Rett opp potify Web Player som ikke fungerer (trinn-for-trinn-veiledning)

Har du problemer med Spotify-nettspilleren? eller Spotify nettspiller fungerer ikke og får feilmeldingen "Spotify nettspiller en feil oppstod"? Ikke bekymre deg, i denne guiden vil vi se hvordan du løser problemer med Spotify.

Spotify er en av de mest populære og trendende musikkstrømmeplattformene, og vi er allerede store fans. Men for de av dere som ikke har prøvd det ennå, la oss introdusere dere for en i sitt slag og den ekstremt fantastiske, Spotify. Med Spotify kan du streame ubegrenset musikk på nettet, uten å måtte laste ned noe til enheten din. Det gir deg tilgang til musikk, podcast og videostrømming og alt gratis! Når det gjelder allsidigheten, kan du bruke den på telefonen eller PC-en, på Windows, Mac eller Linux, eller på Android eller iOS. Ja, den er tilgjengelig for alle, og blir dermed en av de mest tilgjengelige musikkplattformene.

Registrer deg enkelt og logg på når som helst og hvor som helst til det store utvalget av musikk den har å tilby. Lag dine personlige spillelister eller del dem med andre. Bla gjennom sangene dine etter album, sjanger, artist eller spilleliste, og det vil ikke være noe problem. De fleste av funksjonene er tilgjengelige gratis, mens noen avanserte funksjoner er tilgjengelige med et betalt abonnement. På grunn av sine fantastiske funksjoner og nydelige grensesnitt hever Spotify seg over mange av sine konkurrenter. Selv om Spotify har erobret markedet i mange land i Asia, Europa, Nord-Amerika og Afrika, har det ennå ikke nådd hele verden. Imidlertid har den også sin fanbase i de unådde landene, som får tilgang til den via proxy-servere med lokasjoner i USA, slik at Spotify kan brukes fra hvor som helst i verden.

Spotify er gode på det det gjør, men det har sine egne feil. Noen av brukerne klager over at nettspilleren ikke fungerer, og hvis du er en av dem, har vi følgende tips og triks for deg slik at du kan bla gjennom favorittmusikken din uten problemer. Hvis du ikke kan kontakte eller koble til Spotify i det hele tatt, kan det være flere årsaker til det. La oss se hver og en av dem.

Løs problemet med Spotify-webspilleren som ikke fungerer

Tips 1: Internett-leverandøren din

Internett-tjenesten din kan ødelegge nettspilleren din. For å bekrefte dette, prøv å gå til andre nettsteder. Hvis andre nettsteder ikke fungerer, er det sannsynligvis et problem med Internett-leverandøren din og ikke med Spotify. For å løse dette, prøv å bruke en annen Wi-Fi-tilkobling eller start den nåværende ruteren eller modemet på nytt. Start datamaskinen helt på nytt og start nettleseren på nytt og prøv å få tilgang til nettsidene igjen. Hvis du fortsatt ikke får tilgang til Internett, kontakt Internett-leverandøren.

Tips 2: Datamaskinens brannmur

Hvis du får tilgang til alle andre nettsteder unntatt Spotify, kan det hende at Windows-brannmuren blokkerer tilgangen din. En brannmur forhindrer uautorisert tilgang til eller fra et privat nettverk. For å gjøre dette, må du deaktivere brannmuren. For å deaktivere brannmuren,

1. Se i startmenyen for $0027Kontrollpanel$0027.

2. Klikk på "System og sikkerhet" og deretter "Windows Defender-brannmur".

3. På sidemenyen klikker du på "Slå Windows Defender-brannmur på eller av".

4. Deaktiver brannmuren for det nødvendige nettverket.

Start nå PC-en på nytt for å lagre endringene, og du kan fikse problemet med Spotify-webspilleren som ikke fungerer.

Tips 3: En dårlig cache på datamaskinen

Hvis deaktivering av brannmuren ikke løser problemet, kan dårlig cache være en årsak. Adresser, nettsider og elementer på nettsteder du ofte besøker, bufres på datamaskinen din for å gi deg bedre og mer effektiv service, men noen ganger bufres noen dårlige data, noe som kan blokkere nettilgangen til visse nettsteder. For å gjøre dette, må du tømme DNS-bufferen ved å

1. Søk i startmenyen etter "Ledetekst". Deretter høyreklikker du på ledeteksten og velger "Kjør som administrator".

2. Ved ledeteksten skriver du inn følgende kommando og trykker Enter:

ipconfig /releaseipconfig /flushdnsipconfig /renew

3. Start nettleseren på nytt.

Hvis du i det minste kan nå og koble til Spotify med et delvis lastet nettsted, prøv følgende rettelser.

