Løsning: "WhatsApp fungerer ikke med 3G, 4G eller 5G mobildata"

Hvorfor fungerer ikke WhatsApp for meg med 3G eller 4G? Du må da vite at det er et ganske vanlig problem i denne typen situasjoner, så vi skal analysere alle detaljene om det som du bør vurdere. Det første du må huske på, i alle fall, er at du må være koblet til et Internett-nettverk av noe slag for at WhatsApp skal fungere.

Faktisk har problemet vi nevner å gjøre med ulempene vi finner når vi har ikke en WiFi-tilkobling spesielt for hånd. Hvis du er avhengig av mobildata for å bruke WhatsApp, enten det er 3G eller 4G, kan det hende at systemet ikke fungerer, og det er derfor vi ønsker å vise deg noen detaljer du bør vurdere i disse tilfellene.

whatsapp fungerer ikke En av de mest fryktede frasene vi kan lese eller høre i disse dager. Og det er klart at mange av oss bruker denne direktemeldingsapplikasjonen hver dag, og det er derfor vi trenger at den fungerer. Problemet er at av forskjellige grunner kan vi finne det WhatsApp kjører ikke på mobilen vår, Så la oss se på mulige løsninger.

I første omgang må vi huske at siden sist 31. desember 2016, WhatsApp sluttet å fungere på mange mobiler, spesielt de med gamle Android-versjoner, iOS 6 og iOS 7, Symbian, Blackberry og gamle Nokia. Det spekuleres i at i løpet av de kommende månedene vil også andre terminaler slutte seg til de som ikke lenger kan bruke denne applikasjonen.

Men det finner vi også ofte whatsapp er nede, og det er nettopp derfor vi ønsket å lage en artikkel der vi på en eller annen måte skal utelukke problemene vi må vurdere i disse sakene. Av denne grunn skal vi lære deg hva som er trinnene vi må følge hvis du ser det whatsapp fungerer ikkeså vi anbefaler deg å fortsette å lese, selvfølgelig.

Index
  1. WhatsApp fungerer ikke, hva gjør jeg?
    1. WhatsApp er nede, hva gjør jeg?
  2. Smarttelefonen er ikke kompatibel med WhatsApp
  3. Mobiler der WhatsApp ikke fungerer
  4. Hva du skal gjøre når telefonen vår ikke lenger er kompatibel med WhatsApp
  5. WhatsApp sender ikke meldinger med mobildata
  6. Hvis jeg reiser til et annet land, kan jeg bruke WhatsApp?

WhatsApp fungerer ikke, hva gjør jeg?

Hvis du vil vite hvorfor WhatsApp ikke fungerer, er det første du må gjøre å sjekke at du ikke har en. gammel Android-versjon, mindre enn 2,0. Og det samme med iOS 6 og iOS 7, Symbian, BlackBerry og gamle Nokia-terminaler. I alle fall må du vite det hvis du har en av disse enheteneWhatsApp sluttet å virke 31. desember 2016. Det kan du også skriv til WhatsApp-støtte for å presentere problemet ditt

Som vi sa før, mange terminalbrukere BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 og Nokia S60 Symbianvil de ikke kunne fortsette å bruke denne meldingsapplikasjonen fra samme år 2017. I noen av tilfellene for alle terminalene nevnt ovenfor du vil ikke lenger kunne bruke whatsappså vi anbefaler at du satser på å endre den.

WhatsApp er nede, hva gjør jeg?

Hvis problemet ikke har med smarttelefonen din å gjøre, skyldes problemet sannsynligvis en intern feil i WhatsApp, mer enn noe annet relatert til det faktum at serverne er nede. I seksjon tjenestestatus, du kan finne spesifikk og oppdatert informasjon om sakenfor å utelukke at problemet har med deg å gjøre.

Hvis du ser at værikonet vises konstant i hver av WhatsApp-samtalene dine, må du vite at WhatsApp sannsynligvis er helt nede. Det du må gjøre i denne typen saker er bruk en alternativ applikasjon, som f.eks bruk Telegram, eller send SMS for å kommunisere med andre.

På den annen side må vi si at det er noen veldig spesifikke øyeblikk i kalenderen der whatsapp krasjer, som hovedsakelig har å gjøre med økt bruk av applikasjonen, for eksempel jul eller nyttår. I disse tider er det faktisk veldig vanlig at WhatsApp krasjer fullstendig. Utover det, og som alltid, hvis du har spørsmål, anbefaler vi at du Legg igjen dine spørsmål i kommentarfeltet.

Smarttelefonen er ikke kompatibel med WhatsApp

For Android-brukere bør du prøve oppdater operativsystemet ditt fra alternativene som OS tillater oss. Innstillinger> Om enheten> Oppdater programvare, i tilfelle du ikke har en oppdatering, kan du prøve å roote mobilen enkelt og installere en Egendefinert ROM at den har en mer oppdatert versjon av operativsystemet, ellers egner ikke mobilen seg lenger til å bruke WhatsApp.

Hvis du har BlackBerry med bjørnebær operativsystem Så du vet at siden 2017 har WhatsApp sluttet å fungere definitivt på disse telefonene, det samme skjer ikke på BlackBerrys som har Android. Men tilbake til emnet er alt du trenger å gjøre endre mobildato til 2014, la dagen og måneden være som de er, du må bare endre årstall og det er det. På denne måten kan du fortsette å bruke WhatsApp uten noen form for problemer.

