Retting av DPC Watchdog-bruddet Toms maskinvarefeil i Windows 10

Hvis du støter på DPC Watchdog-bruddfeil i Windows 10, er det noen få rettelser du kan prøve. Disse kan omfatte frakobling eller fjerning av viss maskinvare, kjøring av en lagringsdiagnoseskanning og mer.

Brudd på DPC-vakthunden stammer ofte fra en SSD-driver som ikke støttes, som stort sett ble fikset kort tid etter utgivelsen av Windows 10, men som fortsatt forekommer av og til.

Index
  1. Fastvare som ikke støttes
  2. Inkompatible drivere
  3. Ødelagte systemfiler
  4. Programvarekonflikter

Fastvare som ikke støttes

Tom's Hardware Error Code 2907 (dpc watchdog brudd) kan være forårsaket av en rekke tekniske problemer, for eksempel utdaterte drivere, inkompatibel programvare og ødelagte systemfiler. For å løse feilen bør du prøve å løse disse underliggende årsakene.

Ustøttet fastvare kan også forårsake dette problemet. For eksempel, hvis du nylig har installert en SSD på PC-en, kan fastvaren være utdatert og må oppdateres for å fikse problemet.

En annen vanlig årsak til datamaskinfeil er tilstedeværelsen av eksterne enheter. For å teste om de alle forsvinner eller ikke, prøv å koble fra alle enhetene dine og koble dem til igjen for å se om det løser problemet.

Hvis du fortsetter å motta denne feilmeldingen etter at du har oppdatert driverne eller maskinvaren, betyr det sannsynligvis at det fortsatt er drivere eller maskinvare i bruk som er inkompatible med Windows 10. Prøv derfor å oppdatere disse driverne for å løse problemet.

Inkompatible drivere

DPC-vakthunden er en prosess på systemnivå som sporer når visse deler av maskinvare prøver å kommunisere med CPU. Hvis en DPC tar lengre tid enn forventet å løse, kan det føre til blåskjermfeil.

Det er flere måter å løse dette problemet på, hvorav noen innebærer å oppdatere driverne. Hvis du har en solid state-stasjon (SSD), må du kontrollere at fastvareversjonen er oppdatert.

En annen måte å finne ut om det er inkompatible drivere på enheten din, er ved å kjøre Microsofts driveroppdateringsverktøy. Dette verktøyet skanner gjennom systemet for utdaterte driverversjoner og oppdaterer dem automatisk.

Denne løsningen er en enkel måte å løse DPC-vakthund-bruddet på og kan også gi innsikt i hva som forårsaket problemet i utgangspunktet.

Ødelagte systemfiler

Hvis du støter på dpc watchdog brudd toms maskinvarefeil på din Windows 10 PC, kan korrupte systemfiler ha skylden. Dette kan skyldes enhetsdriverproblemer, programvarekonflikter eller utdatert SSD-fastvare.

System File Checker er et nyttig verktøy som kan skanne etter og reparere ødelagte systemfiler på datamaskinen din. Imidlertid kan det hende at verktøyet ikke kan fikse alle problemer, så du må finne og fikse dem manuelt.

En av hovedårsakene til ødelagte systemfiler er problemer med harddisken. Når lagringsstasjonen blir overfylt med filer og annet rusk, kan det få datamaskinen til å kjøre sakte eller til og med krasje helt.

Hvis du fortsatt får meldingen om brudd på dpc watchdog, kan det være på tide å bytte ut harddisken med en ny. Å gjøre dette vil forhindre at problemer med stasjonen fører til korrupsjon eller andre problemer.

Programvarekonflikter

Et av de mest irriterende problemene med Windows 10 er en vedvarende blå skjerm. DPC-vakthunden har vanligvis skylden, og selv om omstart kan være den åpenbare løsningen, er det andre levedyktige løsninger verdt å vurdere også. For å løse årsaken og finne en effektiv løsning, utfør en omfattende maskinvare- og programvarerevisjon på datamaskinen din slik at du vet nøyaktig hva som skjer ved oppstart.

Innleggsvisninger: 61

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up