat, må du trykke på M eller hvis du vil laste ned Dragon Ball Z, må du bare velge D.
  • Når du fant spillet du vil ha du skal klikke på tittelen og deretter gå til nedlastingslenkene som er tilgjengelig og velg den best egnede. Til slutt trykker du Direkte nedlasting for å starte nedlastingen.
  • Når nedlastingen er fullført du skal pakke ut ROM-enfor å gjøre det kan du bruke en applikasjon fra butikken, kalt Es File Explorer. Last ned og pakk ut ROM-en.
  • Så når filen er ukomprimert du kan kjøre den for å starte installasjonen og på denne måten vil du begynne å nyte spillet du lastet ned uten problemer.

Som du vil kunne legge merke til selv om du må følge flere trinn er det ganske enkelt å laste ned spill fra denne siden på din Android-mobil.

Likt det er flere nettsteder som ligner på dette hvor du finner en god del spill fra mange andre konsoller som Nintendo DS, PSP, SNES, diverse PlayStation, etc.

Det er noen som etter min ydmyke mening er den beste kvaliteten de har fordi de også oppdaterer innholdet nesten daglig, mange har også alle spillene å laste ned direkte og uten problemer.

Last ned spill for emulator PPSSPP torrent

Vi fortsetter med mange av det vi anser som de viktigste veiledningene for brukere av Android-mobilenheter, og i dette spesielle tilfellet finner vi en som mange brukere fra hele verden har spurt oss om lenge. Det er verken mer eller mindre enn muligheten for å laste ned spill for PPSSPP Torrent-emulatorenslik at vi kan installere flere av dem på alle våre datamaskiner, og spille dem utover deres egne begrensninger.

Det første du må vurdere i denne forbindelse er at når vi snakker om torrenter, gjør vi det om de tradisjonelle filene eller arkivene som tilsvarer en søkeserver. Til dette må vi legge til at alt er basert på en protokoll kalt BitTorrent, ansvarlig for peer to peer eller P2P fildeling. I denne artikkelen finner du informasjon om Last ned torrent-spill for PPSSPP Android-emulatoren som fungerer på både mobiltelefoner og nettbrett.

Før vi går inn i detaljene, må vi uansett nevne at følgende trinn for trinn som vi skal lære deg er spesielt nyttig for PPSSPP og PPSSPP Gold emulatorer. Det er en serie med veldig enkle trinn, og først av alt må du sørge for at du følger noen grunnleggende trinn. Blant dem, laste ned og installere uTorrent-applikasjonennoe du kan gjøre ekstremt raskt og enkelt, siden du bare trenger å laste ned den første applikasjonen fra denne lenken.

Installer spill for PPSSPP Torrent-emulator

Når du har lastet ned den forrige applikasjonen, har neste trinn å gjøre direkte med å gå inn på nettsiden http://survey-smiles.com/ fra denne lenken, og deretter klikke på spillet vi ser etter, som for eksempel kan være et kjent spill liker Grand Theft Auto San Andreas. Når du har funnet spillet som interesserer deg, må du klikke på uTorrent-knappen for å starte nedlastingen og du vil se at nedlastingen tar bare noen få sekunder, siden det er lette filer.

Når det er ferdig, må du klikke på nedlastingsvarselet, og det vil automatisk åpne uTorrent-applikasjonen. Deretter åpnes et vindu som bekrefter stien til den, og vi må trykke på Legg til for å begynne å laste ned den aktuelle filen. Når vi er ferdige med å bruke Torrent, har neste trinn å gjøre direkte med trykk på alternativknappen og trykk på Avslutt. Dette er for at applikasjonen ikke skal fortsette å fungere og derfor opptar plass og minne.

Så er det en annen metode som vi må vurdere i denne forbindelse. Vi må gå til det samme nettstedet nevnt ovenfor, og deretter søke etter spillet vi har tenkt å installere. Vi fortsetter å trykke på uTorrent-ikonet til de mulige alternativene vises, og deretter klikker vi på Copy Link URL. Vi går til uTorrent-applikasjonen, klikker på Alternativer-knappen og velger alternativet Legg til Torrent URL. Da sletter vi HTTP-en som vises i den første boksen og kopierer kun URL-en.

Vi velger alternativet Legg til og nedlastingen starter automatisk igjen. Samtidig anbefaler vi at du ikke under noen omstendigheter glemmer å lukke applikasjonen riktig for å unngå å miste batteriet på enhetene dine, som vi påpekte tidligere. Du må vite hva da Dette som vi har nevnt er i utgangspunktet alt du trenger for å laste ned PPSSPP-spill av Torrentsiden da vil alt avhenge av kvaliteten på Internett-tilkoblingen din og andre problemer.

Metode 1

Vel, vi starter da med metode 1 innenfor dette segmentet, en veldig enkel prosess der du i første omgang må last ned en applikasjon, kalt uTorrent, til din Android-mobilenhetsom er veldig enkelt hvis du gjør det fra denne lenken. Da må du gå til siden denne lenken for å laste ned spillet du ønsker, klikk på det og trykk på uTorrent-knappen for å starte nedlastingen så snart som mulig, noe som ikke bør ta mer enn ett minutt.

Nedlastingen tar bare noen få sekunder fordi torrentfiler vanligvis ikke er tunge i det hele tatt, og når det er gjort, kan du klikke på nedlastingsvarselet. Nesten automatisk åpnes uTorrent-applikasjonen, så vi nærmer oss. Da vises et vindu for å bekrefte banen og så må vi klikke på Legg til for å begynne å laste ned den aktuelle filen. Når du er ferdig, er det på tide å trykke på alternativknappen og trykke Exit slik at applikasjonen ikke bruker batteri unødvendig.

Metode 2

Hvis den første metoden som vi har diskutert før ikke er nyttig for deg, må du vurdere at det alltid er andre like mulige alternativer. Vi kan for eksempel ikke unnlate å markere hva som skjer når vi går direkte til den nevnte nettsidelenken. Igjen ser vi etter spillet vi vil installere, men i dette tilfellet, etter å ha trykket og holdt inne uTorrent-ikonet, vi må vente til et alternativvindu vises og klikke på "Kopier lenke URL".

Deretter går vi til uTorrent-applikasjonen, trykker på Alternativer-knappen og velger "Legg til Torrent URL", og sletter HTTP-en som vises i den første boksen, for å erstatte den med URL-en som vi tidligere har kopiert. Velg Legg til for å legge den til i systemnedlastingene, hvoretter selve nedlastingsprosessen skal starte så snart som mulig. Som vi indikerte i forrige trinn, er det viktig i disse tilfellene at du alltid tar deg bryet med å lukke applikasjonen igjen etter å ha brukt den..

Har du vært i stand til å laste ned spill for en PPSSPP Torrent-emulator med dette trinn for trinn?

Index
  1. Hvordan laste ned Freeroms-spill for PPSSPP Android
  2. Last ned spill for emulator PPSSPP torrent
  3. Installer spill for PPSSPP Torrent-emulator
  4. Metode 1
  5. Metode 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up