Mobiler der WhatsApp ikke fungerer

Applikasjonen mottar konstante oppdateringer for å åpenbart forbedre funksjoner, men også sikkerhet ved å fikse en enorme mengder bugs, feil, sårbarheter, etc. Det er klart at ikke alle operativsystemer eller versjoner kan motta disse oppdateringene, eller i mange tilfeller er det ikke verdt å måtte dekke mange sårbarheter i en versjon som ikke lenger brukes eller brukes lite eller ingenting.

Derfor er mobilene der WhatsApp slutter å fungere på enhetene som har Android versjoner 2.3 eller lavereforuten det i flere iPhone og Windows Phone sluttet å jobbe for måneder siden.

Men vi finner også for tiden enheter som f.eks BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 og Symbian S60 at de ikke lenger kan bruke applikasjonen.

Hva du skal gjøre når telefonen vår ikke lenger er kompatibel med WhatsApp

Dessverre er det ikke for mange alternativer i denne forbindelse, og når appen bestemmer at mobilen din ikke lenger er kompatibel, blir alternativene nesten null. En av mulighetene i tilfelle du har Android er å legge merke til om det ikke er en tilpasset ROM for mobilen din, som generelt har nyere versjoner av de offisielle, og på denne måten kan du fortsette å bruke WhatsApp.

I sin tur kan du se om fra offisielle web de fortsetter fortsatt å støtte appen, siden nedlasting av appen fra en butikk ikke er det samme som å laste den ned fra den offisielle nettsiden. Uten å gå lenger når vi laster ned WhatsApp fra den offisielle nettsiden, laster vi ned en beta som alltid er inne test med nyheter at i den stabile versjonen av Play Butikk Vi finner vanligvis ikke.

Den eneste måten som eksisterer er å eller ganske enkelt endre mobilenheten din for en mer gjeldende, og ta i betraktning at det finnes mange billige billige alternativer som har en virkelig spektakulær ytelse, for eksempel familien til Samsung JJeg tror at det beste alternativet, med tanke på fremtiden, åpenbart er å endre enheten.

WhatsApp sender ikke meldinger med mobildata

Nettopp, det har skjedd med mange av oss, at WhatsApp av en eller annen grunn ikke fungerer for oss med Mobildata, uansett om vi har 3G- eller 4G-forbindelse. Problemet ser ut til å ha å gjøre med tilkoblingen direkte, så la oss prøve tilby deg noen løsninger som du bør vurdere i denne typen situasjoner som er så spesiellesSikker.

Hvis du er tilkoblet via mobildata eller mobilnettverket og når du åpner WhatsApp bekrefter du at den ikke lar deg sende eller motta meldinger, må du vite at problemet er relatert til tilkoblingen. Derfor er det beste du kan gjøre i disse tilfellene, er å sjekke om mobildataene fungerer for degprøver å åpne et nettsted i nettleseren, for eksempel.

Hvis mobildataene fungerer, kan vi være i nærvær av en problem som er direkte relatert til applikasjonsserveren, derfor må du begynne å se på andre mulige løsninger. I denne forstand må du vurdere det start smarttelefonen på nytt kan være en interessant løsning i denne typen saker, så start direkte der.

Vel, hvis problemet fortsatt ikke er løst uansett, må du sjekke nøye, fordi problemene kan være relatert, mer enn noe annet, med din mobildatatjenesteja Av denne grunn er det praktisk at du kontakter operatøren din for å vite om de virkelig er det sender deg data. Når alt dette er analysert, bør WhatsApp nå fungere uten problemer.

Hvis jeg reiser til et annet land, kan jeg bruke WhatsApp?

Det som skjer er at mange mennesker når de reiser til et annet land ikke har mobilt internettfordi selskapene som yter dem tjenesten ikke har avtale med andre lokale om å dekke dem på den måten.

Du har uansett ingenting å bekymre deg for, med tanke på det så lenge du har tilgang til et WiFi Internett-nettverk, du kan uansett koble til WhatsApp alltid uten problemer.

Det er selvfølgelig alltid mulighet for leie en roamingtjenestesom tilbyr mobildata til den reisende i et hvilket som helst land han er i, selv om det generelt er det Det er en kostnadstjeneste.

Det interessante er det denne appen fungerer i alle landsiden selv om du reiste til utlandet trenger du ikke å avinstallere det og installere det på nytt eller noe sånt, siden det eneste viktige i disse tilfellene er å kunne holde kontakten med de som betyr noe for deg.

De to vi har nevnt ovenfor er de viktigste måtene vi har tilgjengelig for å bruke WhatsApp i et annet land hvis du tenker på å bo i utlandet eller tenker på å reise, med tanke på at det egentlig ikke er nødvendig leie roaming for den utgiften det betyr.

Selvfølgelig må du ta hensyn til at det finnes et annet alternativ, knyttet til muligheten for at så lenge vi har en ulåst smarttelefon, sett inn et lokalt forhåndsbetalt SIM-kortsom lar deg ha tradisjonelt mobilt Internett uansett hvor du går.

Så det er to hovedmåter å bruke WhatsApp i et annet land, og en tredje måte som allerede er noe mer komplisert og som også krever at vi har terminal utgitt, selv om vi er sikre på at med slike alternativer vil du få mer enn interessante resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up