Tips 4: Informasjonskapsler i nettleseren din

Din nettleser lagrer og administrerer informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små deler av informasjon som nettsteder lagrer på datamaskinen din og kan brukes når du får tilgang til den i fremtiden. Disse informasjonskapslene kan bli ødelagt og hindrer deg i å få tilgang til nettstedet. For å fjerne informasjonskapsler fra Chrome,

1. Åpne Google Chrome og trykk Ctrl + H for å åpne loggen.

2. Deretter klikker du på Fjern nettleserdata på venstre panel.

3.Nå må du bestemme perioden du skal slette historikkdatoen for. Hvis du vil slette fra begynnelsen, må du velge alternativet for å slette nettleserhistorikken fra begynnelsen.

Merk: Du kan også velge andre alternativer som Siste time, Siste 24 timer, Siste 7 dager osv.

4. Sjekk også følgende:

  • nettleserlogg
  • Informasjonskapsler og andre nettsteddata
  • Bufret bilder og filer

5. Klikk nå på Slett data for å begynne å tømme nettleserloggen og vent til den er ferdig.

6. Lukk nettleseren og start PC-en på nytt.

For MozillaFirefox,

1.Åpne menyen og klikk på Alternativer.

2. I delen "Personvern og sikkerhet" klikker du på "Slett data"-knappen under Informasjonskapsler og nettstedsdata.

Sjekk nå om du kan fikse Spotify-webspilleren som ikke fungerer eller ikke. Hvis ikke, fortsett med neste metode.

Tips 5: Nettleseren din er utdatert

Merk: Det anbefales å lagre alle viktige faner før du oppdaterer Chrome.

1. Åpne Google Chrome ved å søke etter det ved å bruke søkefeltet eller ved å klikke på kromikonet som er tilgjengelig på oppgavelinjen eller skrivebordet.

2. Klikk på ikonet med tre prikker som er tilgjengelig øverst til høyre.

3. Klikk på hjelpeknappen på menyen som åpnes.

4. Under alternativet Hjelp klikker du på Om Google Chrome.

5. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil Chrome begynne å oppdatere automatisk.

6. Når oppdateringene er lastet ned, må du klikke på Start på nytt-knappen for å fullføre oppdateringen av Chrome.

7. Etter å ha klikket Start på nytt, lukker Chrome automatisk og installerer oppdateringer.

Tips 6: Nettleseren din er ikke kompatibel med Spotify

Sjelden skjønt, men nettleseren din støtter kanskje ikke Spotify. Prøv en annen nettleser. Hvis Spotify er tilkoblet og lastet perfekt og det bare er musikken som ikke vil spille.

Tips 7: Aktiver beskyttet innhold

Hvis du får feilmeldingen "Avspilling av beskyttet innhold er ikke aktivert", må du aktivere beskyttet innhold i nettleseren din:

1. Åpne Chrome og naviger til følgende URL i adressefeltet:

chrome://settings/content

2. Deretter ruller du ned til "Beskyttet innhold" og klikker på det.

3. Aktiver nå alternativet ved siden av "Tillat nettstedet å spille av beskyttet innhold (anbefalt)".

4. Prøv nå å spille musikk med Spotify igjen, og denne gangen kan du kanskje fikse problemet med at Spotify-nettspilleren ikke fungerer.

Tips 8: Åpne sanglenken i en ny fane

1. Klikk på ikonet med tre prikker for ønsket sang.

2. Velg "Copy Song Link" fra menyen.

3.Åpne en ny fane og lim inn koblingen i adressefeltet.

Bortsett fra disse triksene kan du også laste ned musikken til datamaskinen din og spille den på din lokale musikkspiller hvis du er en Spotify Premium-bruker. Alternativt, for en gratis konto, kan du laste ned og bruke en Spotify-musikkkonverter som Sidify eller NoteBurner. Disse omformerne lar deg laste ned favorittsangene dine i formatet du foretrekker ved å dra og slippe sangen eller kopiere og lime inn sanglenken direkte og velge utdataformat. Vær oppmerksom på at prøveversjonene lar deg laste ned de tre første minuttene av hver sang. Nå kan du lytte til favorittsangene dine på Spotify uten problemer. Så fortsett å lytte!

Index
  1. Løs problemet med Spotify-webspilleren som ikke fungerer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up